93/3 asker yolu bekleyenler

Yok canım yaa gidemedim. İzmir'de bir yağmur var, panelden çıkınca böyle oldum :53:
Mecbur çıktık da bir kere durağa gelene kadar duş almış gibi olunca gidemedim bende o halde :9:

Nese yarın gidersin acelesi yok ya :9:

Hiç gelmeyecek gibi geliyor demi ? Valla ben de henüz hayal edemiyorum 2014 Ekimi kaldı ki o zamanlar plakaları yarılamış olucaz hemen hemen. Ahhh ahhh hayali bile güzel :16:

ahh ahh geçen sene aynı şeyi ben söylüyodum canım ya ama çok şükür geride kaldı o günler..sizde bir 400 lerden düşün bak gerisi nasıl geliyor sonra bir bakacaksınız plakalar :16:

Yok canım yaa gidemedim. İzmir'de bir yağmur var, panelden çıkınca böyle oldum :53:
Mecbur çıktık da bir kere durağa gelene kadar duş almış gibi olunca gidemedim bende o halde :9:

Antalyada öyle kuzum ya bi çıktım bianda bastırdı zaten hastayım tam oldu. Ben eve geldim yağmur durdu :27:

ahh ahh geçen sene aynı şeyi ben söylüyodum canım ya ama çok şükür geride kaldı o günler..sizde bir 400 lerden düşün bak gerisi nasıl geliyor sonra bir bakacaksınız plakalar :16:

Bunları okudukça insan umutlanıyor, geçecek diyor zaten. Çok sağ olun :1:

Antalyada öyle kuzum ya bi çıktım bianda bastırdı zaten hastayım tam oldu. Ben eve geldim yağmur durdu :27:

Valla bende fena hasta olucam ben, hem çok ıslandım hem de üşüdüm yahuu.
Evci iznine gelince Aytaç bana bulaştırmıştı gribini, dağıtım izninde sıra bende sanırım :9:

Bunları okudukça insan umutlanıyor, geçecek diyor zaten. Çok sağ olun :1:

Valla bende fena hasta olucam ben, hem çok ıslandım hem de üşüdüm yahuu.
Evci iznine gelince Aytaç bana bulaştırmıştı gribini, dağıtım izninde sıra bende sanırım :9:

Zaten tam hastalıkk zamanı canım dikkat edin kendinize valla 2 haftadır hastayım geçiremedim bi türlü

yoo saglık sorunu olanları refüze yapıyolar direk ztn ama onlar cok memnunmş kaydırma birlik oldukları için :9: Gezcek durcaz sürekli diyo :9: Ztn cogu timler hakkari yada şırnaga düşmüşler en iyi tim bizimkiydi bizide kaydırma yapmşlar demşti

hayırlısı olsun hepimiz icin :16:

Son düzenleme:
Umarım yaa :1:
Eee napıyosun bakalım, nasıl gidiyor dünden bu yana görüşmeyeli :1:

Pek bi degişiklik yok bende walla kışa hazırlık yapıyorz annemle :9: Onun yorgunlugu var sadce :9: Askerimdende haber yok bugün yarın arar sanırm bakalm artık :31:
Sen neler yapıyosun okul nasıl gidiyo askerin nasılmş :61:

Pek bi degişiklik yok bende walla kışa hazırlık yapıyorz annemle :9: Onun yorgunlugu var sadce :9: Askerimdende haber yok bugün yarın arar sanırm bakalm artık :31:
Sen neler yapıyosun okul nasıl gidiyo askerin nasılmş :61:

Ohh valla iyi yapıyonuz. Arar arar içini ferah tut :34:
İyi ben de valla ne yapayım, zorunlu bir panelimiz vardı işte ona katıldım. Yağmurla bir duş aldım üstüne ve eve geldim işte erkenden, bu açıdan bari mutluyum :9:
Askerimle de en son dün akşam 7,5 gibi konuştuk. Zaten biz genelde akşamları konuşuyoruz. İyiydi dün hatta fazlasıyla iyiydi diyebilirim, sesi falan çok moralli geliyordu, gülüyordu falan. Benim de içim çok rahat o sebeple, cumadan beridir de iyiydi zaten :1:

