93/1 yarenleri burayaa

fıstıklar nabersiniz? hepinizin bayramı mübarek olsun öpüyorum tek tek

esincim üzüldüm izin için..inşallah hallolurda gelir görürsün sevdiğini

esincim canım kv sorunları hiç bitmez! bende tanışmamama rağmen yıldızımız bi türlü barışmadı.
oğullarını paylaşmayı öğrenmedikleri sürecede aramızda sorunlar hiç kalkmaz ufakta olsa..(hepimiznki içn geçerli)
üzülme sende unutmuş olablrsn a.annesini aramayı insanlık hali.bayram telaşı.gelen giden oluyor kaynamış olabilir.bu bir suç değil ki!
sen yinede sevdiceğinle aranı düzeltmeye bak kimseye fırsat verme!
bu arada gözünaydın gelmiştir askerin cuma gelcek yazmışsın çok sevindim

bayram dolayısıyla pek giremiyorum canlarım öpüyorum sizi kendinize iyi bakın..

saol tatlımm sanada iyi bayramlar
bu nasl bayram ben hıc anlamadm ztn...
geldıgın zaman görusuruz tatlım öpuyorum

Ben geldim devrelerim.

O kadar mükemmel bi mehtap yaşadım ki. 25 saat gördüm sadece, ailesi 51 saat! Yolda şuan.
Ve kaynana gene yaptı yapacağını.. Baş başa bile kalamadık..
Sıkı sıkı sarılamadım, o da kırgınlığımı gideremedi doğal olarak.
Ve hasret gideremeden ayrıldık.

Ya siiz siiz nasılsınııııızz??

hosgeldin esincimm
keske guzel bı mehtap gecirebilseydiniz kaynanada rahat bırakabılseydı yada bunu dusunebılseydı ztn sanırım hersey ii olurdu:26:

ben iyim bayramın ilk gunleri kötuydum ama smdı daha iyim buruk gecti ztn

Gene hasret gideremedim gene hasret gideremeden ayrıldık.
Bayram ne güzel geçti anlatamam bende yaa

Geçti bitti sonunda kardeşim, artık diğer bayramlara
Ayrıca yakup sigarayı bırakmamış aksine çoğaltmış. 1 paket ondan 1 bende vardı, kendinin kini içti benimkini yarıladı

Bu arada ben perşembe Ordu'ya gidiyorum bi süre olmayacağım buralarda

orda cogaltmaları normal canım ama yaa
bızım dier bayramda belli deil gelmicek buyuk ihtımal ben gene bunalima giricem kac ay oldu olucak göremicem
orduda nekdr kalıcaksn cnm akrbgların falan mı var

orda cogaltmaları normal canım ama yaa
bızım dier bayramda belli deil gelmicek buyuk ihtımal ben gene bunalima giricem kac ay oldu olucak göremicem
orduda nekdr kalıcaksn cnm akrbgların falan mı var

Tabi öyle canım bende anlayışla karşıladım zaten, söz de verdik gelince bırakacağız.
Bende izne gelmesini istemiyorum artık.. Hiç gelme dedim giderken..
İnşallah gelebilirde hasret giderirsiniz kuzum Umudunu kesme bekle
Benim memleket Ordu kuzum. Fındık toplamaya gidiyoruz
1hadfta 12gün yada daha uzun yada daha kısa. Fındığın durumuna bağlı :18:

hee anladim canımm tamam finduk guzelii cokta kalmaa yaa özletme kendını
gir arada telden falan yadaa oranın dogasınında tadını cıkarrrr miiss miiisss :109:

benımkide ocakta gelcem dıo dedim ocakta gelceksen hıc gelme askerlıgın bitio ztn 3 ay snraa
daha erken gelsn napimm ben bunca ay gelmemişşş ocakta gelmiş izniii :96:
kasımda gelsın die ugrasıcam dogum gunu hem

Telefondan giremiyorum ama haftasonları merkeze çıkarım zaten, o zaman yazarım gülüm

Yani ocak biraz çok oluyo ya hu :44:
Kasımda gelmeye ikna et bakalım, inşallah olur kuzucum.

