93/3 asker yolu bekleyenler

teşekkür ediyoruuum. Babam biraz o meseleye engel olacak gibi ama olsuuuun bi yolu bulunur gidiliiiiir. İso ( babam ) aşkımıza kavuşmamıza engel olamayacak :9:

hahahah benle gıdıp gelceksın falan derız belkı tek degılde benle falan olursan tanısırım falan bısey demezler :9:

valla saygın oyle dedı bebegım bana 4 gun ızın varmıs falan işte bakalım 9 gun ya tatıl komutanlar falan heo yokmus 4 kerede carsıya cıkcaklarmıs ama 9 gun ıcınde hep bı gun cıkcak mesela bı daha 2 gun sonra falan gıbı cıkılcakmıs sanıyorum kı oyle dedı arka arkaya degıl bayramda boyle oluyomus ama belkı yerden yere degısıyordur bılmıyorum sor sende ama yarın bı bayram ısını ıstersen

Soriim bari bende ama çok saçma madem veriyolar 1 gün arayla bari versinler öyle değil mi neyse sağol bebeğm sorarım bende yarn

ben de her gün 2 defa soruyorum :)
şans bize hiç gülmedi şimdiye kadar, bu defa bir güzellik bekliyorum evrenden :31:

KorEc'in belli olmuş muydu?

Öyle düşünme bol bol dua et canım bu süreçte en iyi gelen şey Allah'a dua etmek ve hayırlısını istemek cidden insan hem manen rahatlıo hemde karamsarlıktan kurtuluyo ...
İnşallah iyi bi yer olur sen nerdeydin İzmirde mi ? Evli olduğun ve 19 yaşında olduğn aklımda kalmış ama yanlışsam kusura bakma ...

kızlar yarın carsı guu bugunun kritigini yarın dahada cok yaparız
benimki carsıya cıkacak netede girecek
yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Yaaaaaa bnmki daha aramadı belli oldu diye :14: şuan gözümden yaşlar süzüldü aglarken özellikle apple2 nin ustalıgını öğrenince cünkü onla aynı kaderi paylaşıcam yüzde yüz :14: Allah tabikide hayrlısını versin hayrlı insanlarla karşılaştrsın ama insan yinede diyo acaba bşy olur mu diye hepimiz biliyoruz cünkü sınır illerde neler oldugunu :14: Yarını iple cekiyorum çarşıya cıkarsa yada ararsa diye bakalım neresi cıkmş :53:

Soriim bari bende ama çok saçma madem veriyolar 1 gün arayla bari versinler öyle değil mi neyse sağol bebeğm sorarım bende yarn
evet cok salakca bende anlamadım vala barı 2 gununu arka arkaya versınlerde gıtcem 2 gun gormus olıyım saygını :52:
bakalım sımdı hafta sonu komutanları yok pzt gelınce sorcakmıs cok zor demısler ama sorsun genede bı komutanı benıde tanıyo zaten belkı yapar bıseyler

Yaaaaaa bnmki daha aramadı belli oldu diye :14: şuan gözümden yaşlar süzüldü aglarken özellikle apple2 nin ustalıgını öğrenince cünkü onla aynı kaderi paylaşıcam yüzde yüz :14: Allah tabikide hayrlısını versin hayrlı insanlarla karşılaştrsın ama insan yinede diyo acaba bşy olur mu diye hepimiz biliyoruz cünkü sınır illerde neler oldugunu :14: Yarını iple cekiyorum çarşıya cıkarsa yada ararsa diye bakalım neresi cıkmş :53:

insallah arar canım uzulme
benimki ordan ogrenır ogrenmez aradı
benn cok soruyordum cunku ama sende kendini doguya hazırla
esimin dedigine gore hepsi dogu cıkmıs
allah yardımcımız olsun ne diyim
allahım sag saglim donmeyi nasip etsin cumlesine

canım sen ıcını ferah tut bak ne olursa olsun ne guzel hazırlamıs kendını bak apple2 arkadasımız sende oyle ol guclu ol cunku evet sızın ısınız daha zor belkıde ama bısey yok suan ıns komutanları ıyı olsunda rahat ederler tmm mı sen kendını sıkma boyle bak daha kac aylarımız var sımdıden kendını boyle uzersen olmaz.... salma sakın en ıhtıyacı oldugu donem onların suan . o zaten kendısı tekrar bı yere alısıp sımdı ordan baska yere baska ınsanların emırlerı altına gırıcek dıye streste senın ona destek olman gerekıyo kendını salarsan olmaz ama ...

