93/3 asker yolu bekleyenler

Cok normal ama daha tam alışamadık bide şimdi gelip geri gitcekler bi süre daha zorlancaz alışmaya askerlik bittiginde biz kafayı yemezsek iyi ztn :9::9:

Onlarla beraber bizde askerlik yapıyoruz bence. Evet onlar gibi kısıtlı değiliz ama onlarsız hiç bişeyin tadı yok. Buda yeterli yani.

Gelince olacakları düşünürekten teselli ediyorum ben kendimi. Evet bazen insan kafayı yicek gibi oluyo ama bunlarda geçicek sonu güzel olucak inş zor ama bi şekilde sabredicez bitiricezz bu askerliğii ! :)

Evet geleceğe dair hayaller kurarak vakit güzel geçiyor. :nazar:

Evet hepsi birlikte gidiyolarmş ztn canım
Cumarteside komutan izin verrse çarşıya cıkıcaz izin vermezse cıkmicaz dedi ama nolck bakalm :61:
Bide eşin geliş biletini almş mı bnmki daha almamş otobüscüler gelmedi diyodu :9:

bakalım insallah cıkarlar canım bişey kalmadı zaten gelmelerine
14unde burdalar nasipse ben sormadım dur aksam arayacam demişti
biletlerini sorayım almıslarmı ona göre söylerim sanada canım

bakalım insallah cıkarlar canım bişey kalmadı zaten gelmelerine
14unde burdalar nasipse ben sormadım dur aksam arayacam demişti
biletlerini sorayım almıslarmı ona göre söylerim sanada canım

Tamam canım haberleri senden alırım bnde bnmki arayamazsa :61:
Benmki 11 inde cıkıcak sanırım birlikten senn eşin 13 ünde mi cıkıcak ?

Tamam canım haberleri senden alırım bnde bnmki arayamazsa :61:
Benmki 11 inde cıkıcak sanırım birlikten senn eşin 13 ünde mi cıkıcak ?

evet öyle demiş komutanları ama farklı olamazki cıkısları cunku hepsi
acemi er herseyleride birlikte olur ben sorayım yine dr bakalım oylemiymiş

insallah canım ahhh gelecekmi ogunler bacımm
daha 50lerdeyiz allahım tez vakit gecsinde kavusalım sevdiceklerimizle

Bazen düşündükçe bende deli oluyorum. Zaten ben şafak saymıyorum askerimle konuştuk saymıyacaz. Gerçi onlar her gece sayıyorlarmış mecburen tüm bölük sayıyoruz sağolsunlar unutturmuyoarlar diyor.
Ben Mehtapları sayıyorum o zaman vakit daha çabuk geçiyor. En yakın mehtaptan sonra 400 den düşecez inşallah askerimle böyle teselli ediyoruz kendimizi :nazar::nazar:

evet öyle demiş komutanları ama farklı olamazki cıkısları cunku hepsi
acemi er herseyleride birlikte olur ben sorayım yine dr bakalım oylemiymiş

Gidecekleri mesafeye göreymş cıkışları canım.En uzak mesafede oturanlar 9 ekimde fln bırakıcaklarmş.9 undan snra dagıtımlar başlıyomş ztn :61:

Bazen düşündükçe bende deli oluyorum. Zaten ben şafak saymıyorum askerimle konuştuk saymıyacaz. Gerçi onlar her gece sayıyorlarmış mecburen tüm bölük sayıyoruz sağolsunlar unutturmuyoarlar diyor.
Ben Mehtapları sayıyorum o zaman vakit daha çabuk geçiyor. En yakın mehtaptan sonra 400 den düşecez inşallah askerimle böyle teselli ediyoruz kendimizi :nazar::nazar:

bizimkide bana öyle diyor canım sayma sakın moralin bozulur ben saymıyorum hic diyo ama yinede sayıyorum elimde olmadan
en dogrusu mehtap saymak iyi yapıyorsun zaten ustaya gectiklerinde 300 lere iniyoruzz bi sekilde işte kendimize bi yol cizdik onu uyguluyoruz bakalım gidip donsunlerde bunlarda gececek allahın izniyle

Gidecekleri mesafeye göreymş cıkışları canım.En uzak mesafede oturanlar 9 ekimde fln bırakıcaklarmş.9 undan snra dagıtımlar başlıyomş ztn :61:

hımm oyledir canım ben fazla sormadım bilemiyorum ama 14unde gelecek bizimki
seninki nereye geliyorki oyle erken gonderiyorlar bizimde 8 saat mesafemiz var ama

hımm oyledir canım ben fazla sormadım bilemiyorum ama 14unde gelecek bizimki
seninki nereye geliyorki oyle erken gonderiyorlar bizimde 8 saat mesafemiz var ama

İstanbul a gidicek ama önce mersine ugricak bni görcek işte.İstanbula göre ayarlamşlardır ama gidicegi zamanı sanırm :26:

İstanbul a gidicek ama önce mersine ugricak bni görcek işte.İstanbula göre ayarlamşlardır ama gidicegi zamanı sanırm :26:

kız siz ayrı memleketlerdemi yasıyorsunuz
masallah iyiymiş ya birbirinizi cok seviyorsunuz demekki
bunları göze aldıgınıza göre
ailesinden önce sana geliyo ne guzell

bizimkide bana öyle diyor canım sayma sakın moralin bozulur ben saymıyorum hic diyo ama yinede sayıyorum elimde olmadan
en dogrusu mehtap saymak iyi yapıyorsun zaten ustaya gectiklerinde 300 lere iniyoruzz bi sekilde işte kendimize bi yol cizdik onu uyguluyoruz bakalım gidip donsunlerde bunlarda gececek allahın izniyle

aynen canım bi yol çizdik kendimizi onunla zaman geçiriyoruz. Ama biliyorumki geçece
Ağbimi askere gönderirken 15 ay geçermi diyorduk. 15 ay geçti üzerinden 6 ay geçti evlendi evine bile yerleşti ağbim. :) Gelinimiz ben hala inanamıyorum diyor. Onca zaman nasıl geçti diyor. Sende böyle diyeceksin zaman geçecek diyor :nazar:.

Back
X