93/3 asker yolu bekleyenler

Ah yok canım bende kötüü kötü rüyalar gördüm nasıl olduysa 10da uyandım :53: Herkes şaşırıyo 12den önce kalkmazdın ne oldu neyin var diye :9: ahh ah beni çok yanlıs tanıyolar:27::27:

Hayırdın inş allah kötüye cıkarmasın canım nasıl yorumlarsan öyle cıkarmş rüyada merak etme :16:
Bende 11 de kalktım annem diyo bıraksam 1 e kadar uyicaksın :9: Napiyim havada kapalı bide gece cok uyanıyorm bn ondan oluyo sanırm :9:

Hayırdın inş allah kötüye cıkarmasın canım nasıl yorumlarsan öyle cıkarmş rüyada merak etme :16:
Bende 11 de kalktım annem diyo bıraksam 1 e kadar uyicaksın :9: Napiyim havada kapalı bide gece cok uyanıyorm bn ondan oluyo sanırm :9:

]Evet bide geç yatıyosan da gündüz uykusa ayrı bi güzel oluyo be :1:

Evet bide geç yatıyosan da gündüz uykusa ayrı bi güzel oluyo be :1:

Evet ya dün gec yattım şu şafak takvimini bitirdim sonunda :9: Bi ara babam geldi sen daha yatmıyo musun dedi yok baba dedm napıyosn ödevin mi var dedi öyle gibi bşy dedm bnde :9::9:

Evet ya dün gec yattım şu şafak takvimini bitirdim sonunda :9: Bi ara babam geldi sen daha yatmıyo musun dedi yok baba dedm napıyosn ödevin mi var dedi öyle gibi bşy dedm bnde :9::9:

Ayy ben beceremedim yine ya gece uğraştım 2 ye kadar yok olmuyo sinir oldum sizden kopya çekceem arıtk bende napiyim :17::17:

$021020131068.webp
Benim yaptıgımda böyle oldu :16:

Aa rengarenk çok cici:nazar: olmus yapıyorumm bende birazdan çok heves ettim :69:

Baktıkca içim açılsın istedim böyle yaptım ama daha boyamadım giden günleri kardeşimin okuldan gelmesini bekliyorum kalemler onda :9::9:

Boyadıkdan sonra tekrar atıyoruzz ozaman bende yapıyorum simdi bende atiyim :52: Uğraş bulduk kendimize yaa :27:

Tamam öyle yapalım :9: Yapınca cok mutlu oluyosn ama ya güzel bi ugraş oldu :9:
Kalplisine baktım bulamadım nette aslında kalpli olsa daha bi güzel olurdu :16:

Back
X