92 kiloluk yeni annenin diyet günlüğü

Günaydın!!!! Saat nerdeyse on oldu hala bırsey yermedim canım ıstemıyor suan bırsey yemek ama bugün 3 lıtre suyu kesın bıtırıcem ve 45 dakıka bısıkletıme bınıcem kafaya koydum yemekler suan umurumda değil acıkmadım ıns. Acıkmam desteklerınızı beklıyorum

Mrb. Ben 2 cocuk cocuk annesiyim. 9 aylik oglum var.ilk hamileligimde baya kilo almistim.2.sinde ideal aldim ama 89 kilo ile hamile kaldim. 101 le doguma gittim. 92 le dogumdan ciktim suan 94 kiloyum. Kilo vermem lazim. Kocamda problem yapiyr. Bircok kere diet yaptim ama tam olarak basariya ulasamadim.insllh bu sefer basariya ulasirim.

ilkay 45 dakika bisiklet çevirebiliyormusun maaşallah ben 10 dk zor dayanıyorum

hiç yememezlik yapma ye az ye yağsız ye sonra çok acıkırsan tutamazsın kendini çok yersin demedin deme:)

merhaba inşallah ulaşırsın ideal kilona ben eylül ortasından beri diyet yapıyorum inşallah böyle gider bu iş azim istikrar işi allah nasip ederse oluyor benim eşimde sürekli uyarıyordu yeme kilo ver zayıflıyım dediğin yok diyodu bigün yine öyle söyledi çok üzüldüm o gece uyuyamadım inanırmısın bedenim reaksiyon verdi terleme titreme vurdu vücuduma stresten düşündüm bütün gece neyaparım nasıl veririm veremiyorum diye sonra karar verdim ogün bugündür devam 95 dim 88 oldum allah razı olsun eşimden

bugün yediklerim

sabah ekmek yumurta peynir zeytin domates salatalık neskafe (artık içmeyeceğim)

öğle 3 mandalina

2 yemek kaşığı ıspanak yemeği (çok canım çekti)

akşam

1 bardak yoğurdu sarımsakladım sulandırdım

2 havuç bir salatalık rendeledim onu yedim

daha bişey yemiycem inşallah

Selam umrancıgım dedıgımı yaptım demeyi isterdim ama maalesef olmadı kendımı frenleyemıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum ...moral sıfır benım suan yardım beklıyorum yapmalıyım ..... Karnım acıkmasada bırseyler yeme ıhtıyacı duyuyorum aklımda hep ne yesem var bı an karar verıyorum yemıcem duye ama nerdeeeeeeee

canım bek şunu dene ben akşam 6 oldumu ben oruçluyum diyorum su çay hariç bişey yemiyorum tadına bile bakmıyorum işe yarıyor dene bi sende işe yarıyacak mı

bunca insan vermiş senmi veremiyceksin pes etme yemek için yaşamıycaz yaşamak için yiycez sloganımız bu bizim tamam mı

kilo vericem kocamın kolunda gezicem insanlar çocuk doğurduğuma inanamıycak incecik olucam rabbimin izniyle sende inan canım daha ne diyim ben sana

Okey yasamak için yemek yıcem bunu ıcımden hep gecırıcem altıdan sonra kımse bana bırsey yedıremez senı düşünülem ve ümeranda yemıyor dıcem bebısımde uyusun bısıkletımı cevırcem nasıl

çok güzel aynen devam vereceğiz inşallah burda konu açıp nasıl zayıfladığımı ve geri almadığımızı anlatıcaz

ilkokul arkadaşımın face ine baktım hatun hiç doğurmamış sanki incecik makyajlı bakımlı kucağındaki kardeşi sanki bide bana bak off git kilolarım defol git(((((((

sabah normal kahvaltı

öğle 2 mandalina

5 te etli salata yoğurt yedim

ama çok fena miğdem bulandı salatadan ağırmı geldi ne olduysa fenayım nane limon kaynatıcam bi et yiyim dedim olana bak

sabah normal kahvaltı

öğle 2 mandalina

5 te etli salata yoğurt yedim

ama çok fena miğdem bulandı salatadan ağırmı geldi ne olduysa fenayım nane limon kaynatıcam bi et yiyim dedim olana bak

Merhaba canm nasılsın .... Keske tavuklar yapsaydın salatayı ...ayrıca emınım sende o arkadaşına gibi olacaksın zaman ver kendını çünkü bı anda almadın sen o kıloları ..... Neyse ben de bugünü nasıl gecırdım itiraf edeyım sana bugün tüm gün boyunca saat uca gibi et dürüm doner yedım baskan hiçbir şey yermedim bol su ve yesıl çay olamadı benim bugün yıne demı

iyiyim canım sen nasılsın?
et yemek gerekiyor zaten çok nadir yiyorum bi kurbanda yedim bide şimdi yedim normalde tavuk yiyorum

o arkadaşım çocukkende zayıftı annesi onlara fincan tabağında yemek verirdi okadar az yerlerdi düşün ben bu kız nasıl doyuyor derdim şimdi ikimizde doğum yaptık o 36 beden ben 48 yada 50 bilmiyorum

madem su yeşilçay içmedin şimdi iç bende yaptım içiyorum

yardıma bekliyorum dedinn vee ben geldim....,
hem yardım hem destek hemm seninde bana bana yardımların olur umarımm elimden geldiği kadar sık giricek ve bol bol dertleşelim....
inan kötüyüm ben 22 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum war 70hamile kaldım 6 kilo aldım ama emzirme zamanı çok zorduu kilo aldığımı göre göre bile yemek yemekkkk....
sonuç olarak şuan 80nim biara yuruyşe başladım topuk dikeni çıktı... şuan yemekleri azaltıyorumm 7de kesiyorum zaman geçsin 6.buçuğa düşürücemm ya burası kütahya inan diyet yapmak çok zorr ellerinden gelse ağzına tutucaklar yemeğii ikramı okadar eli açık okadar gönlü boll ama kiloda boll... (yemeyince beyenmedii oluyosun)
ama artık reddedicem.... eşimde dalga geçmeye başladı gitmez böylee utanıyorumm eski arkadaşlarımla karşılaşmak istemiyorumm ama geçiçek butun bunlar...
inan seni allah gönderdi telden nete girdim oğlumu uyuturken diyet günlüğü yazdım okurken sana rastladım butun sayfalarını okuduum dewammmmm....

Ayni sey bende de var. Suan 93 um. Kocam sorun yapiyo.hatta yokmusum gibi davraniyor.Insllh bende kilo veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…