• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Duşa bile telefonla girer oldum yahu o derece yani :31:

Bn seni tekrar tekrar ararım merak etme diyo ama benim içim rahat etmiyo aynenn her yere telefonla gidiyorum eskiden olsa telefonu evde unutup çıktığım günleri bilirim smdi nerdeeee :9:

Bn seni tekrar tekrar ararım merak etme diyo ama benim içim rahat etmiyo aynenn her yere telefonla gidiyorum eskiden olsa telefonu evde unutup çıktığım günleri bilirim smdi nerdeeee :9:

Telefonu unutup sevgilimizin yanında oldugumuz günlerde gelicek inş amin :16::9:

napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz:16::16:

Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz:16::16:

Günaydın siz ciddimisinizzzzzzz .
Allah'ım inşallahhhhh kısalır :nazar::nazar::nazar:

ama acaba bundan snra gidicek olanlar için mi gecerli ki :26:

Direk askerlik kısalıyo yazılarını okuyunca Günaydın demeden daldım konuya :9:
Günaydın kızlar umarım askerlik kısalmştırda ohh be deriz 3 ay 3 aydır :16:

Bildiğim kadarıyla şuanda askerde olanlar içinde geçerli olur . İnşallahh :nazar:

Ayy inş ya hemen sevinmemek lazım ama bilmiyorm ki bu devletin lafına ne kadar güvenilir :26:

Ayy inş ya hemen sevinmemek lazım ama bilmiyorm ki bu devletin lafına ne kadar güvenilir :26:

Evet haklısın ne kadar güvenmek lazım ama sanki bu sefer olacak gibi :)Dua edelimde bizim askerler askerliklerini bitirmeden çıksın :):nazar:

Evet haklısın ne kadar güvenmek lazım ama sanki bu sefer olacak gibi :)Dua edelimde bizim askerler askerliklerini bitirmeden çıksın :):nazar:

canım valla dün akşam açıklamayı öğrenince sizlerin adına çok sevindim.. inşallah askerlerinizin döneminde uygulamaya geçer.. hayırlısı bakalım :34:

Günaydın canım . duydun mu haberi :)

Duydum canım da pek inanmadım açıkcası 3 ay öcnede aynı sekilde bi alt yazız görerek çok umutlanmıştım o yüzden fazla umutlanmıyorum artık:19:

Günaydın hazal
Askerlik kısalcakmş güya daha iki gün ince lafını yapıyo senle :9:
Umarım gercekten kısalır :16:

Umarımmm ececim ama hiç zannetmiyorum :53:

Duydum canım da pek inanmadım açıkcası 3 ay öcnede aynı sekilde bi alt yazız görerek çok umutlanmıştım o yüzden fazla umutlanmıyorum artık:19:

Haklısın canım ne kadar güvenilir. Ama o zaman meclis tatile girecekti falan filan. Şimdi başbakan milli savunma bakanı ile mutabıkız diyor. Askerlik kısalacak diyor. Yani sanki bana kesin konuşuyor gibime geliyor.

Umarımmm ececim ama hiç zannetmiyorum :53:

Haklısın canım ne kadar güvenilir. Ama o zaman meclis tatile girecekti falan filan. Şimdi başbakan milli savunma bakanı ile mutabıkız diyor. Askerlik kısalacak diyor. Yani sanki bana kesin konuşuyor gibime geliyor.

Back
X