92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

iyi akşamlar arkadaşlar gözlerim dolu dolu yazıyorum şehidimiz anıl erulucun facebookuna baktım annesi anasının kuzusu bunuda atlatır yazmış ayyy çok kötüyüm milletçe çok kötüyüz anıl hakkında sayfalar şehitlerimiz hakkında sayfalar sadece bunlar var

biz milletçe unutuyoruz evet şimdi hiçbişi olmamış gibi uyku vakti sabah iş bekliyor bir şekilde kalkınmalıyz güçlü durmalıyız dimi nasıl yapıcaz bu kaos varken neye yarar kendimizi kandırıyoruz

allah şehitlerimize rahmet yakınlarına sabır versin

kızlar inşallah askerlerniz rahat yerlerde vatanı görevlerini yapıyorlardır

Son düzenleme:
100 dk aşkımı dinlemek, onun sesini duymak, o gülerken yüzünde gülücükler açması, üzüldüğünde, sesi titrediğinde canının yanması... off bi de bunu hiç yapamayack olanlar var :105:

Öyle canım çok acı, daha şehitlerin isimleri belli değil, düşünsene orada askeri olanlar benim çocuğum mu, nişanlım mı, eşim mi derdindeler... Allahım daha fazla acı göstermesin....
bir tanesinin kalbi çalıştırılmış çok sevindimm inşallah yürüyerek çıkar o hastaneden
her şey yolunda gitmyior bazen sabret ,alışacaksın.bak 3 ayın kalmış harcı ödemek için az daha sabır.şükredelim hep birlikte...

blue hanm beğendiniz ama cevap yazmamışsınız hayırdır inşallah ?

dün akşam msnden onca yazdm bir sürü roman ne yanii onlar gelmedmii okumadn mıı
az önce okudum ,okumadan yazmıştım onu .napıyon sen şimdi.tuppurware gününe girdim 250 lralk alısveris yapcam saklaama kabı felan istiyorum herkes cok memnun bi saalta yapıyorum bir hafta saklıyorum diyor kadın,marul felan diri kalıyormu.birden okadar para vermek koyar insana diye ayda 25 verip güne giricem işte.saklama kabı hangisini alayım başka ne alayım bilemedim.normalde okadar para vermeye karşıyım ama çalışan olacağım için uzun ömür muhafaza eden bir şeylertlazım

hee akşam yazdmda cünkü ondan sasrdım tüh boşnamı yazdm dye
napyım ewi topladm bu gavurun basna otrdm iste
tuppurware günü ne?:44: alsveriş sitesi mi?
wallahii o saklama kapları hakkında pek blgim yok sadce sunu blyrm herkes markaa alyo o saklm kaplarnd parya kıyıyo...
iyisini al derim setler olyo 10 lu 12 li falan al bnce...mutfak için önmli ve gerkkli ihtiyaç...
bde zaten illa dndiklerden alrsın illa olr yani ceyznde am mutlaka iyisinden almalsın herkes alyo..

Tupper bi marka avon vs gibi yani. Mutfak gerecleri satiyo. Netten gir baksana anam tek parca urunu 100 lira. Birdn veresi glmiuor insanin gune girim dedim. Calisan kadin a yarick seyler alcm iste

du bakayım qııııı.yavrucum karar vermedim yarın abla katalog getirecek karar verecem ona göre.söylerim sanada

kız ne safım heee .kaynak demişin kaymak okudun n cahilim kaymak makineside varmış diyorum kendi kendimee .yok ben iyi değilim bu aralar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…