93/3 asker yolu bekleyenler

selam millet.
bugün işler biraz yoğundu. o yüzden ancak girebildim.
eşim aramadı yine.
sanırım bu küslük işini uzatacak.

selam millet.
bugün işler biraz yoğundu. o yüzden ancak girebildim.
eşim aramadı yine.
sanırım bu küslük işini uzatacak.

Selam canım.
Akşama arar belki öyle düşünme. 15 gün aramayacağım diyordu sonuçta ve aradı.
Aklınca soğuk konuşarak küslüğü uzatacağını düşünür ama dayanamaz arar bence diye düşünüyorum.
İçini ferah tut :1:

hahahahha :D iyiyimmmmmmmmmm senden naberrrr bakalımmmm :52:
iyiyim bende canikoooomm :52::52:
Amin,Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş :) Aranızada hoşbuldum cok sevdim ortamınızı :)
Doğuya gideceği kesin ztn bn o duruma alıştırdım kendimi ama komutanlarının anlattıkları cok sinir bozucu.Benim sevgilim mayın dedektörcüsü.Eğitimlerde komutanları diyomuş ki "En önden mayın dedektörcüleri gider her zaman.Bir pusu olduğunda ilk hedef siz olursunuz.Eğer silah sesini duyarsanız yaşıyorsunuz demektir ama duymamışsanız ztn ölmüşsünüzdür" Nasıl bir psikolojiye sokuyolar orda herkesi allah bilir.Sağ sağlim bitsede kurtulsak.Valla beklerken kanser olcam :43:

inşallah..ortamımız güzeldir evet :1:
canım doğru komutanlar öyle der benimkiyle 2 akşam önce konuştuk onu. benimkide doğuda ya. ısrarla bana nefes filmini izle aynı şeyleri yaşıyoruz diyor. bende izlemicem gittiğinin ertesi gün izledim ilk 20 dk sını devamını izleyemedim sen beni öldürcen mi ya izlemicem hyr sen bitirip gelceğin zmn beraber evimizde izlicez o zmn sana sarılıp ağlayarak izlicem dedim..:14:
o filmi izlediysen komutanların söylediklerini bilirsin bazen azarlar gibi bağırarak söylüyorlarmış uyarı maksatlı ve bi olay oldğu zmn.
oda neden hiçbişi düşünmemeleri gerektiği için. bi nevi öyle gaza getiriyorlar yani.
hem doğru şeyler söylüyorlar gerçeği hatırlatıyorlar oyun değil askerlik!
üzülme sende.alışacak hepsini. Allahtan sayılı gün hep bunun için şükrederim..
çok hassas oluyorlar destek ol her zmn ona ah vah etme. kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz fln de. hem inanıorum ben geleceğine geleceğimizi görüyoruuuum de gül, güldür..
inşallah sağ salim bitirirlerde rahatlarız hepimiz.. :14:
Allah korusun bidaha öyle sözler etme :20:

kuzuuumm nabıonn buraya gelmesem göremicemm seni:9:
bızım topigede ugra aradaa bariii
nasıl askerin sorunsuzdur inş..

kk ya pek girdiğim yok be cnm eskisi gibi. senlede irtibatı koparmak istemem ama seninde facein falan yok nasıl olcak bilmiyorum :26:
iyiyim canım ben sen napıon?
askerim iyi çok şükür ama akşam aradı bi durgundu sesi uyuyordum falan dedi umarım öyledir sorun yoktur :14:
bugünde henüz aramadı bakalım bekliorum akşam arıyor.
seninki nasıl yawrum?yoktur inşallah bi terslik..

iyiyim bende canikoooomm :52::52:

inşallah..ortamımız güzeldir evet :1:
canım doğru komutanlar öyle der benimkiyle 2 akşam önce konuştuk onu. benimkide doğuda ya. ısrarla bana nefes filmini izle aynı şeyleri yaşıyoruz diyor. bende izlemicem gittiğinin ertesi gün izledim ilk 20 dk sını devamını izleyemedim sen beni öldürcen mi ya izlemicem hyr sen bitirip gelceğin zmn beraber evimizde izlicez o zmn sana sarılıp ağlayarak izlicem dedim..:14:
o filmi izlediysen komutanların söylediklerini bilirsin bazen azarlar gibi bağırarak söylüyorlarmış uyarı maksatlı ve bi olay oldğu zmn.
oda neden hiçbişi düşünmemeleri gerektiği için. bi nevi öyle gaza getiriyorlar yani.
hem doğru şeyler söylüyorlar gerçeği hatırlatıyorlar oyun değil askerlik!
üzülme sende.alışacak hepsini. Allahtan sayılı gün hep bunun için şükrederim..
çok hassas oluyorlar destek ol her zmn ona ah vah etme. kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz fln de. hem inanıorum ben geleceğine geleceğimizi görüyoruuuum de gül, güldür..
inşallah sağ salim bitirirlerde rahatlarız hepimiz.. :14:
Allah korusun bidaha öyle sözler etme :20:

