93/3 asker yolu bekleyenler

Selam kızlar naber?
Bütün gün dersteydim, noldu ya askerlikten ses seda var mı? Düşmedi mi?

İyi diyelim iyi olsun Handecim :61: Sen nasılsın ? Yorgunsundur kesin :31:
Daha bi ses yok aynı yani meclisten gecmesi bekleniyo :61:

Kızlar yaa, söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum. Zaten topiğin şafak düşürmeyen kısmını zor tutuyoruz burada ama sakin olun hanımlar yine de :9:
93/2 askere gitmiş olan yakın arkadaşım var. Diğer topiklerde de paylaşılmış buna benzer bir şey bir de ben söyleyeyim, 92/3 lerin bayrama hazırlandığını, en kötü ihtimal 92/4 lerle yani kasımda salınacaklarını söyledi. Ama sakiiiiiiiiiiniz, hala meclisi bekliyoruz çünkü :51:

Sen bide bi posta deftere gecirrken aglicaksn desene :31: Kendini üzmek için yer arıyo gibisin resmen :9:
O ayrılık korkusu bndede var ya hatta dedm bnmkine ya askerden gelince bni bırakırsan fln diye şakasına takıldm.Bna ne dese begenirsin :53: yok ya bırakmam hrhlde belkide bırakırım hmmm bilemedim şimdi diyo gıcık yanımda olsada pataklasam diye içimden gecirmedm degl :19:

Bana da öyle geliyor :9:
Gıcıklıkları tutuyor bazen hiç sorma :1:
Hatta ne dicem, o kadar erkeğin arasında öküzleşirseler de şaşırmayın hee, ben dün o potansiyeli gördüm benimkinde, gerçi hemen toparladı ama adam Hayatım diyişime haa dedi yahuuu :52:

Kızlar yaa, söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum. Zaten topiğin şafak düşürmeyen kısmını zor tutuyoruz burada ama sakin olun hanımlar yine de :9:
93/2 askere gitmiş olan yakın arkadaşım var. Diğer topiklerde de paylaşılmış buna benzer bir şey bir de ben söyleyeyim, 92/3 lerin bayrama hazırlandığını, en kötü ihtimal 92/4 lerle yani kasımda salınacaklarını söyledi. Ama sakiiiiiiiiiiniz, hala meclisi bekliyoruz çünkü :51:

yihuuuuuuuuuuuuuu :21:
valla sakim makin olamam ben :52::52::52:

Bana da öyle geliyor :9:
Gıcıklıkları tutuyor bazen hiç sorma :1:
Hatta ne dicem, o kadar erkeğin arasında öküzleşirseler de şaşırmayın hee, ben dün o potansiyeli gördüm benimkinde, gerçi hemen toparladı ama adam Hayatım diyişime haa dedi yahuuu :52:

Haa demş yaaa ayy ne güldüm :9::9::9: Olur öyle arada ya göze aldık böyle şeyleri ztn :1: Bn olsam bidaha aradıgında telefonu acarken haa derim :37:

Haa demş yaaa ayy ne güldüm :9::9::9: Olur öyle arada ya göze aldık böyle şeyleri ztn :1: Bn olsam bidaha aradıgında telefonu acarken haa derim :37:

Çemkirdim ama telefonda bana baaak ben senin asker arkadaşın değilim dedim, işte aşkım bu kadar erkeğin arasında en normali bile öküzleşiyor valla bilerek yapmadım falan filan, dedim görüşürüz izinde yariiim :9:
Öküz olsa bile seviyorum o derecedeyim şuanda :16:

Beni belirsizlik zorluyor biraz ama o kadar düşüncesi bile mükemmel çünkü. Sendeki sıkıntı nedir ?
oyle tabi canım dusuncesi cok guzel anlamadım bende hersey ters tepiyo allahım depresyondamıyım ne anlamadım canım daralıyo icim sıkılıyo surekli allah hayırlısını versin gelsin erkendende kurtulalım su bitmez muammalardan

Çemkirdim ama telefonda bana baaak ben senin asker arkadaşın değilim dedim, işte aşkım bu kadar erkeğin arasında en normali bile öküzleşiyor valla bilerek yapmadım falan filan, dedim görüşürüz izinde yariiim :9:
Öküz olsa bile seviyorum o derecedeyim şuanda :16:

Aynen izinleri bu yüzdende dört gözle bekliyorz ztn :1: Tek tek hesap sorcaz :20: Sevince öküzlügünü gözümüz görmüyo ki aşk işte gözünü kör ediyo insanın :16:

:52: Yok canım ya malesef hiç biyerde görmedim ama bianda düşüresim geldi :9:

Ara ara bnada oluyo tam giriyorm değiştiriyim yaa bi bakiyim nasıl görncek diyorm snra yok yok diyorm kapatıyorm :1::1: Sabret ya birlikte düşcez bekle azcık :52:

oyle tabi canım dusuncesi cok guzel anlamadım bende hersey ters tepiyo allahım depresyondamıyım ne anlamadım canım daralıyo icim sıkılıyo surekli allah hayırlısını versin gelsin erkendende kurtulalım su bitmez muammalardan

Süreye bu kadar odaklanma bence canım sen, hepimiz odaklıyız ama seni daha bir odaklı gördüm. Bak kesinleşmese bile 95 gün önce gelme ihtimalleri var bunları düşün, daha 95 günü dolmayan bir askerin bekleyeni için 95 gün önce gelmesinin değerini en iyi sen bilirsin. Evde misin sürekli onu da bilmiyorum ama kendine bir uğraş falan bulsan, ya da çalışmaya falan başlasan belki zaman öyle daha çabuk geçer. Olmadı bir psikolog desteği falan mı alsan acaba, var mıdır öyle bir imkan

Ara ara bnada oluyo tam giriyorm değiştiriyim yaa bi bakiyim nasıl görncek diyorm snra yok yok diyorm kapatıyorm :1::1: Sabret ya birlikte düşcez bekle azcık :52:

Aynen kızlar hee oyun bozanlık yok geri sayım yapıp düşücez hem de, valla birimiz bile burada değilken olmaz bu iş, beklicez eksik olanın gelmesini :9:

Süreye bu kadar odaklanma bence canım sen, hepimiz odaklıyız ama seni daha bir odaklı gördüm. Bak kesinleşmese bile 95 gün önce gelme ihtimalleri var bunları düşün, daha 95 günü dolmayan bir askerin bekleyeni için 95 gün önce gelmesinin değerini en iyi sen bilirsin. Evde misin sürekli onu da bilmiyorum ama kendine bir uğraş falan bulsan, ya da çalışmaya falan başlasan belki zaman öyle daha çabuk geçer. Olmadı bir psikolog desteği falan mı alsan acaba, var mıdır öyle bir imkan

ah be canım guzel diyorsunda benim elimde bişey yokki evdeyim dısardan okuyorum ama daha kitabın kanadını acmadım icimden gelip benim elime olsa dakka durmam evde lanet olsunki buyuk yanındayım hersey muhalif bana iyiler ama beni hicbirsey kesmiyo leyla gibi dolanıyorum bakalım nereye gidecek boyle koyverdim valla amannn ya bana dusmesi belki ilac olur bakalım insallahh

Back
X