93/3 asker yolu bekleyenler

Ahaha aynı yaa.. İlk tanıstıklarında tabi baya sessiz di 2. görüsmede açıldı benimki allahım açılış o açılış :1: Ama ben onun ailesyle tanıştığımda kıpkırmızı soğuk nevale gibi bi surat soru sorarlarsa cevap veriyodum. Hem ilk baslarda yeni insanlarla samimi olamam bianda çok konusmam soğuğumdur 2.3. görüşmede anca ısınırım. Sevgilimde tam zıttım çene bi açıldımı susmaz nereye gitsek bi arkadaş edinir kendine :9:

İkiz falan mı bunlar yaa çok benziyorlar gerçekten, sanki kendi yazdığımı okuyormuşum gibi geldi :9:

İkiz falan mı bunlar yaa çok benziyorlar gerçekten, sanki kendi yazdığımı okuyormuşum gibi geldi :9:

Bizim çok benzediğimiz gibi onlarda benziyorlar bende şaşırdım valla:1: ama hoşuma gidiyo onun bu huyu anlaşamadığı insan yok yani ilişkimizede iyi yansıyo bu her tür alınganlığıma tribime katlanıyo alttan alıyo oluruna varmaya çalışıyo canım benim ya :1: az çektirmedim çocuğa :17:

Uyum şart ya iki tane sessiz sakin insan anlaşabilr mi hiç bilemiyorum yani illa bi denge olck :9:

Bence anlaşamazlar yani. Ortamın samimileşmesi için konuşmak gerek sonuçta ve sessiz insanlar başta onu beceremiyor. Bakınız ben, gerçi sonradan sonraya açıldım ama başta bir görseydiniz beni :9:

Bizim çok benzediğimiz gibi onlarda benziyorlar bende şaşırdım valla:1: ama hoşuma gidiyo onun bu huyu anlaşamadığı insan yok yani ilişkimizede iyi yansıyo bu her tür alınganlığıma tribime katlanıyo alttan alıyo oluruna varmaya çalışıyo canım benim ya :1: az çektirmedim çocuğa :17:

Aynen öyle valla :1:
Kesinlikle öyle çok sabırlı oluyorlar ama patlama noktaları fena oluyor yani, ben bir kere zıvanadan çıkardım benimkini aman bir daha tövbe o kadar deli etmem :9:

Bence anlaşamazlar yani. Ortamın samimileşmesi için konuşmak gerek sonuçta ve sessiz insanlar başta onu beceremiyor. Bakınız ben, gerçi sonradan sonraya açıldım ama başta bir görseydiniz beni :9:

Kesinlikle öyle çok sabırlı oluyorlar ama patlama noktaları fena oluyor yani, ben bir kere zıvanadan çıkardım benimkini aman bir daha tövbe o kadar deli etmem :9:

Ben sürekli delirtme noktasına geliyorum ne yalan söyliyim kaybetmekten deli gibi korkuyorum ama çaktırmıyorum :17:

Bende normalde topluluk içinde cok tanımadıgım insan varsa cok konusmam ama alışınca konusuyorum yani :9: Msj yazarken fln bi bni görün çenem düşüyo durdurabilene aşk olsun ama sevgilimle yanyana gelince o halimden eser yok :9::9: O bna diyo hatta senn çenen düşüktür noldu sna fln bnde bilmem fln oluyorm dilim tutuluyo :9::9:

Günaydın kızlarrrrr :16:
Yeni ve güzel bi gün inş bizi bekliyo aynı zamanda şafaklar atmaya devam ediyo :9::16:

selam kızlar
okuldayım bugün ders arasında yazayım dedim.
eşim aradı bugün
benim yerim belli oldu AĞRI dedi.
ben :53::43: böyle oldum :(
kalp krizi geçirecektim.

meğer şaka yapıyormuş. Daha belli olmamış, cuma belli olacakmış inşallah.

selam kızlar
okuldayım bugün ders arasında yazayım dedim.
eşim aradı bugün
benim yerim belli oldu AĞRI dedi.
ben :53::43: böyle oldum :(
kalp krizi geçirecektim.

meğer şaka yapıyormuş. Daha belli olmamış, cuma belli olacakmış inşallah.

Aynı şaka olayına bende magruz kalmıştm canım seni cok iyi anlıyorum ama Ağrıda cok kötü bi yer degl yani yine Hakkari fln diyipte öyle şaka yapmamış yoksa kalpten giderdin hrhlde :9:
Ozamn cuma günü hayrlı haberlerini bekliyorz eşinin :61: Hayırlı iyi bi yer olur inş :61:

Aynı şaka olayına bende magruz kalmıştm canım seni cok iyi anlıyorum ama Ağrıda cok kötü bi yer degl yani yine Hakkari fln diyipte öyle şaka yapmamış yoksa kalpten giderdin hrhlde :9:
Ozamn cuma günü hayrlı haberlerini bekliyorz eşinin :61: Hayırlı iyi bi yer olur inş :61:

Ahahah keske benmikide ağrı dediğinde şaka olsaydı :ssz:

Senn askerin Ağrıda mı canım :61:
Cok mu agırmış şartları ki ?

