93/3 asker yolu bekleyenler

İlk panoyu yayınlayacaktım da baktım onda Tubik falan yok bunu buldum da bunda da diğer arkadaşlar yok yahu
Kızlar ne geç girmişsiniz aramıza

Canım ben askerimi gönderr göndermez geldim :) Ama size göre geç geldim tabi siz ooo kaç gün eksiltmiştiniz bn geldiğimde

Eceeee 3 gün snra 1 aylardasınnn

Sende 6 gün snra aysız kalıyosun Ya cidden güzelleşti şafaklar
Ben pek bakmıyorm şafagıma ara ara dikkatimi çekerse bakıyorm hiçte bi tepki olşmuyo ne az kalmş diyorm nede çok

Aman ya bi uyumuşum temizlik molasında. 3 saat falan uyumuşum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende 6 gün snra aysız kalıyosun Ya cidden güzelleşti şafaklar
Ben pek bakmıyorm şafagıma ara ara dikkatimi çekerse bakıyorm hiçte bi tepki olşmuyo ne az kalmş diyorm nede çok

Kalışımız aysız olsunn hepimiz kalalim lazim deil:)bnde tepkisizim ne guzel ne cirkin safak iste

Emresiz 5hafta sonu kaldi:)6.hafta sonu birlikteyiz insallah.Sylerken ne kdr az geliyo kulaga

Evirip çevirince gerçekten az ama yaa

Ewet 1 haziran da gitti simdi de ablasinin dugunune gelio :) dio ki rapor alcam geri kalana da gitmiycem dio oldu dedim sen yolda gelip giderken biyerlerin disarda kalmis diorum

Ahahaha okul mu bu yahu rapor alacak

Yusuf yine izne geliyoor :) güya sürpriz yapcakmış ama ben anladım

ayy valla delirdi bu çocuk
senin şafak yine mi uzadı o zaman..
aman olsun be görüşün işte düğün bahane mehtap şahane

Evirip çevirince gerçekten az ama yaa

Ahahaha okul mu bu yahu rapor alacak

ya raşit de diyodu, son 1 hafta rapor alıp erken çıkanlar varmış onların karakolda..
:44:

Gözün aydın tatlım ama o raporu kendi komutanının onaylaması fln gerekiyo kendi başına göre yapamıyosn bildigim kadarıyla ama yinede denesin istiyosa

Tesekkur ederim canim :) evet oyle oluo denemesin zaten o kdar insanin hakkina gircek sonucta gercek bi ameliyat degil ki..

Yok uzamadi en son uzattigim da bunu da eklemistim :) daha yeni yeni alisiodum sil bastan olcak yine de onu gormek iyi gelcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…