- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.681
Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa![]()
gözün aydın canım :)
bayburtta 1 ay da kalacak olsa iyi yine de.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa![]()
gözün aydın canım :)
bayburtta 1 ay da kalacak olsa iyi yine de.![]()
ben bu cocugu öldürürüm gerizekalı ya işi var arkadaşlarıyla telefonu içeri sokcak diye stresliymiş tlfnu suratıma kapattı bende bi daha aradı sonrra 5 dk sonra ohooo ne laflar ne cok ozur dıledı cok konustu uzuldu baya ama sımdı ıcerı gırmek zorunda kaldı aglıyom bende sınırden ama yok bundan sonra carsıda mı ararsa konusurum mesaj atarsa cevap verırım bu ne ya ben mı ugrascam hep ıyı kı askerde be askerde olmasa tepeme cıkcak demek kı bu kadar alttan almak yaramıyomus bagrınca hemen eskı halıne dondu hep ıyı davranmak olmuyomus bıraz normalde olmak gerekıyormus bunuda anladım yanı
Teşekkrür ederm darısı senn öğrenmene iyi yerlere inş :)
Yani sevinecegm bi durum yok ama 1 ayda olsa iyi mi olr kötü mü bilmiyorm bayburt hakkında pek bşyde yazmıyo nette oyüzden şaun tepkisizim![]()
Carsiya cikiyolar kafayi yiyolar . sanirim en guzeli askeriye sınırları icinde haberlesmek![]()
kusura bakmasın valla ya gectı artık onun devrı yanı ılla sesımı yukseltıp gerılmem gerekıyorsa duzelmesı ıcın gayet o arayınca arar o konusunca konusurum kendı tutussun orda bakalım bırazda
Bu sinirin yarın gecicek emin olSende çağla gibi köpürüyosun şuan ama snra kıyamicaksn
![]()
normal konusup edıcem tabıkıde ama kusura bakmasında benım hayatımda kaldramadıgım tek sey o tlfnun suratıma kapatılması o hak benım aılemde yok ondada olamaz bu yuzden . bence alttan almaktan sınırlarının nerede bıtıp basladıgını unutma evresıne gırdı bılmıyorum . hatırlaması ıcın bıraz boyle davranmak zorundayım sonucta ben ona saygısızlık yapmadan onu adam gıbı evımden cıkmayarak her seyımı yasakladıgı halde okula bıle gıtmeme ızın verdırmeyıp evımde beklıyorsam agzımı acmadan o oyle davranamaz yanı
normal konusup edıcem tabıkıde ama kusura bakmasında benım hayatımda kaldramadıgım tek sey o tlfnun suratıma kapatılması o hak benım aılemde yok ondada olamaz bu yuzden . bence alttan almaktan sınırlarının nerede bıtıp basladıgını unutma evresıne gırdı bılmıyorum . hatırlaması ıcın bıraz boyle davranmak zorundayım sonucta ben ona saygısızlık yapmadan onu adam gıbı evımden cıkmayarak her seyımı yasakladıgı halde okula bıle gıtmeme ızın verdırmeyıp evımde beklıyorsam agzımı acmadan o oyle davranamaz yanı
Dogru haklısın saygısızlık etmş telefon yüzüne kapatarak o konuda tavrını koy ztn ama uzatmaya gerek yok canım oda isteyerek yapmamıştır yani![]()
sen haklısın...
Bence çok haklısın biliyosun bende seninle aynı durumdayım bu bekleme kıskançlık konusunda sen o üzülmesin diye kendini eve kapatıosun yok onunla görüşme bununla görüşme olayı yaşıyosun ve karşıdan gördüğün en ufak bi saygısızlıkta kötü harekette kendini aptal gibi hissediyosun. Çok haklısın.
Teşekkrür ederm darısı senn öğrenmene iyi yerlere inş :)
Yani sevinecegm bi durum yok ama 1 ayda olsa iyi mi olr kötü mü bilmiyorm bayburt hakkında pek bşyde yazmıyo nette oyüzden şaun tepkisizim![]()
valla bundan sonra ederı kadar ya ugrasamam askerde olabılırler ama kalkıpta bu kadar saygısızlık kusura bakmasın bu saatten sonra kendımı paralamam ne bı suprızler ne onlar bunlar ben bayramda bıle 4 gun tatıle cıkcaklar 8 gun otel kıralıyım kalırım 4 gun ne zaman olcagı bellı degıl kalırım dıyodum kı bayramda fıyatlar ucucak bu yuzden hatta aılemle bıle tartıstım 8 gun kalnırmı manyakmısın mılyarlar bayılcaksın otele ve 4 gun cıkcak 4 gun kafadan kalcaksın 1 gun arayla cıkılcagı ıcın dedıler . bundan sonra bu kadar kendımı kasıp aılemlede aramı sey yapıp o mutlu olsun dıye gene ugrasıcam ama ben bıseylerı gormemı sagladı yanı bu olay falan . sınırlıydım dıye bırsey yok ben kırıldıgımla onla konusmak ıcın delırdıgımle kaldım
aynen oyle neler cektıgımı anlayan bu konuda sensın senınkıde aynı herseyıne karısıp yasaklıyor mesela benımde aynı bı de sonra bana kalkıp yaptıgı harekete bak gene konusurum gene guler ederım telefonumda sevdıgımıde soylerım ama kırldım ve bunlar unutmadıklarım arasına gırıyor . arkadaslarımda dıyo ya telefon sokcakmıs ıcerıye telas bılmemne derken slakca yapmıstır buyutme falan ama kırılıyo ınsan ıste . sen hıcbırsey yapmazken telefon aradıgında degıl duymamak acmamak , 2 kere calınca neden gec actın dıye laf yıyosan o tlf suratına kapandıgındakı hıslerın gecmıyo
bazı şeyler insanın içinde yer ediyor gerçekten.
umarım hatasını telafiye çalışır..