- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #27.681
Benim de hedefim 3 aya inmek![]()
Küçük küçük hedefler koymak her zaman için iyidirr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hedefim 3 aya inmek![]()
Küçük küçük hedefler koymak her zaman için iyidirr![]()
Bugun marmaris'te durmuş gemi yakıt almışlar 6-7 dakikacık konuştuk , bundan sonra tam gaz devam seferi benimkinin :)
İlaç gibi geldi şimdi demi sana, 6-7 dakika demeden nasıl da mutlu oluyoruz, ahh ahh
İşte bahriyeli olmanın zorluğu diyelim, kendisi iyi olsun da artık yapacak bir şey yok canım. Ne de güzel sesini de duymuşsun. Nereye gidiyor demiştin bu arada baya garip bir ülkeydi sanırım![]()
Cibuti ülkenin adını yeni öğrendim bu ülkeyi ahahahSonra da Dubai Umman' a falan gideceklermiş.
Aynen ilaç gibi geldi sırıtarak açtım telefonu resmen :)
Aynen iyi olsun da 3-5 günde konuşmaya da razıyım ben :)
Şuan sınavlara odaklanmam lazım benim :18:
Dışarıda bana biri Cibuti falan dese o ne be derim yalnız
Üfff seninde mi finaller başlıyo, benimkiler de yarın başlıcak![]()
Al benden de o kadar :)
Benim de yarın başlıyor ve fena tırsıyorumm yarın ki sınavımın vizesi berbattı da :18:
Cibuti ülkenin adını yeni öğrendim bu ülkeyi ahahahSonra da Dubai Umman' a falan gideceklermiş.
Aynen ilaç gibi geldi sırıtarak açtım telefonu resmen :)
Aynen iyi olsun da 3-5 günde konuşmaya da razıyım ben :)
Şuan sınavlara odaklanmam lazım benim :18:
Kızlaar benmki bi romantklik yapıp tüfekleri T harfi şeklinde koyup fotğraf çeklp göndermş romantk sevgilim benm dedm arada tutuyo![]()
Kızlaar benmki bi romantklik yapıp tüfekleri T harfi şeklinde koyup fotğraf çeklp göndermş romantk sevgilim benm dedm arada tutuyo![]()
Sen de mi Brütüs diyesim geldi. Benimkinin de yaaaaaaaağ![]()
Askerlik sen nerelere kadirsin diyorum. G3 le baş harf yazdırıyosun bizim çocuklara![]()
Ayyy ne güzell orda bile bunları düşünmeleri yapmaları çok güzel bişey
Ben ne kurşunla kalp gördüm henüz ne başka bişeyy :)
Finallerin iyi gececeğini umuyorum inanıyorum :) face de final zamanı çok komik şeyler dönüyor![]()
Ayyy ne güzell orda bile bunları düşünmeleri yapmaları çok güzel bişey
Ben ne kurşunla kalp gördüm henüz ne başka bişeyy :)
Finallerin iyi gececeğini umuyorum inanıyorum :) face de final zamanı çok komik şeyler dönüyor![]()
Gönderr oda cnm orda bunları düşüncek çok vaktleri var aslnda doğal![]()
Ahaha demi ben de facedeki final geyiklerine hunharca gülüyorum resmen şu ara![]()
Benimkinin tüfek müfek gördüğü yok ki anacım
![]()
Eee denzde tabi benmki nöbetlerde garibim video çekmşti nöbet kulübesi tüfeği faln hepsini tek tek sayıyo![]()
Ayy ne güzell :) Siz izin kullanacak mısınız canım bu arada ?
Benimkinin tüfek müfek gördüğü yok ki anacım
Cüneyt Arkın'nın yapmışlar bi tane gördün mü şuan ki favorim o![]()
Kullancaz canm sanrm bayramda gelcem diyip duruyo bakalm :) Siz kullanamcksnz dmi