93/3 asker yolu bekleyenler

En güzeli böyle kavgalar ztn ya :16::9:
Gündüz konustuk bizde ama bn triplerimi geldigi zamana saklıyorum :9: 5 gündür aramıyodu merak ettim cok mu yoruyolar sizi dedm yok ya 5 günde seni aramaya anca sıra geldi diger günler her gün baska sevgililerimi aradım sende 5.sin işte diyo gıcık sevgilim :9:

Ay canım unuttum ben bian kafa gitti benim yine kusura bakma:26: Ehehhehe ay çok tatlısınız :16:

amin canım dualarınızı eksik etmeyin ...bende bu günlerde çok mutlu olacağımı düşünüyordum msjın konuşmanın dibine vururuz sanmıştım ama yanılmışım..rabbim kimseye yaşatmasın o kadar sıkıntı yaşa sonra karşılığı bu olsun:5:

Her karanlık günün mutlaka bi aydınlıgı olur canım dualarımız sennle inş herşey düzelir yüzün güler :61:

Önemli degl canım ya insanlık hali sen şuan sevgi sarhoşusun olur okdrlık :9:

Birazcık öyleyim galiba :16: Gündüzleri konusmuyoruz ya biz aksama kadar konuscaklarımı toparlıyorum bianda anlatmaya baslıyorum ben anlatırkenn baslıyo bıdıbıdıbıdı demeye sinir olyuroum trip atıyorum uzuyo gidiyo sonra kendime sinir oluyorum :9::9:

Birazcık öyleyim galiba :16: Gündüzleri konusmuyoruz ya biz aksama kadar konuscaklarımı toparlıyorum bianda anlatmaya baslıyorum ben anlatırkenn baslıyo bıdıbıdıbıdı demeye sinir olyuroum trip atıyorum uzuyo gidiyo sonra kendime sinir oluyorum :9::9:

:9::16: Bi kerede sen cok konusma o anlatsın sen bıdıbıdı de ona bakalm napck :9:

Bi donsun de hemen yazarim zaten sizden taktik alirim sonra tabi donerse

Daha cok yeni olayınız oyüzden hemen umutsuzluga kapılmak.Diyorum ya bnm eski erkek arkadasım 3 ay snra anlamıştı degerimi yani :19: Sennki inş okdr uzun sürmez ama brz zamana bırak işte oda bi kendine gelsin hatasını anlasın bakalm

Daha cok yeni olayınız oyüzden hemen umutsuzluga kapılmak.Diyorum ya bnm eski erkek arkadasım 3 ay snra anlamıştı degerimi yani :19: Sennki inş okdr uzun sürmez ama brz zamana bırak işte oda bi kendine gelsin hatasını anlasın bakalm

Oyle yapmaya calisiyorum canim bu kez...uzerine gitmiyorum kendimi de tutuyorum aramiyorm ilk kez ve kararliyim biraz ozledim ama olsun

Oyle yapmaya calisiyorum canim bu kez...uzerine gitmiyorum kendimi de tutuyorum aramiyorm ilk kez ve kararliyim biraz ozledim ama olsun

Ztn senn kendini tutman lazm ki hatasını anlaması kolay olsn yoksa sen ararsan o yine kendisini haklı görcek yine degerini anlamicak

Dayanabilceksenz izin kullanmaması mantıklı bşy aslında bizimkide öyle diyo kullanmicam diye ama bakalm belli olmaz zaman brz gecsinde :31:

Aynen oda 1 ay erken kavusurum sana diyo gelsem zaman hemen geçicek hiç bişi anlamıcaz diyo aman hayrılısı ya.. Ben ona bırakıyorum ben isterim tabi ki gelmesini ama sonuçta onlar yapıyo askerliği kendileri karar vermeli nasıl iyi olucaksa..

Aynen oda 1 ay erken kavusurum sana diyo gelsem zaman hemen geçicek hiç bişi anlamıcaz diyo aman hayrılısı ya.. Ben ona bırakıyorum ben isterim tabi ki gelmesini ama sonuçta onlar yapıyo askerliği kendileri karar vermeli nasıl iyi olucaksa..

Aynen hazalcım bnde öyle diyorum ayrıca cok güzel demş sennki geldiklerinde hemencecik geciyo zaman bşy anlamıyorz onun yerine 1 ay erkekn gelse daha makbule geciyo gercektende :34::16:

Aynen hazalcım bnde öyle diyorum ayrıca cok güzel demş sennki geldiklerinde hemencecik geciyo zaman bşy anlamıyorz onun yerine 1 ay erkekn gelse daha makbule geciyo gercektende :34::16:

Tabi canım 1 ay uzun bi zaman bizim içn şuanda. Eylül de geleceğine ağustosta gelir ondan sonrada hiç ayrılmayız. Ve o izinden sonraki acıyı yaşamamış oluruz tekrar tekrar yaşamak istemiyorum o duyguyu

Tabi canım 1 ay uzun bi zaman bizim içn şuanda. Eylül de geleceğine ağustosta gelir ondan sonrada hiç ayrılmayız. Ve o izinden sonraki acıyı yaşamamış oluruz tekrar tekrar yaşamak istemiyorum o duyguyu

Evet ya cok gıcık bşy o sil baştan oluyo herşey :43: İzin kullanmasınlar evet napiyim ztn özlicem öylede böylede :31:

Evet ya cok gıcık bşy o sil baştan oluyo herşey :43: İzin kullanmasınlar evet napiyim ztn özlicem öylede böylede :31:

Yanii özlemin azalmıcak daha da artçak gider gitmez. O yüzden gerek yok. Az kaldı zaten sizde izinden sonra herşey düzene girer 399 dediğinde zaman geçiyoo..

Back
X