• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Adım Kubra istanbulda oturuyorum.yasim 25 iki hafta snra 26 oluyorum:) sen.?

Bende Ece 22 yaşındayım Mersinde oturuyorm askerimde Bayburtta :61:
Hepimisi allah kavuştursun en kısa zamanda inş :26:

Memnun oldum:)ne guzel bnde dogu olmasn ck istemistm ama kismet olmadi

öyle düşünme allah iyilerle karşılaştırsın nerde olduğu değilde nasıl insanlarla olduğu daha önemli komutanları hepsi iyi olsun 3 ayda düştü bak şimdi çok şükür valla şanslıyııızzz :1::1::nazar::nazar::72::72:

cnım sen mersinli misin adanalıyum ben de yakınmışız birbirimize :23:

selaam ben yokken sen katıldın sanırım ben senı cıkartamadım tanısmadık galıbaa :) ezgı ben tanısma faslındayken tanısalım barı hehe :)

öyle düşünme allah iyilerle karşılaştırsın nerde olduğu değilde nasıl insanlarla olduğu daha önemli komutanları hepsi iyi olsun 3 ayda düştü bak şimdi çok şükür valla şanslıyııızzz :1::1::nazar::nazar::72::72:

canım senin askerin ankaranın hangi ilçesinde

Malum yasanilan kòtů olaylardan dolayi doģuda askerlik insani korkutuyo.karakolda rahat keyfi yerinde.evet cok sukur 3 ay dustu.safaktan dustum artik:)

selaam ben yokken sen katıldın sanırım ben senı cıkartamadım tanısmadık galıbaa :) ezgı ben tanısma faslındayken tanısalım barı hehe :)

evet canım ben yeni sayılırım :1: hanife ben :1: askerimin gelmesini dört gözle ben de bekliyorum:16:

Malum yasanilan kòtů olaylardan dolayi doģuda askerlik insani korkutuyo.karakolda rahat keyfi yerinde.evet cok sukur 3 ay dustu.safaktan dustum artik:)

evet evet düş düşşş kaç oldu şafakkkk :21:

Back
X