- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.661
haftasonu geldi herkes gezmeye gitti herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftasonu geldi herkes gezmeye gitti herhalde :)
valla nerde bu kızlarrrr bence hepsı suan webcam modunda ondan buralara ugrayan yok![]()
Ehehebiz malsef cmdan görüşemiyoruz telefondan knusbaliyoruz ancaaka :))) Napıyooosun kuzumm
bızde tlfdandı sımdı saygın ınt cafe gıttı ben annemın facedeyım o bızım ortak facede ıste konusuyoruz oyle ıcerı telefon sokcaklardı bende korkuttum hahah bakalım aklımızı sey yaptın dıyo![]()
Ehehe iyii bakalım canım konusuuun siz![]()
ay oyun oynuyolar arkadaslarıyla konuusuyoruz bı yandanda sız napıyosunuz bakalımmmm![]()
Tesliimm oldu sevdiceğim simdi öyle bi duygulandım yine![]()
yaa olsun bebegım gene cıkcaklar etcekler sey yapma oyle kendını uzmeeeeeeeeeeeee seeeen![]()
Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa![]()
Saol teşekkr ederm hayırlı mı hayırsız mı gidince görcezHadii hayırlı olsun canımm:)
Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa![]()
Öyle tabi canım ayy neyseeeeeeeee![]()
hayırlısı olsun bebegım bak agladın o kadr uzdun kendınııı allah ıyılerle karsılastırsınn![]()
Saol teşekkr ederm hayırlı mı hayırsız mı gidince görcez![]()
benımkıde cocuk gıbı ay cs atıyolar ınternet cafede arkadaslarıyla yane zaman buyucek bılmıyoom gerce bende boyleyım oyun konusunda ıkımızde cok aşırı oynuyoruz bende erkeklerın oynadıgı butun o savas stratejı oyunlarını falan oynuyorum evı oyun salonuna dondurcez bu gıdısle bız
![]()
benımkıde cocuk gıbı ay cs atıyolar ınternet cafede arkadaslarıyla yane zaman buyucek bılmıyoom gerce bende boyleyım oyun konusunda ıkımızde cok aşırı oynuyoruz bende erkeklerın oynadıgı butun o savas stratejı oyunlarını falan oynuyorum evı oyun salonuna dondurcez bu gıdısle bız
![]()
Ayyy aynı biz bende çok oyun oynarım sürekli nfs oynardık biraz araba hastasıyımmBi gün yine evde otrduk nfs oynuyoruz idda koyduk ortaya arabnın anahtrnı koydu o ben telefnumu
tabi aldım kaçtım anahtarı ama benim olmadı haliyle 1 saat hevesimi alabldim ancaa
![]()
İddalı oyunlar iyidir ya tabi tam verseymş anahtarı güzel olurmş![]()