93/3 asker yolu bekleyenler

Ehehe :D biz malsef cmdan görüşemiyoruz telefondan knusbaliyoruz ancaaka :))) Napıyooosun kuzumm

bızde tlfdandı sımdı saygın ınt cafe gıttı ben annemın facedeyım o bızım ortak facede ıste konusuyoruz oyle ıcerı telefon sokcaklardı bende korkuttum hahah bakalım aklımızı sey yaptın dıyo :9::9::9:

Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa :61:

Öyle tabi canım ayy neyseeeeeeeee :ssz:

benımkıde cocuk gıbı ay cs atıyolar ınternet cafede arkadaslarıyla ya :9: ne zaman buyucek bılmıyoom gerce bende boyleyım oyun konusunda ıkımızde cok aşırı oynuyoruz bende erkeklerın oynadıgı butun o savas stratejı oyunlarını falan oynuyorum evı oyun salonuna dondurcez bu gıdısle bız :9:

benımkıde cocuk gıbı ay cs atıyolar ınternet cafede arkadaslarıyla ya :9: ne zaman buyucek bılmıyoom gerce bende boyleyım oyun konusunda ıkımızde cok aşırı oynuyoruz bende erkeklerın oynadıgı butun o savas stratejı oyunlarını falan oynuyorum evı oyun salonuna dondurcez bu gıdısle bız :9:

erkeklerin hepsi öyle canım ya :9: Ama bnde oynuyorum dedigin gibi içinde futbol oymayan bütün erkek oyunlarını :9:

Ayyy aynı biz bende çok oyun oynarım sürekli nfs oynardık biraz araba hastasıyımm :17: Bi gün yine evde otrduk nfs oynuyoruz idda koyduk ortaya arabnın anahtrnı koydu o ben telefnumu :1: tabi aldım kaçtım anahtarı ama benim olmadı haliyle 1 saat hevesimi alabldim ancaa:27:

Ayyy aynı biz bende çok oyun oynarım sürekli nfs oynardık biraz araba hastasıyımm :17: Bi gün yine evde otrduk nfs oynuyoruz idda koyduk ortaya arabnın anahtrnı koydu o ben telefnumu :1: tabi aldım kaçtım anahtarı ama benim olmadı haliyle 1 saat hevesimi alabldim ancaa:27:

İddalı oyunlar iyidir ya tabi tam verseymş anahtarı güzel olurmş :9:

Back
X