- Konu Sahibi mutluluk_06
- #2.521
Aynen nese allah neşemizi bozmasın hevesimizi kursagımızda bırakmasn inş![]()
İnşallah canım:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen nese allah neşemizi bozmasın hevesimizi kursagımızda bırakmasn inş![]()
460 - 365 arada dağ gibi fark var valla göze bile güzel görünüyo![]()
Bugün için hesaplicak olursammmm (tabi daha resmiyete dökmedim ama olsun) 313 gün kalmş oluyo
Kafayı yemş olabilr miyim acaba:26:![]()
Olmaz mı canım yaa 95 gün ne demek
312 gün de bizim oluyo işte. Bir anda 300 lere düştüğümüz yetmiyormuş gibi 200 lerin de eşiğine geliyoruz. Hadi yaaa olsun yaaaaaaaa![]()
Benmki kafayı yemiş hep birlikte anlaştık 2 gün fazladan izin yapcaz diyoSicillerine işlenmeye kadar yolu varmş bununda ya
![]()
Benmki kafayı yemiş hep birlikte anlaştık 2 gün fazladan izin yapcaz diyoSicillerine işlenmeye kadar yolu varmş bununda ya
![]()
Ne diye öyle bir şey yapacaklarmış ki, 2 gün için ne gerek var kuralı ihlal etmeye![]()
Neden böyle bşeye karar vermiş ki ?? Gtisin madem sonra gelsin öyle kullansın izin. Bu erkeklere akıl erdiremiyorum ya hiç düşünmüyolar bizi benmkiylede kavga ettik küs kapattık telefonu sinir oluyorum ya i
Ayyy sennki düşünür arar yine ya bn ondan o ışıgı gördm![]()
Yok zannetmiyorum aramaz bu defa. Zaten aramasında. Of çok kötüyüm ve sinirliyim
Noldu ki canım bu kadar ya![]()
şinanay yavrum şinaşinanayyy hobaaaaaa hopp hopppp
işte bu beeeeeeeeeee şafak OTUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZ 30 30 30 30 30 :92::92::92:
Şafak smileyimize bakalııııııııııımmmm
hepiciğimizin gözüaydı kızlaaaaaaaaarrr çooooooooooook şükür Allahımıza bugünlerimizide gördüüüüüükk.
nazarcıklar değmesin tütütütütütütütü
:118::118::118::118::118::118:
şinanay yavrum şinaşinanayyy hobaaaaaa hopp hopppp
işte bu beeeeeeeeeee şafak OTUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZ 30 30 30 30 30 :92::92::92:
Şafak smileyimize bakalııııııııııımmmm
hepiciğimizin gözüaydı kızlaaaaaaaaarrr çooooooooooook şükür Allahımıza bugünlerimizide gördüüüüüükk.
nazarcıklar değmesin tütütütütütütütü
:118::118::118::118::118::118:
ohhh masallah kutlama var sanırım canım yavas ol kesinlessin hele bi
sonra karsılıklı gobek atarak seviniriz insallahhh![]()
Dur şimdi gaza getirme hemen bizi
Ztn hazırız göbek atmaya
Bi kesinleşsin burası bayram yeri olucak ztn![]()
bugün genel kurmayda onayladı cnm son duraktayız artık. oldu bu iş ya. bi aksilik olmaz inşallahhhhhh.
92/3 leri kurban bayramına teskereye hazırlıyorlar ondan sonrada benim askerimiiiiiiiiiii son 1 ayyyyyy ay şaka gibiiiiii çıldırıyorum resmen manyak gibiyim görmeniz lazım bide canlı kanlı beni
hele bi gelsin kasımda askerim önce gelişinin kutlamasını sonra doğum günü kutlaması sonra yılbaşı kutlamaasııııııııı eee bu arada isteme kutlamasıda var tabiiiiiiiiiii inşallaaaaaaaaaahh maşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
![]()
Ya şimdi bu bizim buraya gelcek 4 gün fln bizde kalıcak ailesiylede 2 gün görüşebilcek ailesi anlamasın buraya geldigini laf etmesin diye fazladan 2 gün daha gitmiyim diyo dedm sacmalama bnm yüzümden böyle bşy yapılır mı.Ya belki sicile işlemez 7 gün ceza verrler diyo.Ya o 7 gün bile bnm için ne demk sen biliyo musun dedm.Seninle gecircegim 1 güne bi askerlik bedel diyo kafayı yemş deliSnra vazgecirdim neyseki
![]()
haydi masallahh canım sen hemen aldın sattınn kutladınnn insallahhh diledigin gibi olur canımm sende tez zamanda sevdiceginle evlenip yuvanı kurarsın allahım puruz cıkmaz ins kabul edilirde bayramımız olur bizimde hep beraber
Ya bu hem aile hem kız arkadaş olayı gerçekten herkeste sıkıntı oluyor sanırım, en iyisi evli olmak mıdır nedir yahu anlayamadım ki![]()