- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.441
13 ay yazdı diye sevindik bee, hey gidi günler heyy
hahah Cagla bu süper oldu cok güldüm guzel bi tabir olduuuu
Zaman gecmis vay bee o zamanlar plakaymis haritaymis hayalini bile kuramiyordum 460 safak kagidini aglaya aglaya yapmaya calistigim gunler dün gibi
Şimdi ne diyoruuuuuz.
Şafak olmuş huni muniiii, kim takar onu buniiii
Hahhaa safak olmus cony mony:)) vay be o zmn izinleri dusmemisim.smdi elde avucta ne vrsa dustm kalmadi bisi.hala bitiremedk arkadas ya
Siz de bir ameliyat patlatın Kübb ancak öyle biter bundan sonrası. Dediğin gibi izin falan da kalmadı düşülecek
Ya sorma buyuk sans oldu seymalara.
bizde hcbisi ykk olanla bu duruma gelebildik iste:)
Cikis tarihimiz bile yk daha ya kendi hesaplarimiza gre safagimiz var
Bizim askeriyenin bombasından sizin haberiniz yok tabi.
Zahmet etmişler son 2 hafta kala açıklayacaklarmış çıkış tarihini
Ya bu çıkış tarihleri nasıl oluyor simdi ben sordum benim sevdicege aciklanmadi ama belli 14 agustos diyor nasıl anlamadım yani hic bir iki gun eksik cikmaz mi yahu aklim karisti benim nasil hesaplanıyor bu cikislar
Sülüs tarihinden kullanılmayan izin varsa bi de yol verilecekse o düşülüyor canım. Bizim mesela 6 gün izini düşünce işte böyle oldu şafak
Biz ceza aldık o 6 gun kullanmadigimiz halde gitti elimizden ne yazık kiyani bizim sulus 14 agustos ama 16 agustosta gitmisti simdi yol verirlerse iki gun mesela 12 ağustos cikis olma sansi var mi ki:44:
Bizim askeriyenin bombasından sizin haberiniz yok tabi.
Zahmet etmişler son 2 hafta kala açıklayacaklarmış çıkış tarihini
Bu sene içerisinde izin kullandınız diye hatırlıyorum canım ben ondan vermezler yol izni
Ee masallah.Ndn bu kdr yavas ya ndn byle eziyet ediyolar anlamiyorm.
En hizli Handelerin birlik ckti.
Bzde ne zmn aciklancak hc blmiyorz.Ne zmn aciklancagida yk ortada tahmin yurutuyoruz.
10 gun mazeret izni kullanmistik o da sayiliyor muneyse ben kendimi 14 agustosa odakladim artik saglik olsun sagol Caglacimm
Bence bir ay öncesi en ideali ya.
Sonuçta herkes otobüsle mi dönecek yani uçak bileti falan ancak ayarlanır ne biçim iş anlamadım
Ee masallah.Ndn bu kdr yavas ya ndn byle eziyet ediyolar anlamiyorm.
En hizli Handelerin birlik ckti.
Bzde ne zmn aciklancak hc blmiyorz.Ne zmn aciklancagida yk ortada tahmin yurutuyoruz.
Kızlar göndermek istemiyolar bnce hani bi neden cıksada uzatsak askerliklerini mi diyolar bilmiyorm
O şafağınızdan düşüyor işte canım. Amaaaan zaten şu saatten sonra 3-5 günün lafı olmaz 10 gün falan oynamadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?