• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/4 yok mu kızlar gelin hadi

Kayganazede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
0
96
Ankara
bakındım bakındım bulamadım 91/4 var mı diye hadi kızlar gelin konuşalım dertleşelim ben şahsen saçmasapan halden hala kurtulamadım boş boş bakınıyorum etrafa:14:

Canım benim sözlüm askere gitmedi daha ama eninde sonunda gidicek inşallah kolay atlatırız hepimiz bu dönemi Allah yardımcımız olsun bizimde Vatanı bekleyen sevgililerimizin de :5:

:14: sanki aşkımdan başka arayanım varmış gibi hala cebimde telefonla geziyorum :53: sağ salim bitirsin gelsin inşallah bütün askerlerimiz

Topiğin hayırlı olsun canım

Sendin değilmi Kütahyada askeri olan

Hmm şu inzibat mevzusunu sordum.

Evet sanırım dediğin doğru inzaibat olarak görevlendirilenlerde varmış.

Yardımcı olabileceğim bir konu varsa yine yardımcı olurum

bende böyle bi başlık açmayı düşünüyodum ama kasım ayı asker yarenleri diye bi başlık oldugu için açmadım ama iyi olmuş geçer canım o saçma sapan haller merak etme :16:

bende baktım konuyu açan yok açtım gitti :27: aşkımın kütahyada burnu bile donuyodur yazık kıyamam bende burda atkı falan öriym bari :27::26:

benimde askerim bilecik söğütte.. asker yarenleri nasıl gidiyo günleriniz benim günler hiç geçmiyor :(

Topik hayırlı olsunn canımm
Günlerin su gibi geçmesi dilegiylee:16::16:

Torunlarımın konusuda açılmışş :9:
Allah kavuştursun,hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallahhh

yehu o zaman hemen geçer gider dimi:54: 4üydü yani bugün 455 mi oluyoki:21:

Bak ben sana bi kolaylık söyleyeyim şafağını rahat say şafaksöyle.com a gir orda teslim tarihini felan gir izin kısmınıda 30 gün olarak kullanmış gir o sana otomatik sayacak hergun siteyide sık kullanılanlara at her gün otomatik atar.

4 ü ise dediğin gibidir canım bugün 455 olur

Back
X