Hep destek olmaya çalışıyorum bn ztn ama bn brz patavatsız biriyim dilime ne gelrse tutmadan söylüyorum bazen :61: oda biliyo bunu :61: oyüzden bnm moralim bozuldugunda o bna destek veriyo bizde tam tersi bi durum var :D ya sna bşy olrsa diyorum oda diyoki bn ölümsüzüm merak etme hiç bşy olmaz diyo yani o dereceyiz :61:

orum

hep destek oluyorum hiç gtme demiyorum zaten gelince çok güzel olucak diyorum hep ama korkuyorum 1 sene orda napıcak diye nereye çıkıcak askerliği zor mu kolay mı millet nasıl davvranıcak ona korkuyorum çok bide annem babam gibiydi her işime koşardı her derdime ortaktı kafasını çok yedim takıntılarımla beni nasıl şımartır öksüz kalıcam resmen onsuzluk bana çok ağır

neden ucunda ölüm varmış gibi konuşuyorsun ki?
ilkte sonda gidecek olan seninki değil.:20:
tüm askerlerimiz ana baba evladı ve arkasında canından çok sevdiği kız arkadaşını yada eşini bırakıyor.
hem evlide değilsin. evli ve hele ki çocuklu insanlar ne yapsın?
benim gibi sevgilisini bekleyenlerin tek umudu aramızdaki son engeli ortadan kaldırıyoruz ve aynı eve girmemize gün sayıyoruz :16:
seninkide bir an önce gitsin ve gelsin bence. ne kadar geç o kadar güç!
hem kaderde ne varsa o yaşanır. vakit geldiyse bu dünyadan göç etmeye hiç kimse buna mani olamaz ve nerede olursa olsun o vakit bulur bizi ölüm.

Hep destek olmaya çalışıyorum bn ztn ama bn brz patavatsız biriyim dilime ne gelrse tutmadan söylüyorum bazen :61: oda biliyo bunu :61: oyüzden bnm moralim bozuldugunda o bna destek veriyo bizde tam tersi bi durum var :D ya sna bşy olrsa diyorum oda diyoki bn ölümsüzüm merak etme hiç bşy olmaz diyo yani o dereceyiz :61:

aferin sana :4:
kız asker adama bunlar söylenir mi :20: böyle konuşma bidaha cnm içinde birikir snra çocuğun :20:

neden ucunda ölüm varmış gibi konuşuyorsun ki?
ilkte sonda gidecek olan seninki değil.:20:
tüm askerlerimiz ana baba evladı ve arkasında canından çok sevdiği kız arkadaşını yada eşini bırakıyor.
hem evlide değilsin. evli ve hele ki çocuklu insanlar ne yapsın?
benim gibi sevgilisini bekleyenlerin tek umudu aramızdaki son engeli ortadan kaldırıyoruz ve aynı eve girmemize gün sayıyoruz :16:
seninkide bir an önce gitsin ve gelsin bence. ne kadar geç o kadar güç!
hem kaderde ne varsa o yaşanır. vakit geldiyse bu dünyadan göç etmeye hiç kimse buna mani olamaz ve nerede olursa olsun o vakit bulur bizi ölüm.

tabi evli çocuklu olsam daha zor ama yapamıyorum çok mutsuzum bende hep öle dedim gtsin gelsn bir an önce çnkü gtmesini beklemek daha kötü 2 haftaya belli olur açık öğretime kaydolcak snrada alcaklar onu

sağol ezgicim ya,
bence de aklı kalıyor diye bu kadar tepki verdi.
ben sana nasıl ulaşacağım diye sitem etti zaten.
neyse zaten o projeye katılmayacağım.

napayım işime odaklandım ben de o gelene kadar.
zaten yüksek lisansta öğrenciyim, çok çalışmam gerek eşim askerden gelene kadar.

aynı şeyleri burada çoğumuz yaşadık.
eşim mesela benim akşam yemeğime kadar hazırlar her işime koşardı.
birden büyük bir boşluk oldu o gidince.
ama 1 haftada kendi işimi kendim görür hale geldim.
araba tamirine sanayiye bile gittim düşün işte :)

öle olcak artık tembelleştim iyice onsuz bişey yapamaz oldum artık tek başımayım her şeyde ama gtsin beklemesin daha fazla:D

aaa bende guzelyalı :1::1: e supermıs kac yasındasın adın ne bu arada gıdıyo mu gıttımı gıdıcek mı durum nasıl suannn

20 yaşındayım büşra adım gidicek açıköğretim için askerlk şubesine gtmesi lazım yaşıda 29 kesin gidiyo işte askerlk şubesine gdnce belli olucak ne zaman gtceği

Selam canım.
Akşama arar belki öyle düşünme. 15 gün aramayacağım diyordu sonuçta ve aradı.
Aklınca soğuk konuşarak küslüğü uzatacağını düşünür ama dayanamaz arar bence diye düşünüyorum.
İçini ferah tut :1:

eşim aradııı :52:
bana kızgın ve kırgınmış
ama beni çok iyi anlıyormuş.
yine de benim farklı davranmamı beklermiş
:27:

sorun kalmadı sayılır yani :nazar:

Back
X