Ayni sey bende de var. Suan 94 um. Kocam sorun yapiyo.hatta yokmusum gibi davraniyor.Insllh bende kilo veririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni sey bende de var. Suan 94 um. Kocam sorun yapiyo.hatta yokmusum gibi davraniyor.Insllh bende kilo veririm.
merhaba diyet gunlugunuz hayirli olsun.. ben de actim bugün bi tane :) çok az yiyorsunuz sanki ya:44:
ya da ben çok yiyorum :)
yardıma bekliyorum dedinn vee ben geldim....,
hem yardım hem destek hemm seninde bana bana yardımların olur umarımm elimden geldiği kadar sık giricek ve bol bol dertleşelim....
inan kötüyüm ben 22 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum war 70hamile kaldım 6 kilo aldım ama emzirme zamanı çok zorduu kilo aldığımı göre göre bile yemek yemekkkk....
sonuç olarak şuan 80nim biara yuruyşe başladım topuk dikeni çıktı... şuan yemekleri azaltıyorumm 7de kesiyorum zaman geçsin 6.buçuğa düşürücemm ya burası kütahya inan diyet yapmak çok zorr ellerinden gelse ağzına tutucaklar yemeğii ikramı okadar eli açık okadar gönlü boll ama kiloda boll... (yemeyince beyenmedii oluyosun)
ama artık reddedicem.... eşimde dalga geçmeye başladı gitmez böylee utanıyorumm eski arkadaşlarımla karşılaşmak istemiyorumm ama geçiçek butun bunlar...
inan seni allah gönderdi telden nete girdim oğlumu uyuturken diyet günlüğü yazdım okurken sana rastladım butun sayfalarını okuduum dewammmmm....
Ayni sey bende de var. Suan 93 um. Kocam sorun yapiyo.hatta yokmusum gibi davraniyor.Insllh bende kilo veririm.
Yine seninkigonlunu aliyormus. Benim koca yuzume bile bakmiyor.crs yavastan basladim diete. Cok yiyordum azalttim. 1 de sik sik agzima kucuk, tadimlik seyler sokuyrm ogun zamani degilse. Maksat mideyi uyarmak. Kandirmak. Vericem bu kilolari. Kendime guven icin. Tika basa doymadan ve gece yemeyi yemeden geceyaraga girdigimde cok mutlu oluyrm.dun gece aciktim hemen elma yedim. Gunluklerde guc veriyo.destek olun bana lutfen.ya zor bi durum gerçekten en başta onlar için değil kendimiz için wermeliyiz sağlımız için bnm seeni herhalinle seviyorum dio ama arada dalgada geçiyoo nys wericez inş....
Crrsmba dikkat etmeye baslamistim. Bugun tartildim. 92 kiloyum. 2 kilo vermisim.