- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.501
Dedim ya gelme dedikten sonra da bunun üstüne gitmek zor geliyor bana. Hani hiç sözümü dinleme zaten sen diye sitem bile edebilir yani. Gerçekten kabul ediyorum ben alıngan oldum o gitti gideli ama o da çok odun oldu bence yani. Lafın nereye gideceğini mi düşünmüyor nedir
Canım elbette haklısın farketmez yerine gel hayatım yaa güzel geçer dmeesi ayrı ama yapcak bişi var mı yok sen boşuna kendini sıkıosun şu an kaldı ki dağtıma gelcek böyle tartışma kavga falan geçirmeyin sonra ne zaman görceğinz belli değil her an daha çok sarılın elele tutuşun öpün doyun birbirinize ...Askerlik döneminde kızlar biraz daha fazla alttan almak durumunda ...Çünkü onlar emir altındalar çünkü onlar evin sıcaklığından uzaktalar belki istedikleri zaman banyo bile yapamıolar herkeste olmayabilir ama onlar için gerginlik yaratıo olabilir o yüzden sen olabildiğince destek ol bi zman sonra zaten kendileri özledimm dayanamıorumlara başlıolar emin ol ...Odunluk maalesf her erkeğin ruhunda var bide her gün erkeklerle bir arada olunca daha bi odun oluolar 15 ay buna katlanmalıyız en azından seviosan bazı şeyleri görmicen etmicen ...Benim erkek arkadaşmda ilk zamanlar ne aşkm ne bitanem derdi ulan diodum adam iyice değişti falan bi gün bende işte ne o dedm yani asker arkadaşı gibi olduk falan napcam dedi bu kadar erkeğin içinde telefon kuyrunda sana öyle mi konşcam dedim evet haklısın aslında doğru biraz empati yapcaz ...Gelsinler hele sağ salim o zaman işte çekcekleri var