bütün yorumlara açığım ondan dolayı yazdım zaten öncelikle tşkler ilgin için. okul ortalama 4 yıl sürecek yaşımız 25 zaten yaklasık 2 yıldır beraberiz. 4 yıl daha onu beklemem çok zor olur.sevgili olsak götürebilirdik belki ama şimdi işin içinde aileler olunca kendi başımıza karar alamıyoruz malesef.hem beklesek bile mezun olana kadar 30 yaşında olcaz çok geç geliyor bana bı yuva kurmak ıcın, kısısel bı durum tabı. ben zaten 25 yaşında olup hayata geç kaldığım için yeterince bunu stres yapıyordum kendime bi 4 sene daha bizden çok şey kaybettirir. ama bı yandan da kazandıgı bu fırsatı belkı de hayatını degıstırecek bu fırsatı ondan çalmak istemiyorum. kendimi çok araya sıkışmış hissediyorum
bütün yorumlara açığım ondan dolayı yazdım zaten öncelikle tşkler ilgin için. okul ortalama 4 yıl sürecek yaşımız 25 zaten yaklasık 2 yıldır beraberiz. 4 yıl daha onu beklemem çok zor olur.sevgili olsak götürebilirdik belki ama şimdi işin içinde aileler olunca kendi başımıza karar alamıyoruz malesef.hem beklesek bile mezun olana kadar 30 yaşında olcaz çok geç geliyor bana bı yuva kurmak ıcın, kısısel bı durum tabı. ben zaten 25 yaşında olup hayata geç kaldığım için yeterince bunu stres yapıyordum kendime bi 4 sene daha bizden çok şey kaybettirir. ama bı yandan da kazandıgı bu fırsatı belkı de hayatını degıstırecek bu fırsatı ondan çalmak istemiyorum. kendimi çok araya sıkışmış hissediyorum
iki yıllık okuyup geçilen sınav ama hemen 3 ten başlatmıyorlar ing zorunlu hazırlık sınıfı var. sonra da aldıgımız tum derslerı saymadıkları ıcın 2 den baslatıyorlar hatta 1 den baslatan bıle var. yanı ne kdr okuyacagı bıraz muamma aslında. konustuk bıraz once cok ısteklı oldugunu farkettım.bu sınava gırmesı konusunda da ısrar eden de benım. sen yaz ben elımden geldıgınce destek olurum dedım ama ıns bu okul bızım sonumuz olmaz. bızım aıle cok tutucudur emre askerdeyken bıle gelınce hemen evlenın yaza kalmasın dıyorlardı bı de sımdı 4 yıl okul mevzusu olunca nası bulcaz arayı hıc bılmıyorum. dua edın bıze kızlar hakkımızda hayırlısını yazsın allah. ben ıstedım hep muhendıs olmasını sımdı bu kadar yaklasmısken korkuyorum..
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. esracım benim şafak yine yanlış romromela ıle aynıyız bız
gelelımmalum gundemımızde olan konuya. şöyle karar verdik kocaeli ikinci öğretim yazacak hem okuyacak hem çalışacak. şubat gibi nişan yapıp sonraki durumuza sonra karar vermeye karar verdik. şuanda işimizin de nerede nasıl olacagını bılemedıgımız ıcın cok da bır plan cızemıyoruz. ama ben okumasını ıstıyorum ama cok da bekleyemeyız bızım aılede kızları bekletmezler emre askerdeyken bıle annem hemen evlenın dıe baskı yapıyordu bana ben sımdı bı de 3 yıl sonra evlencez dersem olay olur. aynı zamanda 3 yılda mezun da olamayabılır.. okuluna gore plan cızemeyız malesef. benı bırakırsa olabılır bunu bıle teklıf ettım.
şimdilik okuluna kaydını yapmak ıcın gelecek eylulde o zaman bı daha konusacagız yuz yuze. okula baslıcak sonra buldugumuz ıse gore bı plan cızecegız hayatımıza. hakkımızda hayırlısını dılıyorum. bugun dogumgunuıns hedıyemı zamanında alır.
Günaydın canolarım, bu haftanında iyi ve çabuk bitecek bir hafta olmasını diliyorummmmmm :)
Zeynepcim hakkınızda hayırlısı olsun canım, herşey olacağına varır zaten, du bakalım nolacak bende merak ediyorum doğrusu.
Ve umarım hediyen bugün ulaşıırrrr çok heyecanlııııııııııııııı...
Adaşımm senin hediye noldu?
Günaydın Adaşım..
İnşaAllah Çabuk Geçer..
Benim Hediyem Bir Gün Rotarlı Gidecek Adaşım :)
Hazırlama Aşamam bugün Bitecek ve Yarın Allah nasip ederse kargoya vereceğim,
tam 29.08 de de elinde olacak inşaAllah..
çok heycanlıyım sizlerede büyük ihtimal çarşamba akşamı göstereceğim :)
bekliyoruz kuzucuk
evet hakkımızda hayırlısı biz de öyle diyoruz bakalım neler olacak. eylülden sonra rahatlıcaz derken başka şeyler çıkıyor. rahatlamayı beklemicem bundan sonra olmuyor belliben kalkıyorum bebişler ders çalışalım bari. en azından birimiz memur olsun görüşürüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?