:(((

Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Ama nişanlıma durumdan ve duruma duyduğum rahatsızlıktan bahsettim
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Haftasonu gidecektik,eniştem sizi götüreyim demiş
Nişanlıma bahsettim durumdan, eniştem ablam annem babam olacak dedim
Ve kurduğu cümle
"Annem babam sadece annen babanı davet etmemiş miydi?"
Cok ayıp etmişler ayrıca nisanlin ailesinin ağzıyla konuşmuş sana dikkat et yol yakınken dön hatta

evlenırsen bu sahıslada aılesıylede ısın ıs valla

Gerçektenmi:/söylememem gerektiğini düşünmüştüm
Bence söyleme...
Insanhali diyelim sen ayrilmadin ,
Annen baban bu durumdan nişanlindan ve ailesinde soğurlar ,her gelişlerinde acaba istenmiyokmu diye düşünürler...
Ayirilsan söylersin şimdi bunu nişanlinla haletmeye çaliş.
Bird

Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Ve kurduğu cümle

Evlenince de annen babana gitme niye geliyorlar gibi küslükler ortaya çıkarabilme ihtimali olan nişanlı türü

Ve kurduğu cümle
Canim ne kadar iyi niyetli insaniyetli davranirsan o kadar çok yanilip hüsrana uğrarsin...
Bu gün bunu yapiyorsa evlendiğinde kalkip Ablan neden geldi, Enişten neden burda diye sana hesapta sorar !.. Ve ayni şehirde olmamasina rağmen simdiden bunlari yapabiliyorsa bence yolunu çizmeye bak, Onun Ailesi ona değerli ise senin ailende sana değerli... Sonra yarin bir gün buraya tekrar konu açmak durumunda kalma 'Evlendik Eşim Ailemi Istiyor' diye..

Sana nasil birisi oldugunu evlenmeden sinyalini vermiş

Evi musait olmayabilir, benim kayınvalidemin evi kutu gibi, ve eski, hic sevmez evini, misafir alamam ben bu eve der hep. Ben ailelerin bu kadar gorusmesini istemenizi anlamiyorum. Sadece siz degil burada konulari okuyunca ailemi aramadilar diye herkes olay cikariyor, venim kayinvalidemler de oyle arada bir arardi, ceyiz meyiz olaylari, yasadiklari sehre davet etmediler, babasi vefat etti taziyeye gitmedik cunku istemedi, ben bunlari sorun etmedim, o kadar cok gorusmelerine gerek var mi ki. Nisanliyken nisanlimin evinde kalamazdim mesela. Heralde ben farkli dusunuyorum bu konuda.
Nisanlinin patavatsizlik ettigini dusunuyorum, kabaliktan degil, ama daha once evde konusulduysa iste atiyorum 2 kisi gelcek surda yatiririz sunu yediririz tarzinda, 4e cikinca paniklemis olabilir. Bir de yasadigi cevre nasil, dedikoducumu, kayinvalidemlerin oyle, o yuzden de dugunden once beni gorsunler istemedi mesela, nazar degerler veya laf ederler moral bozarlar diye. Ben de buna cok kizmistim, ama napabilirim takintili. Yani altinda baska nedenler olabilir, hemen ayril diyecek bi durum goremiyorum ama, bu pottan sonra yaptiklari da onemli tabi. Altinda yatani ogrenmeniz lazim.

Mutlu olamayacaksın açık, net!!!

Kayınvalidemden ayrı şehirde yaşıyoruz, 8 aylık evliyiz. Hala bizi çağırırken, annemi babamı yengemi abimi de çağırır.

İnsanın gönlü zengin olsun, yatacak yer ayarlanır.
Sana yapılan çok yanlış!
Çok ilgisiz aile, eşin de onlarla bir ağız olmuş.
Nişanlılık bu yüzden var, ailene saygısı olmayan bir aileyle çok zor çok!!!

bazı insan misafir sevmez, ağırlama konusunda eksiktir, evi küçüktür vs anlaşılır da düğün öncesi ailelerin bir araya gelmesi gayet normal. ayrı şehirde oldukları için en fazla 2-3 kez gidilir. o kadarına da tahammül yoksa ben iyi niyetten şüphe ederim.
bu normal bir misafirlik değil ki. evlendikten sonra artık eşinden kv den izin alırsın S shibalba kaç kişiyi ne zaman çağırayım diye.
sen olayı objektif göremezsin. ailene ve birkaç arkadaşına başkasının başına gelmiş gibi anlat ve yorumları dinle.
arkadaşların dediği gibi nişanlılık evliliğin fragmanıdır.

İyi bakmaya çalışıyorum. İyi niyetli olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama üzücü
Bu terbiyesizlik cok buyuk sinyal.. Tecrubeyle sabittir.. Iyi niyet kiliflariyla ortme ustunu.. Cocukcagiz şaşırmıştır, hazirliklari yoktur, bla bla.. Aileni benimsemeyecekler ve sana da asla o bekledigin degeri vermeyecekler.. Aileni dis kapinin mandalindan daha uzak bi yere koyacaklar.. Nisan donemi bi suru sorun yasadik demissin; eminim hep nisanlin ve ailesinden kaynakliydi sorunlar? Hep ufacik seyde olay cikarip seni/sizi suclu cikardilar? Sen sorun yasamak icin mi nisanlandin?
Ailene ve sana deger vermeyen bu insanlarla uzun yola girme..