Telefondan giremiyorum ama haftasonları merkeze çıkarım zaten, o zaman yazarım gülüm

Yani ocak biraz çok oluyo ya hu :44:
Kasımda gelmeye ikna et bakalım, inşallah olur kuzucum.

inş tatlım bögrume okuz oturdu ocak diince ztn
senınkı 2 kere geldı cnm dımı izne bnmki hıc gelmedi olsun nekdr iyi olmasada gecirdiginiz zamanlar
genede görebildin şukret kuzum o bile yetmiştir

inş tatlım bögrume okuz oturdu ocak diince ztn
senınkı 2 kere geldı cnm dımı izne bnmki hıc gelmedi olsun nekdr iyi olmasada gecirdiginiz zamanlar
genede görebildin şukret kuzum o bile yetmiştir

İnşallah gelir yavrummm
Etmiyorum kuzum ve etmem de..
12 günlük geldi bi, geçende evci olarak geldi işte bugün döndü.
Birşey diyim ki, insan görünce görmek dokunmak koklamak istiyor.
Geçirdiğmiz zamanlar iyi olmayınca ne o geldim diye mutlu oluyor ne ben geldi diye mutlu olabiliyorum.
İkinci kez burnumuzdan getirdiler, ama konuştuk izne gelmeyecek dayanablirse ben kaçıp kaçıp gideceğim :26:

oda dogru kuzumm nekdr görmus olsanda ınsan vakıt geciremeynce
ve bunada fırsat verilmeyınce kötu tabi ztn kac ay snra görusuyoruz herkes görmek ıstıo ama sen
normal arkds deilsin ilerde eşi olucaksn ciddi bişiler var artık ortada bırakmalari lzm yani
dayanablrse dayansın ztn yakın kuzum dedigin gibi kaç git daha iii carsi yi fln beraber gecirirsnz en azından karısan eden olmaz:26:

Normalde şükrederim her türlü ama yok kuzum çünkü ortada şükredilecek birşey yok. Ben hasret gideremedikten sonra bakışmalara pek işe yaranamıyorum ha camerada görmüşün, ha karşında pek farkı yok ki.. Her defasında gene hayırlısı buymuş diyorum ama sabret sabret nereye kadar.. Annesi bi de onu almaya gitti Ankara'dan dönüştede beraberdiler, ama cadı kaynana hıhh Biz gayet sorunsuzduk ama araya kaynanalık girince herşey terse döndü. Nazar mı değdi ne Gelmesin valla hiç istemiyorum kiii.

ay canım yaa bunu söletmek onların başarısı yanı kolay kolay diemez insan
bu kaynanalar neden uzaktan iiide aileye karısınca kötu oluo böleee :26:
walla korkuyorum esinn bnım kv de böle olursa ilerde die sımdılık ii gayet ama ortada bısı yok henuz bizim
ilerde nolur allah kerim

Canım öncelikle kendini hep en kötüsüne alıştır. Benim çocukluğumu biliyor kadın, biliyorsun önceden tanışıklıkta var.
Hatta taa önceden bunu yakupa alcam gelinim olacak benim kızım olacak diyordu bana. Gelini de oldum ama, kızı gibiydim öncelikle.
Şu 4-5 ay'da herşey koptu. Ne ben ona anne dedikçe içim titriyor, ne de ondan bi sıcaklık görüyorum.
İki yüzlüyü oynuyor yani. Ben büyük insanlar gibi karşıma aldım konuştum zamanında bana kaynanalık yapma arkadaş gibi olalım seninle diye ama unutmuş anlaşılan kendi bilir. Gerçekten ciddiyet binince herşey değişiyor.
İnşallah senin ki hiiç değişmez canımm

görucez tatlimm inş deişirsede ii yönde olur insanlarda ektigini bicer öylede bişi var yanii
bide senınkı cocuklugunu bilio nerdeyse daha sıcak olmasi lzm başkasi deilsin sonucta onun gözunde
bence erkek anneleri ogullarını kıskanıo bu yuzden gelin kaynana cekısmesi hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…