off yaa Allah yardımcıları olsun vallahi çok zor, ömrümüzden ömür gidio
bir tanesinin kalbi çalıştırılmış çok sevindimm inşallah yürüyerek çıkar o hastanedenÖyle canım çok acı, daha şehitlerin isimleri belli değil, düşünsene orada askeri olanlar benim çocuğum mu, nişanlım mı, eşim mi derdindeler... Allahım daha fazla acı göstermesin....
her şey yolunda gitmyior bazen sabret ,alışacaksın.bak 3 ayın kalmış harcı ödemek için az daha sabır.şükredelim hep birlikte...görevlendirildim okul oturduğum yere çok ters bir yerde. daha önce de bahsetmiştim. ben de bu yüzden ilçe mem e gidip dilekçe verdim. ulaşımı kolay olan bir okula görevlendirilmek istiyorum diye. sonra şube müdürüyle konuştum. ne yapayım, o okula gideyim mi, başka bir yer çıkar mı diye. o da ordan daha iyi bir yer çıkmaz, orayı kaçırma, git başla dedi. ben de tamam dedim; ama yazdığım dilekçenin iptalini istemek aklıma gelmedi, onlar da bir şey söylemedi. dün gittim okula baktım, idareciler çok samimi geldi, sınıf mevcutları azdı, ders saati de hiç yoktan iyi diye kabul ettim. bugün de nöbetçiydim normalde bize nöbet verilmiyor çünkü biz ondan ücret almıyoruz. ben buna rağmen sorun çıkarmadım. bugün ilk iki saatim boş olmasına rağmen nöbetçiyim diye sabah kalktım gittim. okula gittiğimde müdür yardımcısı geldi, hocam görevlendirmenizin iptal yazışı gelmiş dediben şoka girdim. hocam böyle böyle oldu diye anlattım. sonra ilçeden aramışlar. şube müdürü okul müdürünü azarlamış, buna hakkı yok, yaptığını da sanmıyorum; ama müdür öyle dedi. neyse beni aldı karşısına hayat dersi! vermeye kalktı. eğer bu işi para için yapıyorsanız bırakın dedi. ben polemiğe girdiğim öğretmenlerle çalışma taraftarı da değilim. burda çalışmak zorunda değilsiniz dedi. beni resmen kovdu bana 1.5 saatlik yoldan gelen kadrolu öğretmnini, müdür yardımcısının ücretli çalışan kardeşini örnek verdi. ben de susmadım tabii savundum kendimi; ama hala çok doluyum 24 saat derse gircem, berbat bir ders proogramım var, iki araçla gideceğim, nöbet tutuyorum. kazanacağım para 730 lira. 93 lirası yola gidiyor. saatlerce otobüs bekliyorum, otobüs gelmeyince yürüyorum, bir yandan öğrenim kredisi ödüyorum. 3 aylık 574 lira. hazirandaki borcu yatıramadığım için fazi bindi. bunları hesaplayınca bana kalan 60 lira yol param bile kalmayacak. şu an yol param bile yok. bugün bir de çay parası topladılar 15 lira. benim cüzdanım da sadece 20 lira var. param yok bile diyemedim kadrolular ayda 300 liralık gün yapıyorlar
anıl manisadanmış
blue hanm beğendiniz ama cevap yazmamışsınız hayırdır inşallah ?
:44::44: Neyiiiiiiii beyenmşim ve neye cevap yazmamşm erres hanım:44:
nerdesin diye sorduğum yazıya
az önce okudum ,okumadan yazmıştım onu .napıyon sen şimdi.tuppurware gününe girdim 250 lralk alısveris yapcam saklaama kabı felan istiyorum herkes cok memnun bi saalta yapıyorum bir hafta saklıyorum diyor kadın,marul felan diri kalıyormu.birden okadar para vermek koyar insana diye ayda 25 verip güne giricem işte.saklama kabı hangisini alayım başka ne alayım bilemedim.normalde okadar para vermeye karşıyım ama çalışan olacağım için uzun ömür muhafaza eden bir şeylertlazımdün akşam msnden onca yazdm bir sürü roman ne yanii onlar gelmedmii okumadn mıı
az önce okudum ,okumadan yazmıştım onu .napıyon sen şimdi.tuppurware gününe girdim 250 lralk alısveris yapcam saklaama kabı felan istiyorum herkes cok memnun bi saalta yapıyorum bir hafta saklıyorum diyor kadın,marul felan diri kalıyormu.birden okadar para vermek koyar insana diye ayda 25 verip güne giricem işte.saklama kabı hangisini alayım başka ne alayım bilemedim.normalde okadar para vermeye karşıyım ama çalışan olacağım için uzun ömür muhafaza eden bir şeylertlazım
hee akşam yazdmda cünkü ondan sasrdım tüh boşnamı yazdm dye
napyım ewi topladm bu gavurun basna otrdm iste
tuppurware günü ne?:44: alsveriş sitesi mi?
wallahii o saklama kapları hakkında pek blgim yok sadce sunu blyrm herkes markaa alyo o saklm kaplarnd parya kıyıyo...
iyisini al derim setler olyo 10 lu 12 li falan al bnce...mutfak için önmli ve gerkkli ihtiyaç...
bde zaten illa dndiklerden alrsın illa olr yani ceyznde am mutlaka iyisinden almalsın herkes alyo..
Tupper bi marka avon vs gibi yani. Mutfak gerecleri satiyo. Netten gir baksana anam tek parca urunu 100 lira. Birdn veresi glmiuor insanin gune girim dedim. Calisan kadin a yarick seyler alcm iste
evet bak ürünlerine sende gö z gezdir.
erressssssssssss bimee kaynak mkinesi gelmişşş alak çeyizlereee
du bakayım qııııı.yavrucum karar vermedim yarın abla katalog getirecek karar verecem ona göre.söylerim sanada
du bakayım qııııı.yavrucum karar vermedim yarın abla katalog getirecek karar verecem ona göre.söylerim sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?