Son düzenleme:
Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten çok bunaldım
simdi sana zor gelecek tabi ama düşünsene daha nisanliyken bunu söyleyen adam evlenince anan baban gelmesin diyecek,kendi ana babası hep ustun olacak gözünde ee tahammül edemiyceksin belki çocukta olacak nasıl bosanacksin bak ben ve bi çoğumuz el elde bas basta cirpiniyoruz . Karar tabi ki senin ama evlenince değişir düzelir vs geç bunları bi insanin karakteri 5yasinda oturuyor neyse o çok çok nadir torpulenir o da erkeklerde taaa 50yaslarindan sonra o da sana muhtaç olduğu için ki garantisi de yok sen bilirsin iyi olc tart :dua:

Bam telime bastın,artık tolere etmiyorum dedim. Aslında biçok şey dedim,bana söylediği biçok şeyi hazmedebilirim ama bunu hazmedemiyorum
Ben onun bulunduğu şehre yerleşcem,evlenınce neden ablan geliyo mu diyecek!
Şuan hiç iyi bakamıyorum,iyi düşünemiyorum
Varsa iyi biyanı
Lütfen görmeme yardımcı olun
Evet aynen niye geliyo diyecek.. Sen neden gidiyorsun diyecek.. Vs vs

Bam telime bastın,artık tolere etmiyorum dedim. Aslında biçok şey dedim,bana söylediği biçok şeyi hazmedebilirim ama bunu hazmedemiyorum
Ben onun bulunduğu şehre yerleşcem,evlenınce neden ablan geliyo mu diyecek!
Şuan hiç iyi bakamıyorum,iyi düşünemiyorum
Varsa iyi biyanı
Lütfen görmeme yardımcı olun
inan yok iyi bir yanı abla bu can yani kardeş idrak etmesi gerekiyordu.teyze dayı geliyor desen neyse ama abla eniştede bşr yani ana baba gibi.benim annem en büyük ben ve eşimdir kardeşlerime her daim saydırır bizi şükür zaten sayarlar.

İlk kararı vermek cok zor. Yasanılmış guzel anılar, karsı tarafın güzel huyu halleri, belki bitirmemen için yapacagı ataklar, kime ne dıycem şimdi diye dusunmeler, bı daha kimle tanısıp kımı sevebilcem demeler, daha neler nelerrrr. Fakat bazı olaylar net ve tolere edılemez. kararını ver ve uygula. Ailenin yapısını bilemiyorum, senin kendı ailenle bağını yani. Fakat aılene duyulan saygı sana duyulan saygıdır. 2❎2. Ben 2 yıl nişanlınkaldıgım kişiyle aile meselesi yuzunden aydılma kararı aldım ve gerıye baktıgımda sukredıyorum. Asla mutlu olamazmışım. Sonra yıne sevdım ve evlendim. Evlendıklten sonra da mutlaka problemler cıkıyor. Yuzdeyız mutlu muyum ? Degılım :( fakat saygı bır evliliğin devamı için cok önemli! Ailene ve dolaylı yoldan sana yapılan buyuk saygısızlık. ''Kayınvslidenin evi kucuktur, ya da mısafır sevmıyordur bahanelerı , evlilik öncesi ilişkileri baglamaz'' yanı canım kendınce karsı tarafa hak vermek ıcın cok yol da deneyebilirsin , ama hersey ortada. Saygısızlk yapmışlar, saymamışlar seni. Sen de buna gore korararını ver

Zaten ittire kaktıra zorla çağırmışlar. Nişanlınızın verdiği cevapta kişiliğini yeterince ortaya koyuyor.
Aynı şekilde siz davet etseniz, karşı taraf ablasıgille geleceğini falan söylese, siz aynı cevabı nişanlınıza verebilir miydiniz? Muhtemelen hayır, böyle bir şey söyleyemezdiniz. Ki söylenmez de zaten.
Evleneceğin adamla ilgili kafanda soru işaretleri olmamalı bence. Nikahta yapmamışınız daha. Böyle şeyler için nişan atılır mı diye düşünceksiniz ama evlenince bu erkekler böyle şeylerin 1000 katını yapıyolar. Gerçekten. Burdaki tüm evli kk üyeleri tarafından tecrübeyle sabittir.:cool:
Her zaman derim nişan atmak kolay değil ama boşanmak hiç hiç kolay değil. Sonradan yaşanılan pişmanlıklar fayda etmiyor.

kişilik sıfır kendınıze yazık etmeyın. unutmadan allahın sevdıgı kuluymussunuz. kısılık degısmeyen bısey . sıze yol yakınken sınyal verıyor bence ben kaba bır adamım dıye. bı gozden gecırın derımben. siz bu adamla evlenınce de evnze aılenz gelınce ablan gelmesın mı dıcek

Ve kurduğu cümle
yol yakınken ayrıl. ciddi yazıyorum bak. hemen ayrıl. düzelir geçer türden bir şey değil bu !!!

Back
X