93/3 asker yolu bekleyenler

Anladım tatlım süt ic varsa sıcak iyi gelir uykunu getirir off benim de gozler gidiyor ama hala savasiyorum uykuyla

Karnım acıktı bi de kraker falan yiyorum şuan hiç uyuyamıcam bu gidişle
Öffff bıktım artık ben sınavlardan falan, okumuyom ben yağğğ diye isyan edicem sonunda

Karnım acıktı bi de kraker falan yiyorum şuan hiç uyuyamıcam bu gidişle
Öffff bıktım artık ben sınavlardan falan, okumuyom ben yağğğ diye isyan edicem sonunda

Heheh iyice acmissin ya uykunu hic sorma ben de bıktım sinavlardan okuldan suan ayni isyana baglanip actim siteyi ben de, iki dk ya tipis tipis calismaya devam askerlik de okul da bitse de gitsek

Heheh iyice acmissin ya uykunu hic sorma ben de bıktım sinavlardan okuldan suan ayni isyana baglanip actim siteyi ben de, iki dk ya tipis tipis calismaya devam askerlik de okul da bitse de gitsek

Lanet olsun ben artık sadece işten yakınmak istiyorum ya öff tatil günüm gelemedi öff mesaim bitmedi falan demek istiyorum. En azından çıkınca kafamız rahat olur. Dersin bitmesiyle okul bitmiyo ki yetti artık benim canıma bu sınavlar

Haklısın valla tatlım, al benden de o kadar. Okul bitse daha bir suru sıkıntı var hayatimiz sinav olmus resmen ah bi isimizi gucumuzu alsak elimize kafamiz rahat olsa. Resmen işkence su cektiklerimiz. Uyumaya calis, Caglacim bak ders calis hemen uykusu geliyor insanin Ben de son tekrarlari yapip yatayim artik iyi gelecer canımm.

Ciddiyim ağlıcam artık bu duruma çok fena bir biçimde kafama takıyorum
Hadi kolay gelsin canım sana da iyi geceler, bi uyuma denemesi daha yapayım ben

Ciddiyim ağlıcam artık bu duruma çok fena bir biçimde kafama takıyorum
Hadi kolay gelsin canım sana da iyi geceler, bi uyuma denemesi daha yapayım ben

Kafamiza taksak da degisen bir sey olmuyor canim benim, ah şu mecburiyetler, hayatlarimizdan yaptigimiz bilmem kaçıncı fedakarlık Tamam tatlım sana da iyi geceler umarim basarili olursun

Günaydın sabh sabh işyerini su basmş bi departmanın tavanı çökmş durumda
Depremden olmasada böle şeylerden bina yıkılıyosa bilmiyorm depremde nolck

Selam canlar nasilsiniz? :)
Yusuf ktm deymiş daha,, çok aşiri pismiş,, yataklar kokuyormuş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…