93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar yaa, ben sevgilime hediyesini hazırlamaya başladım da şuan askerde olduğundan elim sürekli askerlikle ilgili olan şeylere gidiyor ama sonuçta ben bunu doğum günü için yapıyorum o kadar da içine sokmamak gerek demi ? :52:

Ne hediye düşünmştün ki hatrlayamadm :26:

Ya ama bu sadce askerlik için yapılmş bşy degl ki cok romantik her zamanda saklayabilcegi bşy :16: Çocuklarınıza gösterrsinz ilerde :9:

İşte ben de ondan diyorum, askerde olduğundan mıdır nedir elim sürekli o tarz resimlere sözlere falan gidiyor. Tamam ucundan özlem falan da olsun ama içinde sonuçta bu doğum günü için yani abartmayayım demi :9:

İşte ben de ondan diyorum, askerde olduğundan mıdır nedir elim sürekli o tarz resimlere sözlere falan gidiyor. Tamam ucundan özlem falan da olsun ama içinde sonuçta bu doğum günü için yani abartmayayım demi :9:

Evet abartma herşeyden brz olsun :16: Yoksa herşey askerligi anımsatırsa dogum günü hediyesi deglde asker hediyesi gibi olck :44:

İnanmıyorummm yaaaaaaa ! Tsk açıklama yapmış 12 aya düşmesi uygun görülmüştür kısa dönem 6 ay olarak kalıcak uzun dönem 12 ay. Diyee. Ne yani simdii düstümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü????? :16::16::16::16::16::32::52:

günaydın çağla :16:
Napıyosun nasılsın bakalm :61:

Ben iyiyim canım, evdeyim işte soğuktan çıkamıyorum bir tarafa. Sen nasılsın :1:

İnanmıyorummm yaaaaaaa ! Tsk açıklama yapmış 12 aya düşmesi uygun görülmüştür kısa dönem 6 ay olarak kalıcak uzun dönem 12 ay. Diyee. Ne yani simdii düstümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü????? :16::16::16::16::16::32::52:

Yaaa şu haberler nasıl kesinleşecek ya da ne zaman kesinleşecek ?

Sabah konuştuk biz, hayatım o 100de 99 ihtimal olacak kesin bak gör diyordu ama mucize gibi olduğundan insanın inanası gelmiyor :52:

Aaa ben konusmadım daha . E tamamm işte olmuss allahımm ya evet insan inanamıyo ne zamandır bekliyoruz bu haberii ozaman düşsüünnn şafaklarrrrrrrrrrrrrrrr :32:

Aaa ben konusmadım daha . E tamamm işte olmuss allahımm ya evet insan inanamıyo ne zamandır bekliyoruz bu haberii ozaman düşsüünnn şafaklarrrrrrrrrrrrrrrr :32:

Yok yok ben daha düşüremem valla, daha kesin bir şeyler çıksın öyle. İçim içime sığmıyor ama sakin olmalıyım ne yapacağı belli olmuyor bu başımızdakilerin :52:

Back
X