- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.981
Yol fln kesiyo mnyaklar kmlik kontrolu yapiyolarmis.mnyaklar ya insallah bakalim tayyipp cozum uretiyomusssAzıttılar yine ya amaaan hani önce kendi sevgililerimizi eşlerimizi düşünüyorz tabikide ama giden her canda içimizin yandıgı bi gercekUmarım artk bi çözüm bulurlar ellerini kollarını sallayarak gezemezler
Yol fln kesiyo mnyaklar kmlik kontrolu yapiyolarmis.mnyaklar ya insallah bakalim tayyipp cozum uretiyomusss
Yol fln kesiyo mnyaklar kmlik kontrolu yapiyolarmis.mnyaklar ya insallah bakalim tayyipp cozum uretiyomusss
Tövbe yarabbim noluyor böyle ? Yanlış hatırlamıyorsam anlaşma yapılmamış mıydı ? Durulmuşlardı sanki bi ara
içinizi ferah tutun kızlar.. Allah korusun bütün askerlerimizi...
Dun gece nette grdum son dk hberi olarak girmisler.fakat emrelerin karakolun hberi yoktu.yaziciya srmus gldimi hbr diye.yok dms blmiyorz.karakol yapilan yerlerle ugrasiyolar
offf diyarbakır lice de karışmış zaten.
bi bitmediler ya..
Tövbe yarabbim noluyor böyle ? Yanlış hatırlamıyorsam anlaşma yapılmamış mıydı ? Durulmuşlardı sanki bi ara
Allah topunun belasını versin bu kadar da ağır konuşuyorum !
Aminn insallah.bn panik haldeyim emre cok rahat bisi olmz korkma diyo.km kmi teselli ediyo
anlaşma bitti gibi, günlerdir uzman çavuş falan kaçırıyolar hep.
Anlasma vardi.ama anlasma varken karakollarin insa edilmesi kudurttu onlari..isteklerinin yapilmasi halinde ancak anlasmanin devam etcegini syluyolar.
Aminn insallah.bn panik haldeyim emre cok rahat bisi olmz korkma diyo.km kmi teselli ediyo
Allah askerdeki kardeşlerimize yardım etsin korusun onları...
Selam canımm
HoşgeldinNasılsın bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?