93/3 asker yolu bekleyenler

Bende bi ara birden kilo vermştm 47 kiloydm ya annem hayalet gibisin diyodu :9: çatlaklar oldu bacaklarımın üst kısmında ya ona cok gıcık oldm oyüzden spor yaparak zayıflamak en güzeli :16:

Aynen canım bak ben şimdi sıkılaşmayla falan salan vücudu toplamak zorundayım yani maalesef ki :52:

Aynen canım bak ben şimdi sıkılaşmayla falan salan vücudu toplamak zorundayım yani maalesef ki :52:

dersler fln varkende zor olur gerci bilmiyorum ama bn bzm unv in her sene fitness ve havuzuna kaydoluyodum 1 hafta gidiyodum snra üşenip gtmiyodm :9::9:

171im aslında çok kilolu durmuyorum ama kendim rahatsız olyorum işte :

Sende kiloluysan bn obezim yani :9: Benm boyum 160 :30: Sen bnce kilo fln verme bnm bi arkadasım 175 di boyu 56 kiloydu ve zapzayıftı :9:

Baslamak lazımm ya bide ben fazla su içmiyorum aklıma su içmek gelmiyo hiç aksama kadar biri verirse içiyorum o kdr :53:

Bende senn gibi aklıma gelrse anca 2 bardak içiyodm bi günde ama şimdi kendime yarım lt lik pet şişeler yaptım yanımda duruyo hep içiyorum öyle öyle :9:

Sende kiloluysan bn obezim yani :9: Benm boyum 160 :30: Sen bnce kilo fln verme bnm bi arkadasım 175 di boyu 56 kiloydu ve zapzayıftı :9:

Yok canım senin kini hesapladım ben normal boyuna göre benmkinede norml diyo ama benm basenlerim var çok az ve göbeğim var ama ona az diyemicem :27: ayva göbük :17:

Su önemli canım, kilodan ziyade vücuda da çok gerekiyor:1:

Bende senn gibi aklıma gelrse anca 2 bardak içiyodm bi günde ama şimdi kendime yarım lt lik pet şişeler yaptım yanımda duruyo hep içiyorum öyle öyle :9:

Hhiçç gelmiyo bile aklıma mesela bugün az önce yemek yedim bi onun üzerine annem verdi öyle içtim. Galiba çayı ve kahveyi çok içtiğim için dengeliyo vücut bide bazen bas ağrılarım çok oluyo hissediyorum eksikliğini

Yok canım senin kini hesapladım ben normal boyuna göre benmkinede norml diyo ama benm basenlerim var çok az ve göbeğim var ama ona az diyemicem :27: ayva göbük :17:

Ya ama boyuna göre belli olmuyodur bence :26: Bendede basen var az ama o türk kadınlarının nazarlıgı yani artık :9:

ben neredeyse sıfır bedenim, hiç iyi bişey değil kızlar :43:
42 kiloyum
ama kilo almaya çalışıyorum 1 haftadır

ben neredeyse sıfır bedenim, hiç iyi bişey değil kızlar :43:
42 kiloyum
ama kilo almaya çalışıyorum 1 haftadır

Çok zayıfmışsın boyun kaç ? Benimde bi arkdsm var 44 kilo boyu 168 filan doktor vitamin vermsti yinede alamamştı. Halbuki çokta fazla yemek yer abur cubur çok yer . Metabolzması hızlı işte.

Back
X