Ağrı'da malesef. Havası -40a düşüyormuş kışın şuanda bile fazlasıyla soğuk olduğu için yüzünün rengi bile değişmiş soğuktan. ilk baslarda nöbet yoktu fazla simdi 2 saat arayla 2 saat nöbet o soğukta. Ve gelmek istese yol iki gün sürüyo uçak desek oda her zaman bulunmuy bilet 2 ay öncesinden bakman lazım. Ben gitmek istesem baya bi süre para biriktirmem gerekir ve doğu olduğu için kabul etmiyo gitmemi. Terör olayları yok artık da kaçakcılık var orada. Telefon yok kesinlikle zaten. Bide ankasörlü telefonlar düşmüyo dağda olduğu için.aradığı zamanlar 5 6 defa uğraşıyo düşürmek için biz zaten arayamıyoruz biz hiç düşüremiyoruz çünkü. Böyle işte canım. Biraz dertliymişim sanırım dökülüverdim:1:

Hakkari derse inanmaz şaka olduğunu anlardım.
çünkü gitmeden önce hakkari çıkarmış bi de diye konuşurduk.

Ahahah keske benmikide ağrı dediğinde şaka olsaydı :ssz:

Allah Ağrı'yı aratmasın bize...
snt55 zor şartlarmış gerçekten.
Allah yardımcınız olsun.

Ağrı'da malesef. Havası -40a düşüyormuş kışın şuanda bile fazlasıyla soğuk olduğu için yüzünün rengi bile değişmiş soğuktan. ilk baslarda nöbet yoktu fazla simdi 2 saat arayla 2 saat nöbet o soğukta. Ve gelmek istese yol iki gün sürüyo uçak desek oda her zaman bulunmuy bilet 2 ay öncesinden bakman lazım. Ben gitmek istesem baya bi süre para biriktirmem gerekir ve doğu olduğu için kabul etmiyo gitmemi. Terör olayları yok artık da kaçakcılık var orada. Telefon yok kesinlikle zaten. Bide ankasörlü telefonlar düşmüyo dağda olduğu için.aradığı zamanlar 5 6 defa uğraşıyo düşürmek için biz zaten arayamıyoruz biz hiç düşüremiyoruz çünkü. Böyle işte canım. Biraz dertliymişim sanırım dökülüverdim:1:

Hadi ya kötüymş ozamn ama illaki vardır tel sokan içeri yani ankesörlüler öyle sorunluyken millet nasıl haberleşiyo ki :53: Bende Ağrıyı iyi bilirdim ya demkki her yerin bi zorlugu var allah yardımcıları olsun :43: Ztn iyi olsunlarda konusmasakta olur diyo en son insan...

Hadi ya kötüymş ozamn ama illaki vardır tel sokan içeri yani ankesörlüler öyle sorunluyken millet nasıl haberleşiyo ki :53: Bende Ağrıyı iyi bilirdim ya demkki her yerin bi zorlugu var allah yardımcıları olsun :43: Ztn iyi olsunlarda konusmasakta olur diyo en son insan...

Haftada iki gün aksamları yarım saat herkesin cep telefonunu dağıtıryorlar komutanlar bekliyo basında öyle konusuyoruz tabi geri dönüsümlü anksrlü var zaten hepi topu 5 6 tane illa ki bitanesi çekiyo uğraştırıyo tabi biraz ama konuşuyoruz yani günde bi defa yarım saat filan bazen şanslı oluyo ilk aramada düşüyo filan öyle ya illa ki konuşuyoruz da benim derdim konusmak değil bi sekilde o halloluya ama kışın nasıl olucak bilemiyorum

Haftada iki gün aksamları yarım saat herkesin cep telefonunu dağıtıryorlar komutanlar bekliyo basında öyle konusuyoruz tabi geri dönüsümlü anksrlü var zaten hepi topu 5 6 tane illa ki bitanesi çekiyo uğraştırıyo tabi biraz ama konuşuyoruz yani günde bi defa yarım saat filan bazen şanslı oluyo ilk aramada düşüyo filan öyle ya illa ki konuşuyoruz da benim derdim konusmak değil bi sekilde o halloluya ama kışın nasıl olucak bilemiyorum

soğukta nöbet zor olur di mi :(
ama kamuflajları o şartlara uygun veriyorlardır.
kar maskesi falan takarlar.

soğukta nöbet zor olur di mi :(
ama kamuflajları o şartlara uygun veriyorlardır.
kar maskesi falan takarlar.

Tabi canım içlik siyah bere filan var ama insanın içi rahat etmiyo işte. Bide ayakata durmakta zorlanıyo diz kapağı yok bi bacağının. Soğukta durmaması gerekiyo. Böyle oluncada insan endişeleniyo haliyle:50:

Back
X