92 den 64 e (hedef 60)

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.185
28.893
1.073
Diğer
Merhaba,

foruma girmiyeli çok uzun zaman oldu. Biranda esti, eskiden gece gündüz buralardaydım.

Uzun zamandır diyet yapiyorum bende. 2 doğum sonrası kilolar, 3 verip 5 aldiğim kilolar derken bu konuda bayaği uzmanlaştım.

2. Doğumunun ardından 92 kiloaya kadar çıkınca buna bi dur demenin vakti gelmişti. Önce evde yememe içmeme dikkat ettim bi süre. Fakat baktımkı olacak gibi değil, ilk doğumumdan sonrada gittiğim diyetisyenin yolunu tutum. Diyetede başladiğimda (3.1.14) bebeğim 7 aylıktı ve ben 7 ayın sonunda 65 kiloydum. Sıkı bir diyet ve haftanın 4 günü 1er saat yürüyüş sonucu olarak. Sonra biraz saldım 69a kadar çıktım sonra tekrar toparladım 64e düştüm. Şuan yine 2 kilo almış durumdayım. 66 kiloyum ve hedefim 60 kilo. Artık vücudum diyetede çok alıştı ve kilo vermem epey yavaşladı, buna bağlı olarakda motivem düştü. Burdan belki tekrar motive olurum diye düşündüm.

Sonuna kadar okuyanlara teşekkür ederim.

İlk posta unutum resim eklicektim
İlk resimde 89-90 kilo civarındayım. Daha diyete başlamamıştım, tam aksine tam gaz yemeye devam ediyordum çünkü yeni doğum yapmiştım (bebeğim 4 aylıktı)
İkinci resim 64 kilolu geçen halim. İki resim arası 13 ay kadar
Şimdilerde 66 kiloyum çok büyük fark yok belki ama ben yinede mutsuzum. 60 kiloyu hedeflerken kilo almak çok canımı sıkıyor.

Canim merhaba iannailmaz degisim olmus bence harika sin ...2 kilocuk hemen gider allahtan 90 kiloluk halindan kurtulmussun boyun kac canim takip edicem bende buralardayim

Canim merhaba iannailmaz degisim olmus bence harika sin ...2 kilocuk hemen gider allahtan 90 kiloluk halindan kurtulmussun boyun kac canim takip edicem bende buralardayim

Çok tşk ederim boyum 1,64. 2 kilo çok az gibi geliyor ama malesef zor gidiyor. Toplamda 6 kilo vermek isteyince gözümde büyüyor

ılk fotoğrafa bakınca kendımı gördüm sankı muhtesem olmussun canım hatta 2.resimde 64 den çok az görünüorsun.hiç canını sıkma o kadarını vermek büyük basarı yine dıkkat edersen verirsinn.

Tşk ederim. Vericem inşallah azimliyim

Ay canım harika olmuşsun bende şimdi 90 kiloyum ama hedefim 65 şu an diyet yapıyorum sen nasıl verdin tavsiyen var mi

tebrik ederim maşallah fotoğraflar arası baya bi fark var.. Allah sağlıkla kilonuzu korumayı ve ideale gelmeyi nasip etsin :)

cok hos cok zarıf bır bayan olmuşsunuz valla bravo..

tebrıkler ...

darısı da bızım basımıza olsun

Ay canım harika olmuşsun bende şimdi 90 kiloyum ama hedefim 65 şu an diyet yapıyorum sen nasıl verdin tavsiyen var mi
Diyetisyen eşliğinde vermeni öneririm. Yolun uzun çünkü düzenli motivasyon şart. Vermen gereken 3-4 kilo olsa kendi başına verebilirsin ama en azından 3 ay diyetsiyene gitmeni öneririm. 3 ayda harfiylen uygularsan zaten 12-15 kilo verirsin gerisinide kendi başına verebilirsin. Ben şuan 64 oldum. Ama kendi başıma zor oluyor kalan kilolar için tekrar diyetisyene başlicam haftata

Bende suan 105 kiloyum malesef aşırı derece sarkan bi bölge oldumu acaba sporda yaptinizmi hangi sporlar

aynen sarkma konusunu bende merak ediyorum. baya kilo vermişsiniz, benimde verecek baya kilom var ve bundan biraz korkuyorum açıkçası

Maşallah ya bende böyle azimli olmak istiyorum keşke bir formülü olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…