:(:(:(:(

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Ağlamaktam yoruldum artık kimsem yok anlayan. Hiç bir işim rast gitmiyor olmuyor olmuyor çabalıyorum olmuyor. Ne iş bulabiliyorum ne başka bi şey. Yalnız ölüp gideceğim galiba. Bıktım artık hep etrafındakilerin mutluğunu sevinci.
Ya hayat söyle ben nerdeyim. Neresindeyim dünyanın. Üzülmekten hasta olacağım diye korkuyorum.
Git be kısmetsizlik bırak yakamı.

Ahh canım ne varki bu kadar dert kederleniyorsun eminim hayat hepimize ayrı soruyor hesabını hepimiz ayrı ayrı sinaniyoruz vardır bunddada bir hayır hayattasin sağlıklı sin dolu tarafından bak bardağın bir kapı kapanır öteki açılır

Bende uzun zamandir bir is bulamadim. Suan bir isren haber beklemekteyim evde pc uzerinden calisabilecegim. 1 ay kendim denicem sonra herkese anlaticam onlarda calissin ama 1 ay deneyip ogrenmem gerek once dolandiricidirlar hirlimidirlar hirsizmidilar once denemem lazim. Eger duzgun bir yer ise sizede oneririm.
Cocukalri olup disariya cikamayanlar icin ideal olabilir ssk var maas 1300 fazla calsirsan fazla para. Arayip bilgi aldim esimde 2 kez aradi emin olabilmek icin.

hayat böyle şeylere kafa takmaya degmeyecek kadar kısa ve güzel ki. çok şükür sağlıgın yerindeyse iş de olur eş de. manen biraz eksik görüyorum seni. biraz Allaha yönelmelisin manevi yönlerini güçlendirirsen bu tip sıkıntıların çözülecegini düşünüyorum. nacizane fikrim bu :)

Hiç bi kapı açılmıyor maalesef başarılı olmama rağmen. Şuan bile ağlıyarak yazıyorum. Dinleyen kimsem yok sizleri dost saydım. Ağzımı açsam ailem bile off pofff. Varsa yoksa diğer çocukları. Zaten iş bulamıyorum. Hiç sevenim yok. Yaş geçiyor. Benden küçüklerin düğünlerine gitmekten bıktım. Kısmetsizim işte. Olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çıkış yolu neresi bulamıyorum. Sığıntı gibiyim şu evde

Cok iyi anlıyorum seni, issizlik ortak noktamız.
Pes etme, iskur a basvur mutlaka.
Kendini yıpratmaktan da vazgec.
Eminim karsina iyi bir is cikacak.
Allah saglik versin, sukredecek bir sey mutlaka bulursun yeter ki hayatina bakmayi bil.

Size derdimi anlatıyorum o kadar daraldım ki ama kimse bir şey yapamaz sonuçta kader. Ne diyeyim sağolun yine de. Buradan başka konuşacak kimse yok ki.

Sorguluyorum sürekli kendimi. Birine kötülük mü yaptım naptım diye. Ama hiç sanmıyorum zaten kendi halinde yalnız biriyim. Hiç bir zaman etrafımda çok kimse olmadı ki nankörler hariç. Onlara Allah a havale ettim zaten.

Neden kendini sucluyorsun anlamadım.
Sence kötülük yapanlar hemencecik cezasini mi buluyor bu dunyada?
Boyle seylere takilma. Kendini bir seylerle oyala, kitap oku halk egitim kurslarina git yap birseyler. Evde durdukca daha cok kuracaksin.
Basimiza iyi seyler gelmiyorsa suclu oldugumuz icin degil sinavimiz bu oldugu icindir bence.

Ama biraz da sorulara cevap verin de örnek anlatalım

Yaş kaç eğitim ne nasıl bir iş istiyorsunuz

Şehir nere ya da büyük küçük deniz kenarı dağlık vs cs

Kısmetsizim deyip kenara çekilirsek hepimiz kısmetsiz oluruz

Lise mezuniyetiniz varsa oturun 6 ay kpss çalışın yoksa açık lise okuyun mesela

Bir yerden başlayın

Yüksek lisans yapmış iki üniversite bitirmiş zavallının tekiyim işte. Zaten üzen de bu keşke lise mezunu olsaydım şuan bir yuvam çocuklarım düzenim olurdu şimdi ise hiç.

Yüksek lisans yapmış iki üniversite bitirmiş zavallının tekiyim işte. Zaten üzen de bu keşke lise mezunu olsaydım şuan bir yuvam çocuklarım düzenim olurdu şimdi ise hiç.

Isin ne ki yuksek lisans yapmis birini almiyorlar? Hangi meslek uzerine okudun.? Lise mezunu olsaydin evlenseydin kocan kotu biri ciksaydi o zaman da keske okusaydim evlenmeseydim derdin emin ol. Ne guzel meslegin var. Dua et hayirli bir kapi sana da cikar merak etme

bence biraz eva dua et ve sukredecek şeyler bul. manevi olarak kendini güçlü tut.ahi M o iş bende arıyorum ama yok yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…