Yazdıklarını okuyunca şevke geldim ve bende senınleyım 63 kıloyum ve 50 kılo olmam lazım destek olursan sevınırım
Günaydın!!!! Saat nerdeyse on oldu hala bırsey yermedim canım ıstemıyor suan bırsey yemek ama bugün 3 lıtre suyu kesın bıtırıcem ve 45 dakıka bısıkletıme bınıcem kafaya koydum yemekler suan umurumda değil acıkmadım ıns. Acıkmam desteklerınızı beklıyorum
Mrb. Ben 2 cocuk cocuk annesiyim. 9 aylik oglum var.ilk hamileligimde baya kilo almistim.2.sinde ideal aldim ama 89 kilo ile hamile kaldim. 101 le doguma gittim. 92 le dogumdan ciktim suan 94 kiloyum. Kilo vermem lazim. Kocamda problem yapiyr. Bircok kere diet yaptim ama tam olarak basariya ulasamadim.insllh bu sefer basariya ulasirim.
sabah normal kahvaltı
öğle 2 mandalina
5 te etli salata yoğurt yedim
ama çok fena miğdem bulandı salatadan ağırmı geldi ne olduysa fenayım nane limon kaynatıcam bi et yiyim dedim olana bak
Başladığımda 95 kiloydum 3 kilo verdim her gün yediklerimi buraya kaydedeceğim söz uçar yazı kalır belki birine faydam olur yada ilerde tekrar almaya kalkarsam ne zorluklar çekmişim bakarım beni gaza getiricek arkadaşlarımı yardıma bekliyorum
Ayni sey bende de var. Suan 93 um. Kocam sorun yapiyo.hatta yokmusum gibi davraniyor.Insllh bende kilo veririm.yardıma bekliyorum dedinn vee ben geldim....,
hem yardım hem destek hemm seninde bana bana yardımların olur umarımm elimden geldiği kadar sık giricek ve bol bol dertleşelim....
inan kötüyüm ben 22 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum war 70hamile kaldım 6 kilo aldım ama emzirme zamanı çok zorduu kilo aldığımı göre göre bile yemek yemekkkk....
sonuç olarak şuan 80nim biara yuruyşe başladım topuk dikeni çıktı... şuan yemekleri azaltıyorumm 7de kesiyorum zaman geçsin 6.buçuğa düşürücemm ya burası kütahya inan diyet yapmak çok zorr ellerinden gelse ağzına tutucaklar yemeğii ikramı okadar eli açık okadar gönlü boll ama kiloda boll... (yemeyince beyenmedii oluyosun)
ama artık reddedicem.... eşimde dalga geçmeye başladı gitmez böylee utanıyorumm eski arkadaşlarımla karşılaşmak istemiyorumm ama geçiçek butun bunlar...
inan seni allah gönderdi telden nete girdim oğlumu uyuturken diyet günlüğü yazdım okurken sana rastladım butun sayfalarını okuduum dewammmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?