93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar çok kötü bişey yaptım :/ bugün sametle internette konustuk sonra o ailesiyle konuscaktı cam açamadılar falan ablası ona facebook adresini şifresini vermiş ablasının facebook adresınden konustular.sonra ben sametın skypına girip ablasının şifresını falan görünce çok kötü bişey yaptım ablasının facebookuna girdim :( ama samet askere giderkenkı resımlerım falan var demişti onlara bakmak için meraktan şeytan aklımı çeldi girdim malesefki:18: karşıma direk uyarı cıktı baska bi tarayıcıdan giriş yaptığınız için bıldırım alıcakmış fln sonraa ben tabi hiç girmeden bakmadan direk çıktım.ama o bildirim ona gitti ve bildirimde sakaryadan girildiği ıp numarasına kadar yazıyo:/ kesın anlar ben olduğumu napıcam ya resmen rezil oldum

Aleykümselam ne sınavı??

ales vardı canım. çok yorucuydu.

kızlar çok kötü bişey yaptım :/ bugün sametle internette konustuk sonra o ailesiyle konuscaktı cam açamadılar falan ablası ona facebook adresini şifresini vermiş ablasının facebook adresınden konustular.sonra ben sametın skypına girip ablasının şifresını falan görünce çok kötü bişey yaptım ablasının facebookuna girdim :( ama samet askere giderkenkı resımlerım falan var demişti onlara bakmak için meraktan şeytan aklımı çeldi girdim malesefki:18: karşıma direk uyarı cıktı baska bi tarayıcıdan giriş yaptığınız için bıldırım alıcakmış fln sonraa ben tabi hiç girmeden bakmadan direk çıktım.ama o bildirim ona gitti ve bildirimde sakaryadan girildiği ıp numarasına kadar yazıyo:/ kesın anlar ben olduğumu napıcam ya resmen rezil oldum

o bildiriyi silme şansın yok mu????????????

Her sabah arardı bu sabah aramadı saat kaç oldu hala yok.. Çok mutsuzum.. 😥😔

yok silinmiyo onun bilgisayarından girdiğinde uyarı çıkıcak başkasınınkinden denedim olmuyo malesef off

Canım aynı şey bende de oluyor başka bir pc den girince bildirim geliyor.

Eğer sen girdiğin sırada ablası veya bir başkası işte o face de ise görür o bildirimi, ama korkma facede değilse görmez o bildirimi
bildirim anlık gösteriyor çıkmıyor tıklandıktan sonra.

Canım aynı şey bende de oluyor başka bir pc den girince bildirim geliyor.

Eğer sen girdiğin sırada ablası veya bir başkası işte o face de ise görür o bildirimi, ama korkma facede değilse görmez o bildirimi
bildirim anlık gösteriyor çıkmıyor tıklandıktan sonra.
:)yaaa çok sevindim gerçekten mi?bu bildirim almak için gizlilik ayarlarından bildirimleri aç dan yapılıyor değilmi o an faceboookta değilse sonradan göremez yani dimi canım?

:)yaaa çok sevindim gerçekten mi?bu bildirim almak için gizlilik ayarlarından bildirimleri aç dan yapılıyor değilmi o an faceboookta değilse sonradan göremez yani dimi canım?

Evet tatlım ayarlardan güvenliğe giriyorsun orda giriş bildirimleri diye bir yer var ordan yapılıyor sen face e gir bildirimi aç ama facede olmadığından eminsen tabi ablası girdiğinde göremez :)

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 11.MAYIS. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 18 ->>> ÇANKIRI'YA SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 69 ->>> BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 73 ->>> ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 74 ->>> BARTIN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... seymasklgn ... 83

... Kanaryam35 ... 88

... zeytinagaci ... 88

... meritoo ... 91

... KorEc ... 95

... blss ... 95

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 158

...NeLs ... 166

... tuqbaCadi ... 166

... AskerYariyim ... 179

... dilanumut ... 181

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 220

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 268

... kobayfare ... 268

... wishw ... 268

... plaslan ... 271

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

hepinize hayırlı tezkereler :54::72:​

Evet tatlım ayarlardan güvenliğe giriyorsun orda giriş bildirimleri diye bir yer var ordan yapılıyor sen face e gir bildirimi aç ama facede olmadığından eminsen tabi ablası girdiğinde göremez :)
ben aynı şeyi kendi ablamın face adresinden denedim açtım bildirimleri bilgisayardan cromedan girdim crome tarayıcısını kaydettım sonra mozilladan girdim kapattım daha sonra cromdan gırınce yine direk uyarı cıktı ama kısa bi süre önce başka tarayıcıdan giriş yapılmıştır diye ıpnumarası fln yazıo :26: samette ablasıyla konustu bişey dememiş inşallah senın dediğin gibidirde görmez

Back
X