93/3 asker yolu bekleyenler

Evet 8 güncük kaldı :16: Şimdi zaman hiç gecmiyo ama izine bi gelsin hemencecik biticek ya biliyorum ne gıcık bi durum bu :19:

Evet canım ama yapıcak bişi yok en azından vakit geçirebilceksiniz . Şuan bana 1 gündeseler yine kabul ederimm değerini bil yani o yüzden :19::19::19::9::9::9:

Evet canım ama yapıcak bişi yok en azından vakit geçirebilceksiniz . Şuan bana 1 gündeseler yine kabul ederimm değerini bil yani o yüzden :19::19::19::9::9::9:

Degerini bilmez miyim 1 saat bile cok cok önemli :16:
Bu arada bn hediye kısmını kacırdım bi banada bahset bakalm askerinin dogum günü fln mı var :61:

Aradıııııııııııııııııııııı :16: 24dk konustuk :16: 5. gündü bugün konusmadıgımız :17: Hiç boş bırakmıyolarmş yaa yazık kıyamam :31:

5. günde konuşmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. İlk gittiği hafta 4 gün aramamıştı. Delirmiştim düşünmekten.

5. günde konuşmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. İlk gittiği hafta 4 gün aramamıştı. Delirmiştim düşünmekten.

Acemi birliginde konusma sıkıntısı ceken cok oluyo :31: Bizimde ilk defa 5. günü buldu konusmamız işte :31: Normalde en fazla 3. gün aradı ama son zamanlar diye canlarını cıkarıyolarmş :19:

Acemi birliginde konusma sıkıntısı ceken cok oluyo :31: Bizimde ilk defa 5. günü buldu konusmamız işte :31: Normalde en fazla 3. gün aradı ama son zamanlar diye canlarını cıkarıyolarmş :19:

Aynen canım askerimde öyle diyor. Hayırlısıyla bi kurtulsalardı acemiliklerinden .

selamlar kızlar
bugun biraz iyimiyim neyim allaha cok sukur
sizler nasılsınızz

Senden iyiyim lafını duymak bni cok sevindirdi :61:
Ben iyiyim bugün askerimin sesini duydum cok iyi geldi :16:
Eşin nasılmış intikale gitmşler mi :61:

$031020131070.webp

Buda yeni eserim :9: Kafayı yedigimin resmidir buda :52::9:

Senden iyiyim lafını duymak bni cok sevindirdi :61:
Ben iyiyim bugün askerimin sesini duydum cok iyi geldi :16:
Eşin nasılmış intikale gitmşler mi :61:

sagol canım allah razı olsun
bende konustum esimle öglen iyiymiş
gitmişler evet intikale 2 gundur oradalarmıs iyi gecti
dedi biraz yagmurluymus ama guzel gecti baya yurumusler
seninki nasılmıs oda gitmişmi intikale

Degerini bilmez miyim 1 saat bile cok cok önemli :16:
Bu arada bn hediye kısmını kacırdım bi banada bahset bakalm askerinin dogum günü fln mı var :61:

Canım bi isim çıktı hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmaa. Bi rüzgar var allahım uçuyodum sağa çeke çeke geldim :9::9::9::9::9: Eveet canım 10 gün sonra doğumm günü var sevdiceğimiin :)

Nişanlım ile biz farklı memleketlerde oturuyourz. İzmirden Ankaraya gelecek burdanda Memleketine dönecek. O yüzden canım. Bayramda gelir mi bilmiyorum ama sanmıyorum :'(:5::5::5:

Nişanlıysanız sen git canım onun ailesinin yanında durması gerekir simdi mantıken sende git hep beraber olun :50:

Back
X