- 2 Ağustos 2013
- 37.203
- 120.521
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.401
Bugün benim doğum günüm ama çok mutsuzum4 yıldır brbr kutlamaya nasıl alışmışım gece 5.30ta kutladı yazmış bi sürü mesaja ama o kadar yoğunlarki hiç arayamdı çok zoruma gidiyo yaa ne zmn bitçek bu askerlik
Doğum günün kutlu olsun tuğbacım nice sevgilinle birlikte geçirceğin senelere olsun
Bu seneyi es gectik her konuda ztn bnce sende öle düşünmeye çalış
Dogum gunun kutlu olsun bundan sonra insallah hep beraber olursunuz :) benimkinde de olamiycak galiba
Teşekkrler canm inş :) bz benm doğum günmle çoğu şeyi atlatmş olduk sadece 10 eylülde çıkma yıl dönümümz var onuda atlatkmı askerlk sürecindeki özel günleri atlatçaz inşallah
Bizde bi doğum günü bi yıl dönümü atlatınca bitcek inşallah :)
Hadi inşallah canm ama sizin şafak azcıcık kalmış güneşin doğması yakın
Canım telden orayı degistiremedim bizim safak uzadi 14 agustos gibi :)
Hadi ya kaç şimdi şafağın canım .Ama ağustosa ne kaldı şurda:))
77 ye yükseldi canım bidaha gelmeyi düşünüo :) bu aralar hızlı geçio bide ramazan varya çabuk geçer die düşünüyorum
Evet cnm ya ramazan oruçla beraber 30 gün cepte öyle geçer bizde bi izn kullndık kalan 10 günü de düşürdü bana gelmicem diye şmdi bayramda geleyim diyo bnde istiyorum açıkcası görmek iyi gelirama ekleme yapmıcam 10 gün yermde saymayı düşünyorum Sağ salim gelsinlerde ya kullansınlar izinleri canları sağ olsun
Aynen canları sağ olsun hayırlısıyla gelsinlerde :) bende gelmesini istemiyodum ama goruncede iyi ki gelmis diorum :)
Bugün benim doğum günüm ama çok mutsuzum4 yıldır brbr kutlamaya nasıl alışmışım gece 5.30ta kutladı yazmış bi sürü mesaja ama o kadar yoğunlarki hiç arayamdı çok zoruma gidiyo yaa ne zmn bitçek bu askerlik
Tuğbacım doğum günün kutlu olsun canım.
bir daha hiç ama hiç ayrı geçirmeyin inşallah.
nice mutlu yaşlara sevdiceğinle
Tubik Tubikkk doğum günün kutlu olsun, nice Volkan Askerli senelere diyorum
Amiiiin Çağlacım teşekkür ederimAh bugün çoğu arkadaşım öyle mesj atmış Volkanla nice senelere diye baya dua aldk doğum günüm sayesnde
Benim doğum günüm de Aytinin gittiği günün ertesi günüydü
Benim mesajlarım da biliyorum şuan ağlıyorsun ama diye başlıyordu
Aynen bende öyle gelmesin btrsn bi an önce diyodum ama geldiklernde süper oluyo yaa o sarlmak her şeye değer
Ay kıyamam ya hatrlıyorum yıl başında söylemştin sanki bunu vay be o günder beri bile 5 ay geçmiş kız
Benim şmdi 5 ay kalmş olması millete aa ne kaldı bitmiş işte diyolar ağlamamı tuhaf buluyolar ama her şeye rağmen ağladım tabi azcık onsuz olmaz
Sen bi de bizi düşün Tubik 70 gün kaldı diyorum. Kalmadı de işte diyorlar. Hani evet 70 gün kalması az olarak kabul edilir de 70 i görebilmek için ben 295 gündür bekliyorum yani insanlar bir anda bunu göz ardı ediyorlar. O yüzden insanların lafına bakma. Sizin de 5 ay kalmış olabilir ama O'nsuz geçen de bi 7 ay var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?