- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.421
ya kardeşi beni almaya gelmemişti ya onu söledim köpürdü onlar seni ne kadar seviyo bilmiyo msun düğünleri vardı evlenicek kızın annesi kolunu kırmış her şey bunlara kalmış falan öncesnde buluşcaktık ekmişlerdi ya onu söledi bende gttm almaya bile gelmedi dedim benm götüm kalkmış ben kmmişim başladı bende alttan almadım her zmanki gibi önceden hep alttan alırdım değiştin diyo şimdi haklı hiç alttan almıyorum![]()
evet ben hemen alttan alırdım günümüz mahfolmasın diye simdi laf yetiştiriyorum deliriyo![]()
gelir tatlım mayısın bıtmesıne ne kaldı surda![]()
İşte senn alttan almana alısmıs laf yetıstırmeye baslayınca sınırlenıyo onların psıkolojısıde farklı tatlım ya bız anlamıyorz ama hapıshanede gıbıler su anda emır altındalar sureklı zor valla![]()
ya azcık benide mutlu etsin durmadan kavga ediyo benle
Bizde yasadık canım boyle seyler bence cok fazla alttan alma rahatsız oldugunu soyle bu durumdan nasıl davranıyosa oyle davran ama emın ol azıcık sabırla hepsı duzelıcek gor bak izni filan varmı sevgilinin yuz yuze gorusunce hersey cozuluyo cunku![]()
alttan alıyorum şu an![]()
Kızlar alttan alın tamam da alttan alma adıyla da kendinizi ezdirmeyin daha çok var askerliğinizin bitmesine. Şimdiden böyle yaparsanız siz haklı olduğunuz yerde bile özür dilemek durumunda kalırsınız. Kaldı ki yok bilmem neren kalkmış falan hiç hoş olmamış ne o öyle askerlik arkadaşıyla kavga eder gibi, karşısındakinin bir bayan olduğunu unutmamalı bence her şeyden önce