- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.381
sabah içtimasına geç kalmayın hee![]()
ahhahaha bu cok ıyıydı yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah içtimasına geç kalmayın hee![]()
noldu sana hazalımmmm :26::26:
Yok canım kollarımın üst kısımlarında ve sırtımda kendimi bildim bileli var yani onlara o kadar aldırış etmiyordum da yüzüm sonuçta her zaman göz önünde böyle tekrarlayınca gerildim iyice![]()
alla alla ılgınc .. gratise falan git ordaki cilt bakımı bölümünden sor kızlara cilt tipine göre falan zaten veriyorlar kremler temizleyiciler falan en azından hem görmüşte olurlar şimdi çok bilmeden cilt tipinide iyi gelmez belki bi de genelde ilthaplı olunca peeling tarzı seyler kesinlikle vermiyorlar dağıtıyo diye bence bi git sen hem almış olursun bişeyler cnm denemiş olursun
İltihaplı şekilde 1-2 tane çıkmış vaziyette onlar da zaten şakak bölgesindeler. Diğerleri yani pütürcük olanlar böyle boyun tarafıma doğru falan iniyor ve genellikle yüzümü çerçevelemiş vaziyette hep kenardalar yani, nasıl bir düzense bu.
Bir de bunları deneyeyim bakalım. Teşekkür ettim![]()
Yaa kızlar benim yüzümün her tarafında böyle pütür pütür sivilceler çıkıyor yaa, düşünüyorum böyle aniden çıkmasını gerektirecek, dokunabilecek bir şeyler mi yedim acaba diye ama yok yani bulamıyorum. Herkes de sıkıntıdandır diyor, ne yapıcam ben bunları. Tam ergenlik dönemi bitti sivilcelerden kurtuldum derken tekrar peyda oldu bunlar![]()
Canım sıkıldı hayatım ya yapcak bişide bulamadım :18::18::18:
Bence cildiye doktoruna git kendi kafana göre alma derim bn.Snra daha kötü olur fln kimse doktordan daha iyi bilemez sonucta![]()
Bendede vardı kuzum cildiyeye gittim meğer yediğim herşeye alerjim varmısGit bi öğren bence kan testi filan yaptır yada alrji testleri var hepsi çıkıyo.
Cuma günü hastaneye gidicem hormon testi için. Onun eğer bir sıkıntı görürse tabi uygulayacağı tedavi iyi gelir gibi geliyor yaa. Sonuçta bu sivilce falan meseleleri de hormonal yani alerjik bir şey değilse
yer degıstırelım mııı benımde evde bı ton ıs yapmam gerekıyor suanda ben oturdum rome ızlıyorum annem eve geldıgınde benı oldurcek galıba gerce arkadasında kalcak arkadasımda gelıyo bızde yasıcaktı ya sımdı işten cıkmıs falan gelıyomus oyle takılmaca
O zaman kızlar ben ilk önce şu cuma günkü hormon testimi halledeyim. Doktora da bir sorarım zaten sonrasında da bir dermatoloji randevusu çakarım![]()
yok yahu iş yapcak şeyde yok bende aksama kadar miskin miskin yatcam ancaa![]()
Çalışmak isteyen varsa bizim eve gelsin annem her dakka yapıcak bi ev işi buluyo![]()
bende yatıyorummm butun gun ... kalkcam sımdı sezon bıtıyo sımdı hahahha bıtsın bı
Ahah anneler hep öylee benimki de hiç boş durmazda kaçış yollarını çok iyi bilirimbakalım evlenince ne yapcam benn evim pislikten geçilmez heralde
![]()
Ya bnm anneme yardım edersin yaranamazsındaBen onun kadar temz ztn olamam ama piste deglmdir yani
ama yaptıgımı begenmez gelir hemen müdahele eder o öyle olmaz diye
![]()
Gelin bizim okula kızlar, sabahın 6,5 unda kalkıp bilmem kaç saat blok ders yiyince pertiniz çıkıyor ve eve geldiğinizde koltuğa bayılıyorsunuz,altını çiziyorum yatmıyorsunuz direk bayılıyorsunuz yani
O sersemlik gidesiye kadar bir bakmışsınız akşam olmuş. Eee akşam da 10 demeden uyku bastırıyor. Tabi benim gibi olmayıp gözlerinizle savaşmazsanız o şekilde ne ala. Yoksa otobüste falan içiniz geçer![]()
Gelin bizim okula kızlar, sabahın 6,5 unda kalkıp bilmem kaç saat blok ders yiyince pertiniz çıkıyor ve eve geldiğinizde koltuğa bayılıyorsunuz,altını çiziyorum yatmıyorsunuz direk bayılıyorsunuz yani
O sersemlik gidesiye kadar bir bakmışsınız akşam olmuş. Eee akşam da 10 demeden uyku bastırıyor. Tabi benim gibi olmayıp gözlerinizle savaşmazsanız o şekilde ne ala. Yoksa otobüste falan içiniz geçer![]()
bızım dısarı ıznımız yok ıste kızım benımde okulum varda gıdemıyorum saygın gelınce gıdıcem gıbı olcak bı tek sınavlara gıdıyorum falan o sekılde yanı kafan dagılıyor gunlerın gecıyordur ya ne guzellll![]()
Ayy ben çekemem o kadar yoğunluğu ya![]()