- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.161
[MENTION][/MENTION]
inş cnm yaa gercekten sınırlerim bozuldu yani
haberci ya bunlar ust devre cıkıcakms izne die dierleri cıkmazmiş off
ocak dıo bıde ocakkk!!!!!!!
dedim sen kafayımı yedinnn benimi getiriceksn oraya ocak olmaz yanii
olmasın atsın onu aklındann
Askeriyeye mantık yok diye boşuna demiolar cnmm üzülme çok ,bence askerinede yüklenme onun elinde olan bir şey değil ki sonçta daha çok üzülcek
amin bebeğim amin tüm ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun..
ayyy sevap yaparken günahada girdim desene
adresi gönder postalıcam sanada bebeeeemmm
bayram üstü böyle olması fena oldu ya yalnz kaldı Mehmetçiklerimiz
nasıl 3 gün 5 gün cnm anlamadım :44:
evet esinim giremedim bayaadır yazlıktaydım taşınma telaşımız oldu.şimdi kışlıktayım bayram için geldik.bundan snra buralardayım..
aa mehtabınız ne zmn canımm??
kızlar morelım cok bozuldu askermle konstm smdı
ocakta gelebılırım anca dedi kurban falan yalan oldu
kurbanda izin kullanamıyormuş ust devre kullanıcak die offfffffff
başlıcam ust devresinede askerligede
o ust devre sımdı ızın kullansa incileri dökulucekti sankii
hep önumuzu kapatmak icin var ztn bu gerizekalı seylerrr
hayatımızdan 15 ayı calıolar resmen :117:
Postalamayn ne olsun
Yani şöyle yakup'a evci olarak 3 gün diğerlerine 5 gün vermişler
Ooohh keyfini sür yavrumm valla heee. Benim yerime de yapp tatilini
Cuma günü geliyor canım, pazar günü dönüyor
Canııımmmmmm çok üzüldüm inan ki :44: Ama üst devre olayı çok saçma olmuş ya valla.
Bekle kuzum belki değişir o zamana sonuçta hiç izin kullanmadı ne malum gelemeyeceği gelir belki
Devrelerim benim moralim de yerlerde geziyo, sinirden ağladım kendime geldim ve buraya geldim bi uğrayıp çıkayım dedim :26:
Hayırdır Esintoş sana ne oldu yaa ?
Kaynana sağolsuun !!
Bıktım artık begüü dayanamıyorum ya. Teyzeleri ayrı, anneannesi ayrı, annesi ayrı. Ne bu ya ben onunla mı nişanlıyım diğerleriyle mi. Kandil'de tek tek aradım teyzeleri üstelik kendi ailemden önce onunkileri aradım kutladım kandillerini, lakin benim akılsız kafam anneannesini aramayı unutturdu. Ee tabi bizim kaynana durur mu yakupa direk ötmüş, esin teyzenleri arıyor madem niye anneanneni de aramamış o gitti esini istemeye iki kez niye böyle yapıyor diye doldurmuş yakupu. Biliyorsun beni iki kez istemeye geldiler, adettendir diye ikincide verildim. Keşke verilmeseymişimNeyse işte bunun lafını yapmış. Yakupta beni aradı niye unuttun şöyle böyle bende açtım ağzımı ne be yeter teyzelerin o kadar arkamdan konuşuyor ben gene içime atıp yüzümü eğip, selam veriyorum kandillerini kutluyorum kusura bakma beyefendi unutmuşum anneanneni aramayı dedim. Anneannesine ben hacı anne derim, küçüklükten öyle ağız alışmış. Ki zaten anneanne de demek istemiyorum benim bi tane vardı hep öyle olacak. Niye demiyorsun anneannen öleli üstünden kaç yıl geçti falan diye başladı yakup bilmezsin sen kapa çeneni sen git annenin dolduruşuna gel dedim ve kapattım. Oysaki bugün 400.günümüz'dü bende uzun uzun mesaj yazmıştım onu yollayacaktım mutlu olsun diye ama değmedi.
Sinirlerim acayip bozuk ne yapsam yaranamam bu çocuğa.
