iyi akşamlar kızlar.. nasılsınz bakalmm ne var ne yok =)
iyi akşamlar kızlar.. nasılsınz bakalmm ne var ne yok =)
bu arada kayra95 nerdesin nerelere kayboldun yha ?
Sagol canım, iyi sayılırım ben ya. Yarim aradığında morali nasılsa benimkide oyle kalıyor gerçi. Bugün Amerikan pastasını izletmisler. Bin tane adam birden bu filmimi izler dedi. Sen nasılsın.
ii akşmlar cnm bn çokk iim valla birazdan şafak atacak ve yarime kavuşmak için 1 gün daha aradan kalkmş olacak
walla tatlm bnde bılmıyorum nasıl oldgmu aslında :/ şarkılara boğdum kendımı.. gecmio gbı gelio gunler.. zor işte... ne kdar iyi olablrz blmıorum. gözümde büyüyor hersey.
walla tatlm bnde bılmıyorum nasıl oldgmu aslında :/ şarkılara boğdum kendımı.. gecmio gbı gelio gunler.. zor işte... ne kdar iyi olablrz blmıorum. gözümde büyüyor hersey.
oh oh maşallah kuzumm allah daha da iyi etsin inş.. az kaldı şafak attırmamıza :))
ben de kendimi şarkılara boğmuş durumdayım ve dakika sayıyorum şuan şafak atsın diye biraz da moralim bozuk aslında benim aşkım çok hasta olmuş hastaneye sevk alıcaktı.burada olsa pamuklara sarar sarmalar bakardım şimdi çaresiz hissediyorum saçının teline kıyamam ben onun aklım onda kaldı
ztn hergun ya ablasına yada annesıne fln gdıorum.. ewde duramıorm bunalıorm. ağlamaya fln başlıyorum kötü oluyorum.. en azndan onlarla muhabbet fln fılan derken zaman gecıyor.. şimdi aşkımın kapşonlusunu gydim fotolarımıza bakıorm :/ bi yandan da şarkı fln.. ooofffff oooofffff çççoookk özledmm ben
cnm aynı durumdays yha bnmkinn sesi bile bi tuhaf olmuştu :S çok kötymş :S bnm sewglm hç hasta olmz doru düzgn gittiğinden beri hastaymş bn öle haff bi griptir diodm ama berbt durumdaymş :S ölürüm bn onlara yha sıcak ıhlamur yapanları bile yktr :S :S
ama sen kndne çok yüklenion bebğim yha sen kendne bu kdr yükleniosun askern duysa çok üzülür :S
aynen canım ya benimki de burda öyle kolay kolay hasta olmazdı :S böyle zamanlar da daha çaresiz kalıo insan özlemi bi kenara bırakıp sadece o iyi olsun diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?