93/3 asker yolu bekleyenler

Kizlar bana akil verin ne yapacam ben boyle
Canim hicbirsey yapmak istemiyor
Yataktan kalkmayip aksama kadar uyumak kalkincada kahvaltiyi dahi 2_3 saat sonra yapiyrm tv basina gecip gunumun yarisini orda oldurup duruyorum.
Ders calismam lazim hem acikogretim hem meslek sinavlarim var calismiyorum basina gecsem sikiliyorum
Ben hic boyle uyusuk vurdumduymaz degildim fazla elim kolm kalkmiyo hicbi ise onmli plmasa onlari dahi yapmam acayip tembel oldum ne olacak boyle

Havalarda insanın şevkini kacırıyo güli ya :31:
Ama kendine yapmam lazm çalışmam lazm diye içinden gecir bence her gün şöyle 2 saat çalışmayı becerebilrsen ztn diger günler alışırsın içindende istek gelir diye düşünüyorum.Seni şuan kafanı dagıtan havanı degiştiren şu haftasonu dersleri var ztn bi tek.Bence sende onu sıkı sıkıya tutmalısın diye düşünüyorm :26:

Herkese selaaamm bir sınavı daha aştım da geldim yarında iki tane sonra nihayet hafta sonu:21::21:
Napıyosunuz bakalım kızlaaar herkesin keyfi yerinde miiii:16:

güli ben de aynı durumdayım :ssz:
ödevlerim var ama yapacak gücüm yok :50:
napıcaz bizzzzzzz ???????
Bilmiyorm benimki kisitli sartlardan ruh,halim bozuldu ben tembellestim canim ama bu durum beni cok yoruyo uzerimizden atmaliyiz bu hali en kisa zamnda.
Havalarda insanın şevkini kacırıyo güli ya :31:
Ama kendine yapmam lazm çalışmam lazm diye içinden gecir bence her gün şöyle 2 saat çalışmayı becerebilrsen ztn diger günler alışırsın içindende istek gelir diye düşünüyorum.Seni şuan kafanı dagıtan havanı degiştiren şu haftasonu dersleri var ztn bi tek.Bence sende onu sıkı sıkıya tutmalısın diye düşünüyorm :26:

Sen dediklerinde cok haklisin canm helede okul konusunda onu kaybedersem baska cikis yolum yok gibi ama iste elimi attigim herseyden soguyor yapmas inan yatarim aksama kadar yatakta oylece acaba ruhsal depresyona felanmi girdim.

Herkese selaaamm bir sınavı daha aştım da geldim yarında iki tane sonra nihayet hafta sonu:21::21:
Napıyosunuz bakalım kızlaaar herkesin keyfi yerinde miiii:16:

Oh bi tanesini atlatmşsn yarında 2 tanesi gidicek haftasonuna girişin güzel olcak :6:
Bide sevdicegini görrsen daha ne istersin ki :16:

Oh bi tanesini atlatmşsn yarında 2 tanesi gidicek haftasonuna girişin güzel olcak :6:
Bide sevdicegini görrsen daha ne istersin ki :16:

Ay evet önümüzdeki hafta da 4 tane sınavım var onları da atlatırsam ver elini tatil :16::16:
Sandalyede oturmaktan belim ağrıyo zaten
:2:
Ay sen ne güzel şeyler sölüyosun öyle seni öprim kiiii
:54::54:

m helede okul konusunda onu kaybedersem baska cikis yolum yok gibi ama iste elimi attigim herseyden soguyor yapmas inan yatarim aksama kadar yatakta oylece acaba ruhsal depresyona felanmi girdim.

Yok canım ya depresyon fln diyipte kendini ona indeksleme bence kalk brz dolaş evin içinde snra otur dersin başına sıkıldıkca kalk yine dolaş ama çalışcagın yer bitmeden tamamen kalkma bnce.Önce kendini şartlaman lazm bnm çalışmam gerek yapmam gerek diye bna göre :26:

Selam kızlarrrr.Bugunude bitirdik eve dönüş anı basladiii:))nasilsiniz keyifler nasil ne var ne yok:)

Son düzenleme:
Yarın öğlen gibi belli olacak yatmazsa gece yola çıkıcam işte ben. Komutanın uyuzluğu canım ya hiç sorma, inat etti yazmadı bir çarşı iznini cumartesi gününe :47:

Sen evdekilerden nasıl aldın izini kıızz
:21:
Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur
:nazar:o komutanlar hep uyuz yahuuu bizimde çarşı var cumartesi ama çıkabilecek mi o bir muamma ya da 1 saat o da belki:1:

Sen evdekilerden nasıl aldın izini kıızz
:21:
Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur
:nazar:o komutanlar hep uyuz yahuuu bizimde çarşı var cumartesi ama çıkabilecek mi o bir muamma ya da 1 saat o da belki:1:

Okulla birlikte gidiyoruz canım söyleşi tarzı bir program var, akşam saatinde ama o. Ben sabahtan askerimi görecektim işte gezi aktivitesine katılmayıp, sonrasında da akşamki söyleyişiye katılıp gece geri yola çıkacaktık zaten. Şu kadarcık şey bile belirsiz yani :14:

Okulla birlikte gidiyoruz canım söyleşi tarzı bir program var, akşam saatinde ama o. Ben sabahtan askerimi görecektim işte gezi aktivitesine katılmayıp, sonrasında da akşamki söyleyişiye katılıp gece geri yola çıkacaktık zaten. Şu kadarcık şey bile belirsiz yani :14:

hadi artık belli olsun ya, ben bile meraktan çatlıycam :52:

Back
X