Canım halbuki kaç gündür her şey yolundaydı senin bu kv ortalığı karıştırıo kendide söylemio çocuğu araya katıp dolduruo o da maşallah hemen sana patlıyo umarım evlenince böyle olmaz çünkü anlaşılan o ki annesi direkt oğluna tekmil verio o da sana parlıyo bu çok yıpratıcı nolmş insanlık halii yani yarın arayıp ya ksura bakmayın diye gönlünü alırdın o kadar düşüncesizde değilsin ki yani ...Gene aynı mevzu olcak ama KV hatalı Yakup onun sözüne kanıp seni dinlemeden sana sinirlenmesi daha hatalı siz artık evlilik arifesindesiniz sonçta annesini mi dinlicek bu çocuk hep böyle ? Ya bayram bayram insanın hevesine ediolar desene kadına ne oldu muradına erdin mi yakup açtı söyledi diyesim geldi resmen ...Allah sana sabır versin cnm çok zor senin nişanlınla problemn yokken kadın resmen ortaya fişek atıyo çok acaip ya
Canııımmmmmm çok üzüldüm inan ki :44: Ama üst devre olayı çok saçma olmuş ya valla.
Bekle kuzum belki değişir o zamana sonuçta hiç izin kullanmadı ne malum gelemeyeceği gelir belki
Devrelerim benim moralim de yerlerde geziyo, sinirden ağladım kendime geldim ve buraya geldim bi uğrayıp çıkayım dedim :26:
Kaynana sağolsuun !!
Bıktım artık begüü dayanamıyorum ya. Teyzeleri ayrı, anneannesi ayrı, annesi ayrı. Ne bu ya ben onunla mı nişanlıyım diğerleriyle mi. Kandil'de tek tek aradım teyzeleri üstelik kendi ailemden önce onunkileri aradım kutladım kandillerini, lakin benim akılsız kafam anneannesini aramayı unutturdu. Ee tabi bizim kaynana durur mu yakupa direk ötmüş, esin teyzenleri arıyor madem niye anneanneni de aramamış o gitti esini istemeye iki kez niye böyle yapıyor diye doldurmuş yakupu. Biliyorsun beni iki kez istemeye geldiler, adettendir diye ikincide verildim. Keşke verilmeseymişimNeyse işte bunun lafını yapmış. Yakupta beni aradı niye unuttun şöyle böyle bende açtım ağzımı ne be yeter teyzelerin o kadar arkamdan konuşuyor ben gene içime atıp yüzümü eğip, selam veriyorum kandillerini kutluyorum kusura bakma beyefendi unutmuşum anneanneni aramayı dedim. Anneannesine ben hacı anne derim, küçüklükten öyle ağız alışmış. Ki zaten anneanne de demek istemiyorum benim bi tane vardı hep öyle olacak. Niye demiyorsun anneannen öleli üstünden kaç yıl geçti falan diye başladı yakup bilmezsin sen kapa çeneni sen git annenin dolduruşuna gel dedim ve kapattım. Oysaki bugün 400.günümüz'dü bende uzun uzun mesaj yazmıştım onu yollayacaktım mutlu olsun diye ama değmedi.
Sinirlerim acayip bozuk ne yapsam yaranamam bu çocuğa.
Yolundaydı şükür atışsakta düzeldik hemencik, güzel güzel konuşuyorduk. Yok begü artık bende kötü gelin moduna gireceğim. Sıkıldım artık, her defasına hiç birşey olmamış gibi yapmasından.. Evlenince de böyle olur mu bilmem ama askerlik bitince böyle olursa annesinin lafını dinlerse evliliğin olmayacağı kesin. Ya yavrum unutmasam neden aramayayım büyüğümüz sonuçta yakupun üstünde o kadar emeği var ama yakup annemi babamı arayıp kandilini bile kutlamadı ki gelmiş bana çatıyo. Bayram ki ne bayram kursağımda kaldı. Mehtapta beklemiyorum artık.. Arasalarda gitmeyi de istemiyorum, hasretmiş özlemmiş bi yana çok yıprandım. Artık gelirse gelir, gelmezse kendi biler. Hayatta gel demeyeceğim. Sinirle falan söylemiyorum çok sakinim ama yoruldum.
Annemle konuşuyoruz da, annem diyor ki ben böyle bilmezdim ailenin içine girince ne çabukta gerçek yüzleri çıktı. Birde o bizimde kızımız diyorlardı, önceden gelen bi arkadaşlık olmasa şuana çoktan bu iş bitmişti bu yaptıkları saçmalık, erkeklere herşey anlatılmaz ki diyor. Baya oturduk konuştuk ben ağladım anlttım o da dinledi. Ki gerçekten de öyle aile içine girince herşey çok farklılaşıyor. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, hayırlıysa bu yana, hayırsızsa o yana. Beni dinlediğin için o güzel yüreğindende öpüyorum. Ben çıkıyorum kardeşim, bayramın mübarek olsun. Öpüyorum seni kendine çok iyi bak.