Son düzenleme:
Ohh valla iyi yapıyonuz. Arar arar içini ferah tut :34:
İyi ben de valla ne yapayım, zorunlu bir panelimiz vardı işte ona katıldım. Yağmurla bir duş aldım üstüne ve eve geldim işte erkenden, bu açıdan bari mutluyum :9:
Askerimle de en son dün akşam 7,5 gibi konuştuk. Zaten biz genelde akşamları konuşuyoruz. İyiydi dün hatta fazlasıyla iyiydi diyebilirim, sesi falan çok moralli geliyordu, gülüyordu falan. Benim de içim çok rahat o sebeple, cumadan beridir de iyiydi zaten :1:

Aman iyi olsunlarda başka bşy istemiyoruz ztn :16:
Bizim konusma saatlerimiz hiç belli olmuyo :9: Aramaz diyorum arıyo arar diyorum aramıyo bi değişik yani bi bakmşsın sabh 8 de arıyo bi bakmşsn akşam 9 da arıyo :9::9:

Aman iyi olsunlarda başka bşy istemiyoruz ztn :16:
Bizim konusma saatlerimiz hiç belli olmuyo :9: Aramaz diyorum arıyo arar diyorum aramıyo bi değişik yani bi bakmşsın sabh 8 de arıyo bi bakmşsn akşam 9 da arıyo :9::9:

Bizim rekoru egale eden çıkmadı yahu daha, 05.33 diyeyim sen anla :9:
Bizim de bir aralar bu kadar belirsiz ve enteresandı saatlerimiz :10:

Bizim rekoru egale eden çıkmadı yahu daha, 05.33 diyeyim sen anla :9:
Bizim de bir aralar bu kadar belirsiz ve enteresandı saatlerimiz :10:

Yok ya bnmki o saatte aramaz ne kadar uykucu oldugumu bilir :9:
8de aramasının sebebide bn o saatte kalkıp kahvaltı yapıyorm ondan yani :9: Yoksa uyku söz konusu olunca telefonu bile acmıyorm bazen ama tabi şimdi söz konusu askerlik olunca tel caldıgında cin gibi oluyo gözlerim :9:

Yok ya bnmki o saatte aramaz ne kadar uykucu oldugumu bilir :9:
8de aramasının sebebide bn o saatte kalkıp kahvaltı yapıyorm ondan yani :9: Yoksa uyku söz konusu olunca telefonu bile acmıyorm bazen ama tabi şimdi söz konusu askerlik olunca tel caldıgında cin gibi oluyo gözlerim :9:

Valla başta benimki de öyle diyordu yok canım sabah saatlerinde aramam ben seni okulun başlamamış olacak uyuyor olursun sen diye ama baktı birkaç gün akşam arayamayınca mecbur ilk bulduğu fırsatta aramaya başladı ve rahat bir on kere falan 5-7 saatleri arasında konuşmuşuzdur :9:

Valla başta benimki de öyle diyordu yok canım sabah saatlerinde aramam ben seni okulun başlamamış olacak uyuyor olursun sen diye ama baktı birkaç gün akşam arayamayınca mecbur ilk bulduğu fırsatta aramaya başladı ve rahat bir on kere falan 5-7 saatleri arasında konuşmuşuzdur :9:

Napsın ama oda haklı yani arayamamaktansa o saatte arıyo :9: Bide bn uyurken aradıgında bna vicdan azabı yaşatıyo bnmkisi :9: Ben 4.5 da kalkıyorm sen hala uyuyo musun uykucu diyo :9:

Bak bende seninle konuşmak için uyanmış oluyorum de sende :9:

Dilime düştün daha askerlik bitene kadar kurtuluşun yok diyo bahane kabul etmiyo beyefendi :9: Benmki brz gıcıktır daha dogrusu bnm gıcık olmş halimi cok seviyomş ondan :9:

Back
X