Evi musait olmayabilir, benim kayınvalidemin evi kutu gibi, ve eski, hic sevmez evini, misafir alamam ben bu eve der hep. Ben ailelerin bu kadar gorusmesini istemenizi anlamiyorum. Sadece siz degil burada konulari okuyunca ailemi aramadilar diye herkes olay cikariyor, venim kayinvalidemler de oyle arada bir arardi, ceyiz meyiz olaylari, yasadiklari sehre davet etmediler, babasi vefat etti taziyeye gitmedik cunku istemedi, ben bunlari sorun etmedim, o kadar cok gorusmelerine gerek var mi ki. Nisanliyken nisanlimin evinde kalamazdim mesela. Heralde ben farkli dusunuyorum bu konuda.
Nisanlinin patavatsizlik ettigini dusunuyorum, kabaliktan degil, ama daha once evde konusulduysa iste atiyorum 2 kisi gelcek surda yatiririz sunu yediririz tarzinda, 4e cikinca paniklemis olabilir. Bir de yasadigi cevre nasil, dedikoducumu, kayinvalidemlerin oyle, o yuzden de dugunden once beni gorsunler istemedi mesela, nazar degerler veya laf ederler moral bozarlar diye. Ben de buna cok kizmistim, ama napabilirim takintili. Yani altinda baska nedenler olabilir, hemen ayril diyecek bi durum goremiyorum ama, bu pottan sonra yaptiklari da onemli tabi. Altinda yatani ogrenmeniz lazim.