92 kiloluk yeni annenin diyet günlüğü

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Başladığımda 95 kiloydum 3 kilo verdim her gün yediklerimi buraya kaydedeceğim söz uçar yazı kalır belki birine faydam olur yada ilerde tekrar almaya kalkarsam ne zorluklar çekmişim bakarım beni gaza getiricek arkadaşlarımı yardıma bekliyorum:16:

Merhaba canım, inşallah azimle verirsin hepsini. :) Allah bebişine de uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. :) Nasıl bir diyet uyguluyorsun, ya da uygulayacaksın?

Amin teşekkür ederim canım
Ben sabah klasik d,yet kahvaltı öğlen 2 elma birini 1 de birini 3 te yiyorum akşam salata yiyorum genelde yeşil salata ama arada da karnıbaharı haşlayıp kızartmadan az bi sarmısaklı yoğurt döküp yiyorum yada ıspanağı haşlayıp sarmısaklı yoğurt döküyorum yada haşlanmış tavuk fırında balık köfte bunlardan birini haftada bikere yeşil salatamla yiyorum akşam 6 da yemeği kesiyorum hepsi bu:)

Bugün yediklerim

Sabah 8 de 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 6 zeytin 1 domates

saat 1 de 1 elma 3 te 1 elma bugün nedense miğdem kazındı başım döndü gözüm karardı korktum 2 lokma ekmek 2 zeytin yedim

saat 5 te haşlanmış karnabahar sarmısaklı yoğurtlu yedim hiç yağsızdı yemeği sonlandırdım inşallah şekersiz çay yeşil çay bol suya devam yatana kadar

Ben de çok severim haşlanmış karnıbahar ya da brokoliye yogurt döküp yemegi yağsız tuzsuz bile olsa çok güzel oluyor hem de sağlıklı. :) yoğurtta insanın karnını şişiriyor açlık hissi yok oluyor:) Benim de topiğim var ama eğer kabul edersen ben de bundan sonra buraya yazayım birbirimize destek olalım? :)

Ben de çok severim haşlanmış karnıbahar ya da brokoliye yogurt döküp yemegi yağsız tuzsuz bile olsa çok güzel oluyor hem de sağlıklı. :) yoğurtta insanın karnını şişiriyor açlık hissi yok oluyor:) Benim de topiğim var ama eğer kabul edersen ben de bundan sonra buraya yazayım birbirimize destek olalım? :)

çok sevinirim:34:

Canım bende martta 76-77 kiloydum ağustosa kadar 68e indim. o zamandan beri diyet yapmıordum. Geçen hafta başladım diyete 1 kilo verdim :) Şuan 67 yim hedefim yıl başına kadar 60-62 gibi bi kilo :( benim de desteğe ihtiyacım var. :(

Dün kurban bayramının birinci günüydü fazla kaçırmamak için çok direndim yediklerim

Sabah:2 dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin domates (eşime patates kızarttım yemedim)

misafirliklerde 1 neskafe 1 bardak kola 1 türk kahvesi diğer ikramları red ettim

evimde misafirim varken yarım güveç 1 elma

akşam marul salatası yoğurt yedim

tüm ısrarlara ve böyle kilo veremezsin bugün bayram biseferden bişey olmazlara rağmen tatlıları sarmaları börekleri reddettim ve bayram mevzusu bitti şükürler olsun tam gaz incecik bir hatun olma yolunda devam.

canım seni tebrik ediyorum maşallah :) Ben azıcık kaçırdım o da burnumdan geldi zaten... midem küçülmüş biraz fazla yer yemez ağrı yaptı sabaha kadar yatakta kıvrandım... Çok şükür bayram bitiyor :) Nestle nesfit diyetine başlamayı düşünüyorum bende bakalım :)

İnternetimde sorun vardı kaçgündür yazamadım ama diyete devam tam 5 kilo vermişim şuanda 90 kiloyum dün elma diyetine başladım kasımın birine kadar devam edicem inşallah kasımın sonunda 85 olmak istiyorum elma diyeti belki kilo vermemi hızlandırır

dün
sabah:elimin parmakları kadar ekmek domates salatalık peynir zeytin

saat ondan itibaren 2 saat arayla 4 elma saat 4 te son elmamı yedim 6 daki elmamın yerine sütlü neskafe içtim hem canım istedi hem kalsiyum protein alırım dedim bugün de kalktım kahvaltımı yaptım aynen devam ederim inşallah.

allah izin verirse 1 kasım da kaç kilo olduğumu yazacağım

bugün bitti elma diyetim 88.5 kiloyum bugün yediklerim

sabah:ekmek domates peynir zeytin

öğlen 2 elma

saat 3 civarı salata yoğurt ekmek

akşam sütlü neskafeyle sonlandırdım yediklerimi

dün spor yaptım bugün eşofmanlarımı evde unuttum yapamadım allahın izniyle haftada 3 gün yapmayı istiyorum kasım sonu 85 olsam yeter.

dün misafirim vardı zerfet yedim ama akşam sadece yoğurt yedim diyete kaldığım yerden devam ediyorum arkadaşım zayıflayacağıma yani evlendiğim halime döneceğime inanmıyor ben kendime inanıyorum çok güzel olacağım been :))

buzamana kadar hep yapamazsın demedilermi bana dediler ve ben hep başardım

üniv kazanamazsın dediler kazandım okuyorum bebekle okul yürümez dediler doğurdum bir şekilde yürüyor kiloda vericem ben inşallah bende bu azim olduktan sonra:49:

selam günlüğüm :16:

dün sabah herzamanki kahvaltımı ettim

öğlen 2 de 1 elma yedim 3 te sütlü neskafe içtim

akşam bol salatamı yedim 1 tatlı kaşığı yağlı

gece ders çalışıyodum acıktım iki mandalina yedim

malum vize zamanları ders çalışıyorum spor yapamıycam sınavlar bitene kadar bitsin son hız devam inşallah

güler annemde zayıfla sana istediğin elbiseyi alıcam dedi eee zayıflamak şart oldu:1:

