- Konu Sahibi mutluluk_06
- #2.101
Bnm şu yönden umudum var bizimkilerin askeri biter öyle cıkar o yasa![]()
Aynen öyle belki 2 3 yıl sonrasına bile çıkabilr yani. Ama düşünsene 12 aya bile düşse 3 ay 3 aydır yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm şu yönden umudum var bizimkilerin askeri biter öyle cıkar o yasa![]()
Aynen öyle belki 2 3 yıl sonrasına bile çıkabilr yani. Ama düşünsene 12 aya bile düşse 3 ay 3 aydır yani
Evet ya 3 ay ne demek 90 gün yani az mıNerde bizde o şans ztn
![]()
hayırlı olsun usta birlikleriniz kızlar..
hepinizin yeri güzel çok şükür. en azından terör bölgesine gitmiyorsunuz.
gülizarcım sizde şırnağı duyunca şok olmuşsunuzdur eminim ama üzülmeyin orası çok kötü bir yer değil
kaderlerinde buraları yazılıymış bize de kadere razı olup bol dua etmek destek olmak kalıyor.
ustalar açıklandığına göre hepiniz rahatlamışsınızdır öyle beklemek insanı çok yoruyor çünkü.
şimdi edeceğiniz dualar "inşallah gideceği yerde komutanları ve arkadaşları hayırlıdır, görevi dışında güzel anılarla bitirir askerliğini"
ben benimkine hep derim çünkü "orada arkadaşlarınla geçirdiğin vakitten zevk almaya bak bir daha orasını yaşamıcaksın çnkü hayatında sadece 1 kez!" diye. sizde öyle deyin rahatlatın onları..
yok mu aranızda hiç tunceliye düşen yahu???
bizim birliğede gelseydiniz arkadaş olurdunuz benimkiyle![]()
bizim daha açıklanmadı..
belki düşeriz tunceliye.
Kızlar ben bu akşam üzeri ayvalık'a gidiyorum iş için.
pazar gününe kadar yokum
internete giremem büyük ihtimalle.
ama en azından oradayken zaman geçer diye düşünüyorum.
Dimi.. Aman öylede böylede geçiyo zaten 400den düşünce nasıl geçtiğini anlamıyosun ama en güzel dönemimizi çalıyo bu askerlik![]()
İsyaaaannnnn diye Halil sezaiye baglayasım geldi şuan![]()
Valla ha tam bizim şarkımız olmalıymış o halil sezai bizim içn yapmış![]()
Artık ztn tüm duygusal ayrılık özlem şarkıları bizim için çalıyo![]()
[video=youtube;9Q5uNfEYKwU]http://www.youtube.com/watch?v=9Q5uNfEYKwU[/video]
Buda bize gelsinnn ozaman![]()
kızlar yapmayın ya bu şarkıları dinleyip böyle oluyorum.![]()
Ben bu yüzden hüzünlü şarılar pek dinlemiyorum moralim bozulmasın diye ama şimdi dinledim içim fena oldu pofff![]()
Kızlar kendimi kötü hissettim siz böyle deyince ya![]()
Ben bugün alışveriş yapcam brz kafam dagılsın kızlarAkşama görüşrz kendinize iyi bakın
![]()
cnm instagramın var mı senin? yada nette nerelerde üyeliğin var kk dışında
netten mi aldın onları yavrum yoksa mağazadan mı?
bende de şaka maka biçok şey oldu.
bikaç tane nevresim takımı aldın sayısını hatırlamıorm ama abartılı değildir herhalde. pike takımı fln aldım english home dan.
tencere tava seti aldım bikaç tane dahada alıcam. kahve fincanı, yatak örtüsü, havlular, tupperware den biçok şey aldım
ay canım aklımda tutamıyorum ki byerede yazmadım daha bir sürü şey var ama hiiiç aklıma gelmio sorarsan hatrlarm ancak
3 gün önce karaca nın mağazasından seramik 2 bıçak artı bi tane soyucu aldım set halinde satılıyordu. markasıda emsan dı.
cera-moni 3 parça set diye geçiyor mor rengi cnm. böyle yani..
yok yok bayaa azalmş sizinde yarıyı geçmişsiniz baksana![]()
Kızlarrrrrrrrrrr
Eşimin yeri belli oldu.
DENİZLİ![]()
ben de balıkesirdeyim
5 saat mesafede
Çok şükür, çok şükür
Kızlarrrrrrrrrrr
Eşimin yeri belli oldu.
DENİZLİ![]()
ben de balıkesirdeyim
5 saat mesafede
Çok şükür, çok şükür