inş değişir tatlım yoksa ben hasretten cürücem buralarda
kaynana bılmıomu böyle sonuc dogurucanı kadın resmen bile bile sizi kvga ettirio
unutmus olablrsn kendisi aramamiş madem kalkıp bunun lafını hiç yapamaz ayıp yanii
bosu bosuna kaynana ortalıgı kariştirtmiş resmen hadi senii dusunmuyo oglunudamı dusunmuyo bu cocuk asker sonucta
uzulck dusunucek gelıp sana sölemesi daha iyi olurdu her yönden hem yakup yönunden hemde seninle onun dialogu daha farklıdır sen acıklayabılrdın bu durumda sana bu fırsatı bile vermedi yani neyse tatlım bosuna sınırlerını yıpratma duzelirde iştee
bu kırzlerin cözulmesi lzm
Ya işte sorun KV yaa gidip Yakuba nasıl anlattıysa o da sana hemen tepki veriyo ...dediğin çok doğru içlerine girince ne olcaz kimse bilmiyo ki valla ...Sen Yakupla bu konuyu konuş cnm bu ilişki ikinizin 3.kişilerin çomak sokmasıyla hemen tepki vercekse çok zor gerçekten annen de çok haklı dediği gibi hemen yemeyip içmeyip yetiştirmek ne yani arayı açmaktan başka ...Haklısın kötü olunca daha çok kıymet biliyolar...Mehtabı bekledik ikimzde nolurrr öyle deme gelince bunu konşrsn olmazsa sıkma cnını bak yarın bayram hem onlar utansn seni üzüp ağlattıkları için senin bu KV işin zor ama her şeyi oğluna söylerse böyle sizi yıpratmaktan başka bişi geçmicek eline bu konuda Yakup'a çok iş düşüyo kv söylesede o susturmalı ama o da hemen sana çıkış yapıo inşallah düzelir bu konu...Canım ben hep yanındayım ...Sana da iyi bayramlar canımm ailenle birlikte bende yarın akşamdan itibaren giremicem şehirdışna çıkıyorm özelden yazarsan gelince okurum...Allaha emanet ol...
Ben sıkıldım artık yavrum valla bak.Çok sıkıldım. :26:
Nasip diyorum ya ötesini artık bilmem. Yakup askerde ben neyim burda peki? Kadın aramızı bile bile bozdu ya
Kv cadılaştı iyice, 7 ay önce görsen melek gibi karıydı. Ama şimdi her ay başkalaşıyor. Kendi bilir, cadılığa cadılık yaparım arkadaş
İnşallah gelir askerin canım
Az kaldı az ..
Az kaldı canımı almana..
Bk ettin bayramımı ..
sana noldu canım
bu nasıl bayramsa bizede hiç iyi gelmedi
Biraz tartışmıştık şuan sorun yok çok şükür..
Otobüs saatimi bekliyorum..
haklısın canım yerden göe kadar hemde
şimdilik sabrett yakup gelsn oturup ciddi ciddi bu konuları konusursunz..
benımde en korktugum sey suan bana karsıda iyi benmkinin annesi daha sonra deişirse nolur bilmem
inş gelir tatlım bugun annesını aradim sesi titriodu kadının bende kötu oldum
askermde en cok koyan bayramı burda gecirmek dıo moreller yerde bızım yani
bian önce bitsin diorm ama daha cok var
en cok zorlandıgımz zamanlardan birini yaşıoruz
Benimki şu 8 ay'da değişti işte canım, en başta gene süperdi ama son 4-5 ayda 180 derece değişti
Şuan yolda 2-3 saat var gelmesine.
Dün kaynanam yakup'un anneannesine gitmiş ordaymış bizde annem babam ben gittik. Teyzeleri anneannesi dededi annesi ev tıklım tıklımdı. Ben de ee malum gelinim ya, oturmadım mutfaktan çıkmadım. (Ama eve bi geldim direk uyumuşum) Mutfakta bulaşıkları makineye yerleştirirken kv geldi yanıma ''kızım biz yarın yakupun yanına gideceğiz sende burda kal beraber gideriz'' dedi ama öyle bi söyleme şekli vardı ki zorla davet ettiği belliydi bende yok sağol anne de geç söylediğin için gelemem, babamdanda izin almadım dedim. O da bi kere söylemekle yetindi zaten.. Çıktık eve gitmek için, anneme de babama da böyle böyle anne yok dediğimi söyledim.
Onlar da iyi yapmışsın kızım dedi. Yarın sabah yola çıkacaklar akşamdan söylüyorlar ne güzel dedi babamda.
Yakupda aradığında anlattım. Annen içten çağırmadığı için gelmiyorum, gelmekte istemiyorum dedim.
Konuşmuyoruz hala tabi..
Bitecek canım, herşeyin başı sonu sabır
Bitecek ve bu bayramlarda beraber el öpmelerine gideceğiz askerlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?