91/4 hatunlar koşun gelin kucuma toplaşalım :)

aynen bizimkiler de haberdarlar
askerliğin bitmesini bekliyoruz hepbirlikte
biz tlf kullanabiliyoruz çok şükürr canım
mesajlaşıyoruz hatta tartışabiliyoruz bile mesajda

ne kadar da rahat olsalar oranın psikolojisi farklı...
hazmedemedikleri şeylerle karşılaşıp bizimle de paylaşmıyorlar bakma,iyiyiz deseler de ben hissediyorum onun moralinin bozukluğunu falan ...hiç üstüne gitmem o yüzden ,zaten gidecek bi durum olmadı çok şükür..her anını rapor ettiği için

ah kıyamam sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır ... az kalmış düşünsene 450 olanları

tabiki oranın verdiği bir psikoloji mutlaka oluyor
ben de anlıyorum canının sıkıldıgını
hatta direk söylüyor da sebebini
o kötü olunca ben de kötü oluyorum
yani moral olarak..
işte bu askerlik beni de mahfetti cidden böyle deliriyorum artık

evet ya o benim de aklımda ama düşmedim henüz 15 düşecem yoksa
izine gelmicem erken gelebilmek için diyor ama dayanamaz gelir gibi hissediyorum oyüzden bekliyorum henüz düşmedim yani
düşersem 202 oluyor

valla ikna et sen de destek ol gelmesin izne gelip bi daha gitmesinden iyidir sabretmesi
zaten izinden sonra tekrar gitmeleri daha da koyar insana ben düştüm çünkü biliyorum gelmeyecek,söz dinleyecek

izinleri düştün mü ben mesela benimkinin izne gelmesini istemiyorum o da gelmeyecek uzamasın diye senin de 202 'lere falan geliyor eğer izne gelmezse

evet ya o benim de aklımda ama düşmedim henüz 15 düşecem yoksa
izine gelmicem erken gelebilmek için diyor ama dayanamaz gelir gibi hissediyorum oyüzden bekliyorum henüz düşmedim yani
düşersem 202 oluyor

valla ikna et sen de destek ol gelmesin izne gelip bi daha gitmesinden iyidir sabretmesi
zaten izinden sonra tekrar gitmeleri daha da koyar insana ben düştüm çünkü biliyorum gelmeyecek,söz dinleyecek

kendisi de istemiyor gelmeyi
giderken ayrılamıyoruz çünkü
küçük bir çocuk gibi yapışıyor yakama bırakmıyor ah ne zor bu vedalar
ama anası ısrarla gelsin diyor
ne olur bilmiyorum artık canım

o korku bende de vardı da o cins komutan önümüzdeki ay gidiyor iyi anlaştığı kalıyor sıkıntı kalmayacak yani bol bol dua et

gecici bir binbası gelmiş yeni k0mutan gelmemiş henüz
o da kök söktürüyor valla her seye ceza kesiyor diyor
gitse de rahat bir nefes alsak
çok vicdansız insanlar var ya komutan da olsa çok acımasız olmaya gerek yok sen de insansın emrindeki de insan

e daha ne o zaman gelmeyeceksin dersin olay biter anne de bizim kararlarımıza uyduğu için bizde öyle bi durum yok...geleyim mi diye bana sorduğunda hayır dedim konu da kapandı mesela izinleri iptal etti dilekçe falan yazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…