- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.441
ıyıyımmm sen nasılsın bebegımmmmm![]()
iyiyim bende tatlım

takılıyoruz mekamızda
da yine aynı herseyy

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyıyımmm sen nasılsın bebegımmmmm![]()
iyiyim bende tatlım
takılıyoruz mekamızda
da yine aynı herseyy![]()
aynen ya bende saygını aradım bı ıctımadaymıs ıctımadan cagırmıslar soluk soluga geldı ay dedım pardon bılmıyodum gıt sen sımdı beklıyorum aramasını :):)
arar canım fırsat bulursa bekle sen elinde telefon bekletmez
svdigin seni![]()
aynen ya bende saygını aradım bı ıctımadaymıs ıctımadan cagırmıslar soluk soluga geldı ay dedım pardon bılmıyodum gıt sen sımdı beklıyorum aramasını :):)
dağıtım iznine gelecek inşallah
12 ay olsa böyle olurum valla.![]()
![]()
Böyle haberleşmeye can kurbanDarısıda bzm başımıza olsun inş
![]()
Böyle haberleşmeye can kurbanDarısıda bzm başımıza olsun inş
![]()
hahha ay ıns bebegım olcak tabıkıde sızınde boyleeee![]()
Ayy inş yaDaha rahat konusuyo olursa ztn size dicem haklıymşsnz şimdi daha iyiyiz diye
![]()
:) ee yerı gelcek saatlerce konuscan yerı gelcek hıc konusamıcan bu ısler boyle ne yazık kı melegımm hepımız ıcın![]()
Hmmm ilginçEvlenmeyip napcaksın
bnde mesela 26 yaşımdan önce evlenmem önce iş güç kariyer diyorum ama sen hiç evlenmem gibi bşy diyosun
![]()
Şimdilik hemen hemen öyle gibi, benimki her ne kadar bu duruma köpürse de![]()
Ağlamak istiyorummm kızlaar yaa. 13.17 de aradı çocuk ben dersteydim ve çıkamadım meşgule de atmak istemedim başta. Sustu telefon arkasından bir daha aradı duymuyorum sanıp herhalde ve ben bu sefer dersin ortasında gözümden yaşlar süzüle süzüle o telefonu meşgule attım. Bugün bir daha arayamaz da sesini duyamazsam sinirden sıkıntıdan deliye dönerim herhalde![]()
evlenmeyip napçan yawrum ya sevdiceğinle bir ömür mutlu olmak varkennn ne bu ısrar :)))
vallahi hem evlencem hem çocuk yapçam, kariyer yapıyom zaten o azcık beklesin![]()
![]()
arar canımm, tahmin etmiştir zaten derste falan olduğunu, fırsat bulunca arar yine meraklanma sen
Ne bileyim canım yaa erkek arkadaşımdan kaynaklı olmayan benim o kuruma karşı olan bazı korkularım var. Yoksa erkek arkadaşımla yaşama fikri müthiş bir şey zaten. Bilmiyorum valla ben de ne yapıcam hadi şimdi askerde o konuları pek konuşamıyoruz da gitmesinden evvel yine konusu açılmıştı. Ben işte evlilik bana göre bir şey değil falan demiştim. Dur sen duuur ben askere bir gidip geleyim de görüşürüz demişti ben de saçmalama benim 4 yıl okulum var daha dedim o da canım okul nişana falan engel değil, nişana engelimiz askerlik düğüne engelimiz de senin okul demiştiZorla evlendirecek adam beni kendiyle yahuu
![]()
Etmiştir de fırsat bulamaz diye korkum. Kendi elimle meşgule attım bir de nasıl içime oturdu :2:
senin sadece birazcık kafan karışık bence, allahın izniyle okulunu falan bitir mesleğini eline al, zaten zamanı geldiğinde sen daha çok isticeksin evlenmeyi... Hayırlısı olur inşallah canım hakkında
hımmm olabilir canım, ben geç açtığımda bile onu yaşıyorum ya saniyelerin bile kıymeti oluyor çünkü
Şimdilik hemen hemen öyle gibi, benimki her ne kadar bu duruma köpürse de![]()