Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok severim haşlanmış karnıbahar ya da brokoliye yogurt döküp yemegi yağsız tuzsuz bile olsa çok güzel oluyor hem de sağlıklı. :) yoğurtta insanın karnını şişiriyor açlık hissi yok oluyor:) Benim de topiğim var ama eğer kabul edersen ben de bundan sonra buraya yazayım birbirimize destek olalım? :)
Citir anneee gunaydinnnn![]()
Azmini takdir ettim. Yorumlarina bakinca gecms yazilarina bakma geregi duydum. Cok iyi niyetli guleryuzlu bi kadin ve bebegine düskun bir annee, eşinee sadik musmutlu bi hayat yasan eşsinn.. seni takdir ve tebrik etmemek imkansizz![]()
Kilo da benim gibi dogumdan kalms uzerindeee. Bnde 93lee hamilelegm bttii. 40gunde 10kilo werdimmm.. o kirk gunden sonraaa geri 13kilo aldmm.. 93 e geri ciktimmm.. temmuzdaa o kiloyla basladim. 20eylule kadar 89 idimmm.. sonra bu kulube katildim. Bura saysinde 82.5 e düştümmm...
Benim bebegimde toplam 7 ay emdi. Suan 7 bucuk aylik... emmicem diye diretior.. sütümdeee azzdi.. herkes süttn keser gögsü dolarrr. Bndeee fiisssssss.. bomboş sanki.. uzuldummm bendee hemde cook ama napim.
Uzulme snde. Bebekleroyle ya da boyle büyüyorr. Allahm sagliksihat versin..
Rejime gelince deee, beyaz ekmek seker hamurrr yagli yiyeckler cikolata herseyi cikardm hayatimdaaan... 1aydir salataylaa besleniormm. Tavuklu tonbalikli... sabah kahvaltiidq bile salata yiyorumm. Eşkilii pulbiberliii ohhh misssyesil cay iciorum.. sabah ilk uyandigimda elma sirkesi limon suyu (bi tatli kasigi) bal (bi cay kasigi) koyyy ilik suyaaa bardak buyuk olsun. Yag ykici metabolzma hzlndirici ozelligi var.
İncecikk olmak istiorumm.
Hic 70 kilo olmadim ...
Boyum1.75 heep iriydimmm, hep balik etlisin dedilerr..
Artikk herkes aaaa hikmet sana nolmus desinler..
Kv de hediye alacakms buyuk bise dedii.. eee zayiflarsam tabi..
Yapabilirizzzzz..
Yapicaz...