- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.921
Ayyy o bi gün gecip gece uyumadan takvime çarpı atmak bni bi mutlu ediyo bi mutlu ediyoki anlatamam dogru söylüyosun![]()
Valla ben hafta hafta atıyorum her pazar bi çizik öyle daha iyi oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy o bi gün gecip gece uyumadan takvime çarpı atmak bni bi mutlu ediyo bi mutlu ediyoki anlatamam dogru söylüyosun![]()
Valla ben hafta hafta atıyorum her pazar bi çizik öyle daha iyi oluyo
Senin yönteminde güzelmş ama şimdi daha tam alışamadm bn her gecen güne sevindirik oldugum için hoşuma gidiyo her güne çarpı atmkBelki ilerde bnde senn gibi yaparm
![]()
Ehehe evet canım olabilir ben hatılıyodumda 400lerdeyken allahım pskoljosi bozuk insanlar gibi dolanıyodum ortalarda canım hiç bişey yapmak istemiyodu sürekli gidiyodum yanına filan.. Hatta defterim var oraya yazıyorum her gün gelince sevglme vermek için:) İlk sayfalarına bakıyorum bi duygulanıyorumm sorma. Çok olmadı 400leri geçeli ama pskoljkmen iyi geliyo insana
Tabi ya iyi gelmez miBende günlük tutcaktım ama daha önce günlük tutuyodum 3 sene.annem bulup okumuş hepsini bnde sinirlenip yırtmştm hepsini
Oyüzden evde olunca günlük tutmaya cesaret edemyorm bide kardesmde var oda meraklı
Bende arada face den koraya yazıyorum içimi döküyorum
Koray diyo ama belki ustalıga gittigimde bn yazarm diye
![]()
Valla iyi oluyo o anki duygularımı yazıyorum böyle ona söylemesemde gelince okucak umudyla içi döküyorumm baya. Valla benmkide bazen yazıyorum not deftrme diyo çalıyolarmıs öyle olrsa elmden kaza çıkar diyo
Ayy evet ya erkekler arasında daha kötü olur o okurlarsa fln başı belaya girerİyi saklasın bari
Ben yazamıyorm günlük ama siz yazın ya cok iyi bşy bnm içimde kalıyo yazamadıgım için
![]()
Sendee yaz canım saklıcak yer bulursun illa ki. Bende hiç sevmem odama girilmesini oyüzden kimse giremez odama çok gerekli olmadığı sürece o konuda şanslıyımbiraz cinslik ama huy işte :/
Yok ya annem cok fena kesin bulur okur bide söylemez okudugunu öyle bi huyu varBen günlügümü okudugunu 2 sene snra anlamştm
![]()
Eeheh ozaman doğru tutmaman senin için daha iyi olur![]()
Yok ya annem cok fena kesin bulur okur bide söylemez okudugunu öyle bi huyu varBen günlügümü okudugunu 2 sene snra anlamştm
![]()
seninki nereye dustu tatlım ogrenebildinmi
Öğrendim canım kaydırma birlikmş bnmkinin.Şimdilik 21 gün Bayburt a gidiceklermş tim olarak.Ama snra nereye olcagını bilmiyo orda belli olcakmşİyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorm walla
hımm keske kaydırma olmasaymıs ya hayırlısı yinede ama ne olursa olsun doguyada gönderiyorlar canım
ordan oraya gidecek surekli keske daimi kalacagı yer olaymıs surekli yer degiştirecek
evet bnada pek iyi olmicak gibi geliyo ama bakalım nolckBrz sefil olcaklar kaydırma birliklerin duşları yatakları fln filan kendilerine ait bi yerleri olmuyomş diye okudum nette ama ne kadar dogru gidince görcez
Hayırlısı olsun bakalm
bende esimden duydugum kadarıyla söyledim canım ama hayırlısı tabi
sürekli yer degiştirmesi alısmadan gitmeleri zorlar tabi allah hepimizin yardımcısı olsun
bi saglık sorunu felanmı vardı erkek arkadasının kaydırmaya dustu
Evet yoksa nasıl gecircez zaman :18: Gündüz yine bi şekilde geciyo ama akşam olunca sanki daha bi yavaşlıyo zaman :18:
Ehehe hanım ağalar siziiBen sevdiğime yazıyordummm :)) Napıyoorsunuz bakalım sohbet baya koyu sanırım daldım direk bende
![]()
Gel dal ya sohbet koyulaşır iyice işte biz çağlayla dertleşiyoruz gülüşüyorzSen napıyosn bakalm
![]()
Hanımlar ben dün ttnetin azizliğine uğradım her zaman olduğu gibi, kusura bakmayın artık![]()
günaydın :)
seneye bu zamanlar gelecek mi ya?
bazen çok umut dolu oluyorum
bazen de çok karamsar![]()