- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.841
Allah'ım o günler bi gelseee kendimi düşünemiyorum mutluluktan ağzım kulaklarımda olurum hep:)
Ağzımız kulaklarımızda hatta ağzımız tamamen yer değiştirir mutluluktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım o günler bi gelseee kendimi düşünemiyorum mutluluktan ağzım kulaklarımda olurum hep:)
Şu bayıltma olayı olmasa hayatta gitmezdim de işte gidicem bakalım bende. Teşekkür ediyorum canıım![]()
Ağzımız kulaklarımızda hatta ağzımız tamamen yer değiştirir mutluluktan![]()
O da basina gelince anlar o zmn. Bn olsam bnde sinir oldm valla.soz verip yapmiyolar
Evet bizimkilerle ayni donem gidenler plaka sayiyor smdi
Bnde cok sinir oluyorum oyle konusanlara tamam onlarda bekliyor ozluyor ama öyle konusmalri cok koyuyor insana 365 gün ya 1 sene bu omurden onsuz giden koskoca 1 yıl..
naci gelince yapamazlar naciden korkularından zaten naci varken onlara gerekte kalmıcak![]()
e işte çok ağır geçmiş ağır 6 aydan nolur yani sağsağlim döndüyse tamam
Bncede gelsinler zaten hicbisey umrumuzda olmaz:)
Onlarda bekliyor ama bzm yasadiklarimizi yasamiyorlar yani ağır magir demesnler
Kızlaaar ne var ne yok![]()
mesafe koydum zaten aramıyorum artık![]()
Kendin ayarla iste canım fazla uzakta durmadan ortayi bul:)
bugün çok kötü birgün zamanda geçmiyor offff çok sıkıldımmmmmm![]()
onlar arasın naza çekicem artık kendimi hiç yapmadım bugüne kadar bak şimdi hiç düşünmüyolar
ya resmen moralim o kadar bozuk ki :'(
raşitin de öyle..
raşit erkek kardeşine madende iş bulmuştu ama çocuk 15 gün çalışıp bıraktı. eğer bırakmasaydı belki de o da o madende olacaktı şimdi.
düşüncesi bile kötü.
ben de öğretmenliğe ilk başladığım yıl yarım puan ile van erciş'e atanamamıştım.
eğer atansaydım o ölen 60 küsur öğretmenden biri olacaktım muhtemelen.
hayat ne çabuk bitebiliyor!
aynen ben bi yandan ödev yapıp senle konuşuyorum ve çok acı bi gün saatlerce ağladım![]()