92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

hadi yaa okadar şaşırdınız demek ne var kız bende insanım benimde kalbim var nilüşün demesi gibi sıyırttı beni da en sonunda .nese geçer bunlarda beterini yaşatmasın RABBİM

nilüş hanım iyi okuyun bunlar siizn iyi günleriniz ileride zaman geçtikçe sizde bizler gibi sıyırma ,bunalma isyan mertebelerine ulaşacaksınız

katılyrum snaa şekerimm

hadi yaa bebekim ben hala ulaşamadım mı tüh üzüldüm bakk

sadcee insanlar ve ilşkiler yıpranıyoooo

ne diyelim hayırlısı be gülümm

bzde bozuldk bu ne kızlar anlaşmışız gbi hepimz aynı anda kwga mawga yk ama bozuldk birbrmze kapatalım bnce teli ddk kapattk bn şu erkan askerden gelmedn sigaraya tekrar başlıcm galiba sigara alkol karıştırcam ayyaş gezcm belki şu askerlk biter farkında olmadn

slm kızlaaaaaaaaar

nerelerdesiniz
asıl sen nerelerdesin tatlm ?ne oldu iş ?

biz düzelme yolundayız darısı başınıza canlarım.gözde sakın başlıyım içiyim deme,sabah uyandığında hiç bir şey değişmemiş olacak sakın

gözdem ya sakın başlama, bizde askerdne geldikten sonra bırakmayı düşünüorus...

sende bu yazılanlara gülme aşamasındasın daha ağlıcan ,kız sen daha ne gördün ki ilahii.her mevsimi yaşıcaksın daha

kız o ne öyle beddua eder gibi. biz ağladık sen de ağla ohh ohh demediğin kaldı tek valla ben de ağlıyorum hem de böyle salya sümük şurda birkaç gündür iyiyiz bu arada mehmet pazartesi geliyor inşallah bu kez bileti falan yollamışlar. ama görüşemeyebiliriz de. bugün ücretli öğretmenlik için bir okuldan aradılar. ama bize çok ters bir yerde. pazartesine kadar beklicem daha yakın bir yerden ararlarsa işe başlıcam :26: bir de polislik başvurumu da yaptım 4 ekime kadar bekleyip spor yapmam lazım

kavga etmeden kapatmışsınız en azından yavrum tekrar konuştuğunuzda hiçbir şey olmamış gibi olur aranız merak etme sigara ve alkol konusuna gelince :88::100:

töbeeeee yarabbim ya ne bedduası kız .hani yaşayacakların bnlar ilerde kendini yıpratma şimdiden diyorum da kötü br şy demiyorum .mehmet nereye geliyor ben anlamadım şimdi :44: işin inşallah hayrlı olur da ddiğin gibi saat başı ücret alacağın için yolda uzaksa aldığın para zaten oraya gider.hakkında hayırlısı ne öğretmeniydin sen şimdik ? hee polislkte demişsin nerden aklına geldi kız öyle inşallah hangisi hayırlısıysa o olsun cnm senin için artık gelsin çeyizler de

Allah der ki:
''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:
''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.

Hz.Mevlana(KS)

bu sözler beni çok düşündürüyor.

bir kez beğendim ama fırsatım olsa tekrar tekrar beğensem gerçekten çok düşündürücü sözler. teşekkürler

off kızlarrrrrr bak aramıo gördnzmü nilüfercim öle kwga etmedn kapatma diildi o sesszlkte fırtınalar esti kwga etmedn bozuştk işte aradığnda hç bşi yokmuş gbi konuşamamm wala ohhh ne güzel adam yıllardr ii günümde kötü günümde hç bi günümde yanımda olmasn uzaktn telle işi idare etsn gzdede herzaman her koşulda onu burda beklesin kebap bu iş wala erkan yerinde olmk wr yaa wallaha aramıo bile gözü görmüo bni bide kızdı gönlüde unuturmu aklına düşüreyim bn bi kndimi bile demiooooooooo demio wallahi derisini yüzer post die odanın girişine koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…