93/3 asker yolu bekleyenler

Cok güzel dilekler bunlar Seroşum ya inş dedigin gibi olurda haftamız güzel ve cabuk gecer :16:
Bizde görcez inş son 5 leri son 1 leri ya ama daha cok var beklicez artk yapck bşy yok :31:

Güzel dileklerimizle güzel sözlerimizle birbirimizi motive ediyoruz zaman hızla akıp gidiyo böylece
:46::46:

Göreceğiz tabiki bebeğim başlamak bitirmenin yarısıdır senin de dediğin gibi buralara kadar geldiik sonrasıda bitecek Allahın izniyle
:72:

Seroşşş yalnışın var bebeğim teskere forması bu oluyor :34:
Onun adı başka birşeydir ama askerin yalnış biliyordur :54:

$asdasd.webp

Seroşşş yalnışın var bebeğim teskere forması bu oluyor :34:
Onun adı başka birşeydir ama askerin yalnış biliyordur :54:

Eki Görüntüle 905385

Yanlış bilmiyorm kuzuu şimdi bunu yaptırcaklar işte bizimki açık mavi olcak
:9:Yukarda paylaştığım fotoğraflı olanı bana yaptırmış o acemideyken hatıra olsun diye onun askeryeyle bi ilgisi yok cicim :16:
Şimdi bunu sipariş ettiler işte bundan da bana da yaptırceekti ama sinirlendirdim yaptırmıcm sana dedi
:1::1:

Yanlış bilmiyorm kuzuu şimdi bunu yaptırcaklar işte bizimki açık mavi olcak
:9:Yukarda paylaştığım fotoğraflı olanı bana yaptırmış o acemideyken hatıra olsun diye onun askeryeyle bi ilgisi yok cicim :16:
Şimdi bunu sipariş ettiler işte bundan da bana da yaptırceekti ama sinirlendirdim yaptırmıcm sana dedi
:1::1:

Sipariş haftaya hemencecik hazır olur o zaman :34:
Heee anladım kuzu :17: Aman yaptırmasın ne gerek var gelince onun kini alıp giyersin bende öyle yapcam çünkü :9:

Sipariş haftaya hemencecik hazır olur o zaman :34:
Heee anladım kuzu :17: Aman yaptırmasın ne gerek var gelince onun kini alıp giyersin bende öyle yapcam çünkü :9:

Bilmiyorum çok erken yaptırıyolar sanki ya daha 4 ay var yani amaaan yaptırsın da kim bilir ne yazdırdı bide arkasında falan saçma sapan şeyler söylüyodu bende kızdırdım onu sölemiyo şimdi bana napcanı görürsün olunca diye
:1:YAptırmaasada olur tabi de yaptırırsa da sevinirimm diğerinden hiç haberim yoktuu çok mutlu olmuştum arkasında yine devresi ve acemilik yeri yazıyo :72:

Ne değişikmş bu ya :1: Ben yeni görüyorum :27:

Teskereci devre olduğunuzda sizde görürsünüz canım :34::17:

Bilmiyorum çok erken yaptırıyolar sanki ya daha 4 ay var yani amaaan yaptırsın da kim bilir ne yazdırdı bide arkasında falan saçma sapan şeyler söylüyodu bende kızdırdım onu sölemiyo şimdi bana napcanı görürsün olunca diye
:1:YAptırmaasada olur tabi de yaptırırsa da sevinirimm diğerinden hiç haberim yoktuu çok mutlu olmuştum arkasında yine devresi ve acemilik yeri yazıyo :72:

Evet baya erken yaptırmışlar bizimkiler plakalara başladığımızda yaptırmışlardı :23:
Pek birşeyi yok aslında yapılacak kuzum, şafak her yeri kaplıyo gördüğün üzere yoksa arkaya mani falan düşünüyorduk biz :9:

iyi aksamlar kizlar ben geldimmmm:3: insallah hepinizin keyfi yerindedir hayirlisiyla bitiriyoruz bu yili az kaldiii :34:

İyi akşamlar canım hoş geldin
:3::3:
Şükür diyelim bugünkü halimize sen nasılsın bakalımm
:33:
Oh evet nihayet bitti son 1 hafta
:21::21:

hosbuldumm seroscumm:34: ben de iyiyim cok sukur sizin konusmalara bakiyordum tezkere formasi falan ilk dfa duydum cok guzel bir seymis allah bize de gostersin o gunleri insllah nasil gidiyor her sey yoludadir umarim:16:

hosbuldumm seroscumm:34: ben de iyiyim cok sukur sizin konusmalara bakiyordum tezkere formasi falan ilk dfa duydum cok guzel bir seymis allah bize de gostersin o gunleri insllah nasil gidiyor her sey yoludadir umarim:16:

Rabbim daha daha iyilik versin canım:16:Evet ya teskereci forması güzel bi hatıra bizimkiler biraz erken davrandı ama olsun:1::1:
Hepiniz göreceksiniz zamanı tutamıyoruz ki geçip gidiyo işte
:21::21::21::21:
Yolunda şükür bebeğim bir sorun yok şimdilik
:nazar::nazar::nazar:

Rabbim daha daha iyilik versin canım:16:Evet ya teskereci forması güzel bi hatıra bizimkiler biraz erken davrandı ama olsun:1::1:
Hepiniz göreceksiniz zamanı tutamıyoruz ki geçip gidiyo işte
:21::21::21::21:
Yolunda şükür bebeğim bir sorun yok şimdilik
:nazar::nazar::nazar:

Aminmmm canim benim hepimize insallah:16: cok da erken degil be canim yaptirsin hem ne guzel moral olur ayy nasil heyecanlandim gorunce:16:
Oh masallah kuzum bi sorun da olmasın zaten :34:

Aminmmm canim benim hepimize insallah:16: cok da erken degil be canim yaptirsin hem ne guzel moral olur ayy nasil heyecanlandim gorunce:16:
Oh masallah kuzum bi sorun da olmasın zaten :34:

Haha aman aman zaten çok canım sıkılıyo falan demeye başladııı bi an önce bitmeli yoksa isyeeeaaann:1:

Haha aman aman zaten çok canım sıkılıyo falan demeye başladııı bi an önce bitmeli yoksa isyeeeaaann:1:

Benim ki de simdiden diyor cok sıkılmış Ocak ayinda kismetse bir haftalik izine gelecek kesin olmamakla birlikte onun kesimlesmesini bekliyorum hvalara ucucam:16: serosum 94ler gitti ya simdi bu torun dede olaylarini biliyo musun netten baktim da aklim karisti bbiliyorsan bi anlatir misin kuzum onu taktim simdi de kafaya:1:

Benim ki de simdiden diyor cok sıkılmış Ocak ayinda kismetse bir haftalik izine gelecek kesin olmamakla birlikte onun kesimlesmesini bekliyorum hvalara ucucam:16: serosum 94ler gitti ya simdi bu torun dede olaylarini biliyo musun netten baktim da aklim karisti bbiliyorsan bi anlatir misin kuzum onu taktim simdi de kafaya:1:

Sıkılmak için daha çok erkeeeenn dursun bakalım biii
:20:
ooo izin mi süpeeer gelsn gelsnn
:16:bnm glmiyo ya izinsz btrcek heralde bu gdıslee:1:
BEnde tam bilmiyorum canıım onları ama 94 daha gitmedii
:1:

Sıkılmak için daha çok erkeeeenn dursun bakalım biii
:20:
ooo izin mi süpeeer gelsn gelsnn
:16:bnm glmiyo ya izinsz btrcek heralde bu gdıslee:1:
BEnde tam bilmiyorum canıım onları ama 94 daha gitmedii
:1:

Ya iste canım erken basladi benimki isyanlara akli buralarda :31: biz de baslarda izin kullanmayiz diyorduk ama abisinin nisan olaylari var mecbur gelcek:31: cok bunaldi iyi olcak gelsin de :16: kıızz 94 lerin topigini acmislar ya bende ne zaman gittiler diyorum gittiler sandim gitmediler mi daha torun dede olaylarini merak ediyorum:1:

Ya iste canım erken basladi benimki isyanlara akli buralarda :31: biz de baslarda izin kullanmayiz diyorduk ama abisinin nisan olaylari var mecbur gelcek:31: cok bunaldi iyi olcak gelsin de :16: kıızz 94 lerin topigini acmislar ya bende ne zaman gittiler diyorum gittiler sandim gitmediler mi daha torun dede olaylarini merak ediyorum:1:

İlk zamanlarda bizimde öyleydi gittiktn bir hafta sonra hatta napcam ben nasıl gecicek bitmiycek falan içimi bunaltıyodu yaniii
:47: bi süre sonra alışıyolar ama arada sırada yine delleniyo sıkıldım sıkıldım diye böyle böyle bitecek yaniii:kkk:
Ahh bizim izin konuları ta bi muamma bi gelirim bi gelmem diye diye 5 ayı bitirdi şimdide gelmem bu soğukta erken bitsin bari diyo bakalım
:33:
Zorunluuysa gelsin tabi canm hem görmüş olceeksiiiiiinn
:21::21:
Vallahi canm ocak sonu şuba başı gibi gidecekler sizin şimdi çömezleriniz geldi diye biliyorum ilk alt devre çünkii
:9:

Back
X