93/3 asker yolu bekleyenler

biz 2 gündür konuşamadığımız için tabi kavga olmadı :27:

Ayy siz niye kavga ettiniz yine bak söz verdik birbirimizee yapma böyle :24:

bn bişey yapmıyorum ya iş konusunda sorun çıkardı çok kıskançççç:ssz: bu bazen hoşuma gidiyor ama bazen abartılı oluyor neyseki hallettik kndi yanaştı barışmayı dayanamdı böyle olmaya:16:

Ben beni pek özlediğini düşünmüyorum açıkcası hissetmiyorum henüz beni özlediğini..

Ilk bata guclu gozukmeye calisiyolar bu yuzden ozledim seviyorum deseler bile sessiz sessiz ordakilerden cekinir gibi oluyodu.oo biraz zaman gectin bagira bagira seviyorum ozluyorum diyolar uzme kendini yani gecer bu gunler daha bismillah hersey yeni boyle kendini uzerdin ve telefonda ister istemez ona yansitirsin o da uzulur:34:

Ilk bata guclu gozukmeye calisiyolar bu yuzden ozledim seviyorum deseler bile sessiz sessiz ordakilerden cekinir gibi oluyodu.oo biraz zaman gectin bagira bagira seviyorum ozluyorum diyolar uzme kendini yani gecer bu gunler daha bismillah hersey yeni boyle kendini uzerdin ve telefonda ister istemez ona yansitirsin o da uzulur:34:

Haklısın teşekkür ederim daha eğitimleri bile başlamamış pazartesi başlayacakmış ondan sonra belli olur şu an üzülmem biraz saçma ama işte farklı geliyo o yüzden ilgin için teşekkür ederim..

Benimde dun gitti kisa donem bir gun bir yil gibi gecti yaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
1'di 9 oldu 19 olur 29 olur geçer geçicek bir bakmışız ramazan gelicek ramazan da çok hızlı geçer yaz tatili zaten hızlıdır bilirsin.. Ferah tut gönlünü geçicek Allah'ın izniyle..

bana tatil de yok, hep çalıştığım için sıkıldım galiba.
ama haklısın ramazan vs. derken yaz geçer bi şekilde :)

Back
X