93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydııııınnn

Ne çok kaynatıosunuz ben yokkeeen okurken yoruluyom valla

Hilalcim şimdiden hayırlı uğurlu olsuunn

100 leri bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum bugüün

ilk iğne iplikle haşır neşir olduğum 'Olduğu kadar' adlı mendilim karşınızda hahah :))

Eklentiler

• $1522106_10203116105648472_1459157051_n.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26
ilk iğne iplikle haşır neşir olduğum 'Olduğu kadar' adlı mendilim karşınızda hahah :))

İlk denemeye göre fena degl brz şey gibi olmş karikatür yazılar gibi
Ama senn elin degdi sonucta güzel şirin olmş rengi flnda
Koray bnm gönderdigim mendile ilk baktıgında makinede yaptm sanmş snra arkasına bi bakmş ipler toplanmş fln demş elinde yapmş belli

Haha aslında amacim oydu haha:))emre anlar direk ztn hic bu islerden anlamadigimi hic yapmadigimi biliyo:)yani ilk defa yaptim ilk yapmaya gore fena degil yinede:)alisicam zamanla smdi dugmelerle falan bisiler yapicam.iyice bi haşır neşir olucamm:))dmk guzel ypmissin sennn:)

Elin alışık olması lazm ya böyle şeyler için bnm elimde pek yatkın degldir ama olsun anlamlı olucak noktası o ztn
Ben kendiminkini paylaşmştm topicte ama bna göre daha güzel olabilrdi yinede Koray begendigine göre sorun yok

Bnmkide daha duzgun olabilirdi ama ilk yapışım olduğu icin emrede bnu bildigi icn sorun degil:)bakalim görünce ne diycek hic aklina gelmycek birsey:)birde guzel bi roman aldim.mendili koymak icnde kese aldim.

Bnmkide daha duzgun olabilirdi ama ilk yapışım olduğu icin emrede bnu bildigi icn sorun degil:)bakalim görünce ne diycek hic aklina gelmycek birsey:)birde guzel bi roman aldim.mendili koymak icnde kese aldim.

Parfümünü sık cok iyi oluyo bn parfümümü sıktm diye cok sevinmşti sen gibi kokuyo cebimden cıkarmıyorm arada kokun burnuma geliyo diyodu Keseyide iyi düşünmşsn ayrıca bnm hiç aklıma gelmemşti :26:

Gecen ayki kargomda mektuba vatkalara falan skmistm.keseye mendile mektuba skıcamm tabii firsat bu frsat:))pembe tül kese aldmm mavide alsam olrdu aslinda:)paket yapicam kese kagıdına sarcam üzerine süste aldim paketin:)bide mıknatıslı çarşı temalı kitap ayracı aldim kucuk:)bide kupasını kırmış ayni kupadan aldm yine bjk lı:)dun aklima geldi gecen kargoyu yollayali 1ay olmus:)

Hadi ya okdr oldu mu bna yakın zamanda göndermşsn gibi geliyo hatrlıyorm yani
Seviniyolar ya kargoya iyi oluyo ayda bi kere

Hadi ya okdr oldu mu bna yakın zamanda göndermşsn gibi geliyo hatrlıyorm yani
Seviniyolar ya kargoya iyi oluyo ayda bi kere

Banada yakin geliyo ama geciyo iste zaman:)ayak ısıtıcı slikonlari unuttumm ama o yzdn kargoyu prş vercem sanırm..
Aynen gnderdiklerim yine surpriz haberi yk ne gnderceğimden:)

Banada yakin geliyo ama geciyo iste zaman:)ayak ısıtıcı slikonlari unuttumm ama o yzdn kargoyu prş vercem sanırm..
Aynen gnderdiklerim yine surpriz haberi yk ne gnderceğimden:)

Slikon baya iyi ya ama daha koray kullanmamş
Süpriz olması daha güzel bnce cünkü daha bi heycanlı acıyodur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…