93/3 asker yolu bekleyenler

bizimkilerde bayramda 4 gün çarşıya çıkıcakmış toplamda fakat hep farklı yapmışlar 2 gün arka arkaya gelen falan yok bakalım saygın rşca etcekte moralim bozuldu ama heveslendim çift çarşı yaparız kalır ertesi günde görüşcez akşama kadar 2 gün falan diye bakalım nolcak ....

Ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kızım seninle birlikte gidicez artık Ankara'ya.

Allah'ım sana şükürler olsun yaaaa,

Ankara / Polatlı bizi bekleeeer :118:

aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrrrrrrrr super super cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oh ohhhh valla atlar gıderız artık hahahah :9::9::9:
bekle bızı ankaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bol bol ankaranın baglarını dınlerız artık hahahha :52::52:

ankara mı çıktıı?
ay çok sevindim. harika.

bizimki neden belli olmuyor bir türlü ya :(

çok teşekkürler canım darısı inşallah sizin de başınıza. :9: bence ya olmuştur ya da olmak üzeredir her şey eş zamanlı oluyor askeriyede :34:

aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrrrrrrrr super super cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oh ohhhh valla atlar gıderız artık hahahah :9::9::9:
bekle bızı ankaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bol bol ankaranın baglarını dınlerız artık hahahha :52::52:

Gitmez miyiz beeee. Yarın da gidiyorum ben dün üzüldün sen Aşkım yarın gel dedi :9:
Ben şimdiden bi posta açtım da oynadım bile yavrum :64::62:

çok teşekkürler canım darısı inşallah sizin de başınıza. :9: bence ya olmuştur ya da olmak üzeredir her şey eş zamanlı oluyor askeriyede :34:

Gitmez miyiz beeee. Yarın da gidiyorum ben dün üzüldün sen Aşkım yarın gel dedi :9:

Hadi hayırlısı olsunnn benim yarimde Ankarada bu yıl Ankaralıların yılı :1:

ben de gelsem keşke ankaraya
ama jandarmanın pek şansı var mı bilmem :ssz:

ankarayı çok özledim ya.
benim yerime de gidin ankaraya :16:

Benim askerimde jandarma cnm niye olmasın ki şans birazcıkta ...

Ben gidemedim henüz ama kasım da niyetim var...İnşallah sizinde en yakın zamanda belli olur o zamanı hatrlıyormda valla akşam 10 gibi falan aramştı belli oldu diye gitmelerine son 5 gün kala falan biraz maalesf geç açıklanabilio sıkma canını ...:16:

hahahah ayy yerım senı ben yaaaaaaaaa oh oh ıyı geldı valla bu haber bende sevındım cok cok :9::9: hayırlısı olsun bebegım benımmm kışın illa ki denk gelir çarşıları için gideriz :9::9:

[video=youtube;XoRwS3d1Mu4]http://www.youtube.com/watch?v=XoRwS3d1Mu4[/video]

Askeri Ankarada olanlar ve Ankaraya yollıcaklara :1: Bize her yer Angara :1:

Benim askerimde jandarma cnm niye olmasın ki şans birazcıkta ...

Ben gidemedim henüz ama kasım da niyetim var...İnşallah sizinde en yakın zamanda belli olur o zamanı hatrlıyormda valla akşam 10 gibi falan aramştı belli oldu diye gitmelerine son 5 gün kala falan biraz maalesf geç açıklanabilio sıkma canını ...:16:

inşallah begushh beklemekten bunaldım.
ama korkuyorum da açıklanmasından :52:

Ayy canım ya çok sevndimmm bol boll gidersinnn artık ne güzeellll hayrlı olsunn tatlım :))

bizimkilerde bayramda 4 gün çarşıya çıkıcakmış toplamda fakat hep farklı yapmışlar 2 gün arka arkaya gelen falan yok bakalım saygın rşca etcekte moralim bozuldu ama heveslendim çift çarşı yaparız kalır ertesi günde görüşcez akşama kadar 2 gün falan diye bakalım nolcak ....

O nasıl oluyormuş ki ?

[video=youtube;XoRwS3d1Mu4]http://www.youtube.com/watch?v=XoRwS3d1Mu4[/video]

işte tam da ben bu şarkıyı arıyodum :21::42::118:

Askeri Ankarada olanlar ve Ankaraya yollıcaklara :1: Bize her yer Angara :1:

Ayy canım ya çok sevndimmm bol boll gidersinnn artık ne güzeellll hayrlı olsunn tatlım :))

teşekkür ediyoruuum. Babam biraz o meseleye engel olacak gibi ama olsuuuun bi yolu bulunur gidiliiiiir. İso ( babam ) aşkımıza kavuşmamıza engel olamayacak :9:

inşallah begushh beklemekten bunaldım.
ama korkuyorum da açıklanmasından :52:

Canım Allah hayırlısını nasip etsin ya doğu batı aslında önemli olan iyi insanlara denk gelmek ...Kısa dönem olsalar diyoruz ya bazen arkadaşım kısa dönem gittiği yerde kafayı yedi resmen hastanede ağır depresyon tedavisi gördü o yüzden yeri neresi olursa olsun hayırlı bi yer olsun Allah iyi insanlarla karşılaştrsn ...inşallah iyi bi yer çıkar cnm...o dönem cidden sıkıcı oluo haklısın bende sorardım noldu noldu diye bigün terslemişti beni açıklanınca söylicem sorma diye :1:

teşekkür ediyoruuum. Babam biraz o meseleye engel olacak gibi ama olsuuuun bi yolu bulunur gidiliiiiir. İso ( babam ) aşkımıza kavuşmamıza engel olamayacak :9:

:1: :1: :1: Valla bi şekilde gidersin inşallah o vakit gelsinde ,ustalıkta da acemilik gibi ilk 1 ay çarşı yok zaten sonra çıkıyolar Çağlacım ...benimde niyetimde kasım gibi kar falan yağmadan gitmek var bakalım kısmet hepimz aynanda gideriz :1:

Canım Allah hayırlısını nasip etsin ya doğu batı aslında önemli olan iyi insanlara denk gelmek ...Kısa dönem olsalar diyoruz ya bazen arkadaşım kısa dönem gittiği yerde kafayı yedi resmen hastanede ağır depresyon tedavisi gördü o yüzden yeri neresi olursa olsun hayırlı bi yer olsun Allah iyi insanlarla karşılaştrsn ...inşallah iyi bi yer çıkar cnm...o dönem cidden sıkıcı oluo haklısın bende sorardım noldu noldu diye bigün terslemişti beni açıklanınca söylicem sorma diye :1:

ben de her gün 2 defa soruyorum :)
şans bize hiç gülmedi şimdiye kadar, bu defa bir güzellik bekliyorum evrenden :31:

KorEc'in belli olmuş muydu?

O nasıl oluyormuş ki ?

valla saygın oyle dedı bebegım bana 4 gun ızın varmıs falan işte bakalım 9 gun ya tatıl komutanlar falan heo yokmus 4 kerede carsıya cıkcaklarmıs ama 9 gun ıcınde hep bı gun cıkcak mesela bı daha 2 gun sonra falan gıbı cıkılcakmıs sanıyorum kı oyle dedı arka arkaya degıl bayramda boyle oluyomus ama belkı yerden yere degısıyordur bılmıyorum sor sende ama yarın bı bayram ısını ıstersen

Back
X