- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.121
Oh oh şafaklar git gide daha bi güzelleşiyo masallah
Düzen şöyle işliyor, 300 ün altına düşünce 250 yi bir göreydik başlığı, 249 diyince de 100 lere düşmeyi bekleyenler başlığı ama 100-200 arasında çalışmalarım zayıf kalmış oraya bir gelen yüz gün kurtulamıyor işkence gibi
150li bi başlik olcak o zmn :)
Ben uykuya gec kaldimm saat 1olmus.sabah 8de kalkacagimm:/haydi iyi geceler kizlarr yarn gorusmek uzeree:)
Daha eğlenceli şeyler de yazabiliriz ya , yaratıcı olalım motive ediyo bu bizi
Günaydııııınnn
Ne çok kaynatıosunuz ben yokkeeen okurken yoruluyom valla
Hilalcim şimdiden hayırlı uğurlu olsuunn
100 leri bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum bugüün
ilk iğne iplikle haşır neşir olduğum 'Olduğu kadar' adlı mendilim karşınızda hahah :))
İlk denemeye göre fena degl brz şey gibi olmş karikatür yazılar gibi
Ama senn elin degdi sonucta güzel şirin olmş rengi flnda
Koray bnm gönderdigim mendile ilk baktıgında makinede yaptm sanmş snra arkasına bi bakmş ipler toplanmş fln demş elinde yapmş belli
Haha aslında amacim oydu haha:))emre anlar direk ztn hic bu islerden anlamadigimi hic yapmadigimi biliyo:)yani ilk defa yaptim ilk yapmaya gore fena degil yinede:)alisicam zamanla smdi dugmelerle falan bisiler yapicam.iyice bi haşır neşir olucamm:))dmk guzel ypmissin sennn:)
Elin alışık olması lazm ya böyle şeyler için bnm elimde pek yatkın degldir ama olsun anlamlı olucak noktası o ztn
Ben kendiminkini paylaşmştm topicte ama bna göre daha güzel olabilrdi yinede Koray begendigine göre sorun yok
Bnmkide daha duzgun olabilirdi ama ilk yapışım olduğu icin emrede bnu bildigi icn sorun degil:)bakalim görünce ne diycek hic aklina gelmycek birsey:)birde guzel bi roman aldim.mendili koymak icnde kese aldim.
Parfümünü sık cok iyi oluyo bn parfümümü sıktm diye cok sevinmşti sen gibi kokuyo cebimden cıkarmıyorm arada kokun burnuma geliyo diyoduKeseyide iyi düşünmşsn ayrıca bnm hiç aklıma gelmemşti :26:
Gecen ayki kargomda mektuba vatkalara falan skmistm.keseye mendile mektuba skıcamm tabii firsat bu frsat:))pembe tül kese aldmm mavide alsam olrdu aslinda:)paket yapicam kese kagıdına sarcam üzerine süste aldim paketin:)bide mıknatıslı çarşı temalı kitap ayracı aldim kucuk:)bide kupasını kırmış ayni kupadan aldm yine bjk lı:)dun aklima geldi gecen kargoyu yollayali 1ay olmus:)
Hadi ya okdr oldu mu bna yakın zamanda göndermşsn gibi geliyo hatrlıyorm yani
Seviniyolar ya kargoya iyi oluyo ayda bi kere
Banada yakin geliyo ama geciyo iste zaman:)ayak ısıtıcı slikonlari unuttumm ama o yzdn kargoyu prş vercem sanırm..
Aynen gnderdiklerim yine surpriz haberi yk ne gnderceğimden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?