93/3 asker yolu bekleyenler

Az daha sabır, böyle giderse karar bu hafta içinde çıkar. Burada 3-2-1 diye geri sayım yapıp düşürürüz hep birlikte :62:

Heycanımız hiç bitmiyo masallah :9: Önce usta birligi acıklanck diye heycan yaptık snrada bu 3 ay düşme işi cıktı bakalm baska ne olck :9::9:

Askercigim bugün gece daga gidicek 3 gün dagda kalcaklarmş üşicek yaa kıyamam havalarda baya sogudu :31:

kızzz benimkide demin konustuk cıkacaklarmıs birazdan hazırlanıyorlarmıs 2 gece 3 gun olarak kalacaklarmıs son intikalleri işte
iyi konusuyo ama ben yinede baya düsünüyorum tabi allah yardımcıları olsun bitirip dönsünler zaten gelmelerine bisey kalmadı az daha sabırr:72:

Allah yardımcısı olsun askerlerinizin ve askerlerimizin kızlar. dualarım hepsiyle...:26:

Takvim yapcaz daha sil baştan :9:
Eskileride durr 95 günü çarpılarm zevkle ama yenide yaparız :9::9:

Aynen benim de planım o,zaten bir sürü biriktirdiğim şey var o da dursun anı olarak, değerini bilelim :9:
hatta before - after yapıp ( 460-365) face'e falan atıp işi abartıcam bir de yani :46:

Aynen az kaldı ztn intikalden snra rahat bırakıyolarmş azcık daha dişimizi sıkalım yapck bşy yok :31:
Havalarda cok soguk napcklar hiç bilmiyorm bi izine gelcek ondada hasta olmasa bari :31:

hava iyiymiş orda sıkma canını gelecekler hayırlısıyla allah yardımcıları olsun hepsininde:nazar:

Aynen benim de planım o,zaten bir sürü biriktirdiğim şey var o da dursun anı olarak, değerini bilelim :9:
hatta before - after yapıp ( 460-365) face'e falan atıp işi abartıcam bir de yani :46:

:9: Abartmalık bi olay ama deger yani :9: 95 gün ne demk yaaaaaa kasımda gelcekken temmuzda gelcekler şimdi :9:

hava iyiymiş orda sıkma canını gelecekler hayırlısıyla allah yardımcıları olsun hepsininde:nazar:

Yok ya dün canlı gördm askerimi kalın giyinmşti hava her yerde soguk yani.Bide ıspartada gece daha da soguk oluyo ama umarkm bşy olmaz :31:

:37:
Cidden ya 95 gün bile gecmedi ama bna yıllar gecmş gibi geliyo :9:
Bugün 53. günümüz normalde bizim :9:

Bizim o gideli 52. gün bugün normalde ama, 2 gün sevk tarihinden kazandığımız için 54. güne göre şafağımız :1:
Sorma canım 2 ay dolmadan daha çökertti bu askerlik bizi :37:

Son düzenleme:
benimki giremedi gormedim insallah allahın izniyle dönerler hayırlısıyla hele gecsinde su gunlerde gelseler yanımıza biran once

Az kaldı canım brz daha sabır gelcekler görcez bize ilaç gibi gelicek onlarada :61:

:37:

Bizim o gideli 52. gün bugün normalde ama, 2 gün sevk tarihinden kazandığımız için 54. güne göre şafağımız :1:
Sorma canım 2 ay dolmadan daha çökertti bu askerlik bizi :37:

Bizimde öyle normalde 51. gün ama iki günde yol izni var 53 oluyo :9:
Ztn geldiklerinde ne halde olcaz cok merk içindeyim allahım sen akıl saglıgımı koru :52:

Back
X