Ben kendimi alıştrdım sanıyodum ama yok ya alışılcak gibi degl.Ben sorup sıkıştrmak istemiyodm ama yarn çarşıya cıkarm ozamn haber veririm diye aramamştır kesin.Off içimi sıkıntı bastı.Sag saglim gidip gelmelerini nasip etsin Allahım inş

evet cok salakca bende anlamadım vala barı 2 gununu arka arkaya versınlerde gıtcem 2 gun gormus olıyım saygını :52:
bakalım sımdı hafta sonu komutanları yok pzt gelınce sorcakmıs cok zor demısler ama sorsun genede bı komutanı benıde tanıyo zaten belkı yapar bıseyler

Bencede olabilirr.2 günü geç 4 günü birden verdklerini düşünsenee. Hadii insssss:52:

teşekkür ediyoruuum. Babam biraz o meseleye engel olacak gibi ama olsuuuun bi yolu bulunur gidiliiiiir. İso ( babam ) aşkımıza kavuşmamıza engel olamayacak :9:

Canım cok sevindim senn adına ankara olmasına.Gercekten iyi bi yer polatlı brz ankaranın dışında kalıyo ama olsun inş rahat olur gözün aydın hadi :61:

Canım sizinde ustalığınız hayırlı olsun hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştrsın

Ben kendimi alıştrdım sanıyodum ama yok ya alışılcak gibi degl.Ben sorup sıkıştrmak istemiyodm ama yarn çarşıya cıkarm ozamn haber veririm diye aramamştır kesin.Off içimi sıkıntı bastı.Sag saglim gidip gelmelerini nasip etsin Allahım inş

canım na yapalım bende kahroldum ama elimizden ne gelir duadan baska
allahım baksın korusun senin yine sevgilin benim esim kocam
ben ne yapayım iyi dusunelim iyi olsun bana dahada zor cokk zor hmde

canım na yapalım bende kahroldum ama elimizden ne gelir duadan baska
allahım baksın korusun senin yine sevgilin benim esim kocam
ben ne yapayım iyi dusunelim iyi olsun bana dahada zor cokk zor hmde

Tabiki senide anlıyorm alışınca bnde böyle senn gibi konusucam eminim ama şmdi gercekler yüzüme vurulunca bi anda şok oldm sanırm yarın cocuk söylediginde aglamasam bari.Eş sevgili ayrımı yapmıyorm bn pek cünkü sennde canının parçası bnm içinde öyle.Haklarında hayrlısı olsn ne diyim.Başlarına bşy gelicek olsa,kaderde varsa ztn batıda olsada olur napalm.Allah hepimize kuvvet versin

Tabiki senide anlıyorm alışınca bnde böyle senn gibi konusucam eminim ama şmdi gercekler yüzüme vurulunca bi anda şok oldm sanırm yarın cocuk söylediginde aglamasam bari.Eş sevgili ayrımı yapmıyorm bn pek cünkü sennde canının parçası bnm içinde öyle.Haklarında hayrlısı olsn ne diyim.Başlarına bşy gelicek olsa,kaderde varsa ztn batıda olsada olur napalm.Allah hepimize kuvvet versin

aynen canım bende ayrım yapmak icin demedim
es olunca daha farklı sadece
allah hem onların hem bizim yardımcımız olsun
hep iyiye dusun yoksa iki gunde catlarsın kotudusunursen sıkıntıdan

Öyle düşünme bol bol dua et canım bu süreçte en iyi gelen şey Allah'a dua etmek ve hayırlısını istemek cidden insan hem manen rahatlıo hemde karamsarlıktan kurtuluyo ...
İnşallah iyi bi yer olur sen nerdeydin İzmirde mi ? Evli olduğun ve 19 yaşında olduğn aklımda kalmış ama yanlışsam kusura bakma ...

ben balıkesirde çalışıyorum şu anda.
23 yaşında ve evliyim.
kısmen doğrusun yani :)
eşim de 28 yaşında.
manisa kütüğünden gitti askere.

sıkma kendini ece.
en azından yeri belli olacak.
bir şekilde alıştıracağız kendimizi.
bence gülizar şunu demeye çalıştı: aynı evde yaşamaya başladıktan sonra ayrılık çok çok zor.
yoksa herkesin sevdiceği en kıymetlisi.
ama evliyken çok zormuş gerçekten.
geceleri o yatağa tek başına gitmek, en sevdiğin diziyi onun kucağına yatarak izleyememek, işe gittiğimde öğle yemeklerinde buluşamamak falan... bunlar insanı gerçekten yaralıyor...

Back
X