Citir anneee gunaydinnnn:-)
Azmini takdir ettim. Yorumlarina bakinca gecms yazilarina bakma geregi duydum. Cok iyi niyetli guleryuzlu bi kadin ve bebegine düskun bir annee, eşinee sadik musmutlu bi hayat yasan eşsinn.. seni takdir ve tebrik etmemek imkansizz:-)
Kilo da benim gibi dogumdan kalms uzerindeee. Bnde 93lee hamilelegm bttii. 40gunde 10kilo werdimmm.. o kirk gunden sonraaa geri 13kilo aldmm.. 93 e geri ciktimmm.. temmuzdaa o kiloyla basladim. 20eylule kadar 89 idimmm.. sonra bu kulube katildim. Bura saysinde 82.5 e düştümmm...
Benim bebegimde toplam 7 ay emdi. Suan 7 bucuk aylik... emmicem diye diretior.. sütümdeee azzdi.. herkes süttn keser gögsü dolarrr. Bndeee fiisssssss.. bomboş sanki.. uzuldummm bendee hemde cook ama napim.
Uzulme snde. Bebekleroyle ya da boyle büyüyorr. Allahm sagliksihat versin..
Rejime gelince deee, beyaz ekmek seker hamurrr yagli yiyeckler cikolata herseyi cikardm hayatimdaaan... 1aydir salataylaa besleniormm. Tavuklu tonbalikli... sabah kahvaltiidq bile salata yiyorumm. Eşkilii pulbiberliii ohhh misss:-) yesil cay iciorum.. sabah ilk uyandigimda elma sirkesi limon suyu (bi tatli kasigi) bal (bi cay kasigi) koyyy ilik suyaaa bardak buyuk olsun. Yag ykici metabolzma hzlndirici ozelligi var.
İncecikk olmak istiorumm.
Hic 70 kilo olmadim ...
Boyum1.75 heep iriydimmm, hep balik etlisin dedilerr..
Artikk herkes aaaa hikmet sana nolmus desinler..
Kv de hediye alacakms buyuk bise dedii.. eee zayiflarsam tabi..
Yapabilirizzzzz..
Yapicaz...

Citir anneee gunaydinnnn:-)
Azmini takdir ettim. Yorumlarina bakinca gecms yazilarina bakma geregi duydum. Cok iyi niyetli guleryuzlu bi kadin ve bebegine düskun bir annee, eşinee sadik musmutlu bi hayat yasan eşsinn.. seni takdir ve tebrik etmemek imkansizz:-)
Kilo da benim gibi dogumdan kalms uzerindeee. Bnde 93lee hamilelegm bttii. 40gunde 10kilo werdimmm.. o kirk gunden sonraaa geri 13kilo aldmm.. 93 e geri ciktimmm.. temmuzdaa o kiloyla basladim. 20eylule kadar 89 idimmm.. sonra bu kulube katildim. Bura saysinde 82.5 e düştümmm...
Benim bebegimde toplam 7 ay emdi. Suan 7 bucuk aylik... emmicem diye diretior.. sütümdeee azzdi.. herkes süttn keser gögsü dolarrr. Bndeee fiisssssss.. bomboş sanki.. uzuldummm bendee hemde cook ama napim.
Uzulme snde. Bebekleroyle ya da boyle büyüyorr. Allahm sagliksihat versin..
Rejime gelince deee, beyaz ekmek seker hamurrr yagli yiyeckler cikolata herseyi cikardm hayatimdaaan... 1aydir salataylaa besleniormm. Tavuklu tonbalikli... sabah kahvaltiidq bile salata yiyorumm. Eşkilii pulbiberliii ohhh misss:-) yesil cay iciorum.. sabah ilk uyandigimda elma sirkesi limon suyu (bi tatli kasigi) bal (bi cay kasigi) koyyy ilik suyaaa bardak buyuk olsun. Yag ykici metabolzma hzlndirici ozelligi var.
İncecikk olmak istiorumm.
Hic 70 kilo olmadim ...
Boyum1.75 heep iriydimmm, hep balik etlisin dedilerr..
Artikk herkes aaaa hikmet sana nolmus desinler..
Kv de hediye alacakms buyuk bise dedii.. eee zayiflarsam tabi..
Yapabilirizzzzz..
Yapicaz...

merhaba canım:)

bence bütün anneler tebrik edilmeye layıktır teşekkür ederim

veririz tabi kilolarımızı azmedersek eğer kilo veremezsek pes ettiğimiz için veremeyiz sen baya vermişsin maaşallah devamında desteklerini bekliyorum canım

günaydın

dün yediklerim

sabah domates peynir zeytin ekmek

öğlen 2 elma 1 minik salatalık

akşam bol salata biraz ekmek

saat 8 de 1 bardak süt

Yazdıklarını okuyunca şevke geldim ve bende senınleyım 63 kıloyum ve 50 kılo olmam lazım destek olursan sevınırım

bugün yediklerim

sabah:ekmek domates salatalık peynir zeytin

öğlen elma ayran

akşam bol salata

saat 6 itibariyle yeme bitti su çay yeşilçay canım isterse kahve serbest

ben 35 kilo verince herkesin dikkatini çekecek gelip burdan okuycaklar diye ne yesem yazıyorum:37:

Back
X